5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 287
- chevron_right
Podziņa rakstīja:Mēs varētu 13:00 tiekies pie MM (Motormuzeja) un tad visi kopīgi doties uz trenniņiem. Pēc trenniņiem varam skaistā kolonnā braukt aiz dalībniekiem uz centru un sekot līdzi visam notiekošajam, tad atdalīties no kolonnas un braukt uz plazu pie savējiem, salīzt visi pa dažām mašīnām, jo visu kolonnu centrā būtu grūti atstāt. Un ietu paskatīties klātienā visus skaistos drifmobīļus... Ko sakiet par šādu 5dienu ? Domāju, ka būtu superīga 5diena
Nedaudz atjaunots infoooo...
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Diemžēl vēl nezinu vai būšu, bet ja laiks būs labs tad pievienošos ar meitu!
Te ir kaut kāds info:intis rakstīja:gan jau kkur esat runājuši, tik nēsmu manījis.
tas ir nopietni? kāds ir jau pieteicies?
http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=7847246
http://auto-tehnika.delfi.lv/auto_latvi ... d=42650012
Tomēr šodien plazā nepieripošu, autiņš servisā paliek līdz 1dienai
Nu tad tiekamies visi rīdien bikerniekos
Nav tagad kādam ideja kaut kur doties?
Vai arī ideja ko labu varētu sadarīt šajā foršajā laikā?
Vai arī ideja ko labu varētu sadarīt šajā foršajā laikā?
Varētu kā vasarā, līdz jūrai un tad kopistiski uz picēriju vai kkā tā.
Tik nez vai būs gribētāji...
Tik nez vai būs gribētāji...
Es jau baigi labprāt, bet pēc darba 16:00 jābrauc uz mājām pastrādāt Moš kādam gribās papļaut zālīti ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Var kāds atsutit bildes no drifta kur mēs kopa sēdam? Nu ar paris labus momentus kur piemeram Cīrulis izslideja un nedaduz saduras pret riepām
Korsam bija bildes un erdam
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Heh es ka jaunais labprāt varētu aizbraukt uz rīgu tikai tad laižam pa vecrīgu pēctam lai ir jēga braukt
vai ari kādi citi varianti?
vai ari kādi citi varianti?
Es vakar garam braucot ap 21:30 kkur biyu plaza NEviena nebiy ! Domayu mosh kadu satiks, bet neka!!
Es wakar ar biju uzjajis plazā,kadu stundu pirms tewis. Rezultats = 0
piebrauc, varbutas kaads uz vietas pat kaut ko panems, jo reaali man arii kaut ko vajadzeeja , bet neatceros ko
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tikai kā tiks atpakaļ ar pusizjauktu auto!?!
Tad ņemt instrumentus lidzi??
sodien kaads buus ?
domaaju braukt vai nee sodien uz plazu vai vienkarsi majaas seedeet un kaadu filmu skatiities
domaaju braukt vai nee sodien uz plazu vai vienkarsi majaas seedeet un kaadu filmu skatiities
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …