Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 779
- 780
- 781
- 782
- 783
- …
- 1297
- chevron_right
Paldies par info, jo kad es meklēju Imantas benzīntankos un apkaimē nevienā nebijaFashion rakstīja:Vari piebraukt es tev uzdāvināšu kā reizi nopirku ar taisnajiem ragiem, nu vai arī iebrauc jebkurā lukoilā (100% granīta ielas lukoilā ir bez kontaktu novirzes)
Paņem un vienu to pipuku novīlē 
Kāds varbūt zina, kur varētu nomainīt vējstiklu kupejai? Pēc iespējas tuvāk Juglai, vejstkli.lv ir tikai logs ar zaļo malu, bet tas neder un vajag diezgan steidzami.
Kupejai sānu stikli regulējas? Man labās puses durvju stikls kaut kā padaudz uz augšu ir, tāpēc durvis grūti attaisīt un rokturi lūzt kā salmi.
Cabooom
varbūt kadam ir bilde ar 40/40 un 60/40 sēdinajumu, uz aci neder, vajag atbildi no tiem kas tiesam ir pirkusi tādas 
40/40 un 60/40 īsti starpības nav. 60/40 labāk izskatās. Tie sēdinājumi tādi visai informatīvi, ja nepērc Eibach/H&R.kasiks rakstīja:varbūt kadam ir bilde ar 40/40 un 60/40 sēdinajumu, uz aci neder, vajag atbildi no tiem kas tiesam ir pirkusi tādas
Ja. Ja nekļudos durvīm apakšā jānoņem plastmasas korķis un tur būs skrūve kas regulē augstumu.unider rakstīja:Kupejai sānu stikli regulējas? Man labās puses durvju stikls kaut kā padaudz uz augšu ir, tāpēc durvis grūti attaisīt un rokturi lūzt kā salmi.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Kur Rīgā var nostrūklot kabrim visu grīdu no iekšas?
Gribu to izdarīt tuvākajā laikā asap.
Var arī PM
Var arī PM
Nedaudz ne pa tēmu, bet cik aptuveni maksā e46 sedans/touringa el. nolokāmie spoguļi?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tikai nesaki ka gribi uz e36 tādus likt.Linda rakstīja:Nedaudz ne pa tēmu, bet cik aptuveni maksā e46 sedans/touringa el. nolokāmie spoguļi?
Es teiktu aptuveni 100-150eur, īsti nezinu cik tieši maksā un cik cilvēki ir gatavi dot par viņiem.
Touringam priekšā 40mm un aizmugurē coilu atspereskasiks rakstīja:varbūt kadam ir bilde ar 40/40 un 60/40 sēdinajumu, uz aci neder, vajag atbildi no tiem kas tiesam ir pirkusi tādas
Sedanam Vajadzēja būt 60/40(kaut gan aizmugure liekas augstāk)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
E46 uz compacta ir redzēts, ka ir uzlikts. Elektriski nolokāmos gan jau aŗi var sabīdīt.aarchijs rakstīja:Tikai nesaki ka gribi uz e36 tādus likt.Linda rakstīja:Nedaudz ne pa tēmu, bet cik aptuveni maksā e46 sedans/touringa el. nolokāmie spoguļi?![]()
Es teiktu aptuveni 100-150eur, īsti nezinu cik tieši maksā un cik cilvēki ir gatavi dot par viņiem.
Nu padomā. Ja par parastajiem prasa no 50€ gabalā. Atkarīgs no stāvokļa. Tad jau eletriski nolokāmie varētu maksāt pie sotaciņa.Linda rakstīja:Nedaudz ne pa tēmu, bet cik aptuveni maksā e46 sedans/touringa el. nolokāmie spoguļi?
Bet ja interesē , varu viena šrota muceniekos nr iedot
Sedana salonā var ielikt aizmugures bamperi ar no sedana? Doma nolaist priekšējo sedekli.... un kkā ietilpināt
Varkasiks rakstīja:Sedana salonā var ielikt aizmugures bamperi ar no sedana? Doma nolaist priekšējo sedekli.... un kkā ietilpināt
Paldies 
AktuāliRiks* rakstīja:Kur Rīgā var nostrūklot kabrim visu grīdu no iekšas?
Var arī PM
uzzvani balst.lv aprunājiesRiks* rakstīja:AktuāliRiks* rakstīja:Kur Rīgā var nostrūklot kabrim visu grīdu no iekšas?
Var arī PM
blast.lv
ir kādam kāds pazina, kas nodarbojas ar transporta transpotēšanu no ukrainas uz latviju?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 779
- 780
- 781
- 782
- 783
- …
- 1297