Viss par Dīzeļiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 89
- chevron_right
No kura gada e36 nāca sūknis ar abraktu uz aizmuguri nevis no sūkņa galvas uz augšu? Tb ar to sukni kuram nav galvas dilšanās problemas kā tiek kas ir pirmie td un tds
Bet pa lielam td uz augšu, tds uz aizmuguri. Vieglāk pēc teh pasē rakstītā vai vin koda skatīties nevis pēc gada.
318tds 1994-1998 M41D17
325tds 1993-1996 M51D25OL
325tds 1996-1998 M51D25TUOL
325td 1991-1996 M51D25UL
318tds 1994-1998 M41D17
325tds 1993-1996 M51D25OL
325tds 1996-1998 M51D25TUOL
325td 1991-1996 M51D25UL
vai 318tds der generators no2.5tds?
Tev tak jau iepriekš atbildēja
Ja netici palūko www.bmwfans.info
Ja netici palūko www.bmwfans.info
varu notirgot no 318tdsedgars1993 rakstīja:vai 318tds der generators no2.5tds?
un cik tad maksa?
Yo,
Sāk p*st mozgu m41d17 sūknis, gribās pāriet uz mehānisko sūkni, ir redzēti pāris auto ar šādu modu.
Varbūt kādam ir bijusi pieredze?
Manās domās VAG sūknis un pārejas šaiba, bet gribās uzzināt precīzāk :)
Sāk p*st mozgu m41d17 sūknis, gribās pāriet uz mehānisko sūkni, ir redzēti pāris auto ar šādu modu.
Varbūt kādam ir bijusi pieredze?
Manās domās VAG sūknis un pārejas šaiba, bet gribās uzzināt precīzāk :)
Te ur kads var manam a8 2.5tdi nomainit augstspiediena sukni?
ar kompatu pa brugji
Varbut ir kads kas tirgo labu 2.5 tds pedejo gadu dzineju , velams parbaudamu un kam nebutu jau kedes izstiepusas . vajadzigs tikai dzinejs . plus jautajums esmu dzirdejis bet realitate neesmu saskaries ir kkada poga uztaisama ko nospiezot motors sak iet lupatas . mosk kads zin kas ta ir ka ti izdarit un kadas tam ir sekas vaineko no ta necakare . cik es varu iedomaties tad ta pogo varetu but noreguleta uz sukni ka suknis sak liet vairak degvielas vai kka ta .
Tu domā par šo?
Nezinu varetu but taka neesmu saskaries tapec ar jautaju mosk kafs te zin .
Neslinko, šeit tāds jautājums jau bija ne reizi uzdots, un es jau vairākas teizes uz to atbildēju ko tas dod un kādas sekas.
Tas evry mods ir hujņa baigo jaudu nedod bija jau uzstaisīts bet čoms kas jau entos gadus ņemas gar bmw dīzeļiem un citiem ir izspīpējis kkādu prikolu jaudai viņš kompim pretestību lodē regulē visu nu uzstaisa visu līdz max lai nekas neaizietu pa pieskaru un jauda ir nežēlīgi liela. Pie viņa tas viss maksā kkādi 35eAgriizz rakstīja:Tu domā par šo?
Viņš man to visu uzstaisija un jau 2gadu nekas nav nojucis motoram man stāv 2.71 redektors ar bloķi un ar 3 robu burnoutu uz sausa asfvalta taisa bez problēmām.
bļa...tas taču ir tas pats..
Nav tas pats. Man viņš ar to evry modu baigi negāja pat ar 2 robu knapi grieza. Es iziešu skati un tad varēšu iedot izgāzst kā iet nu kam ir evry mods tad varesiet redzēt atšķirību.poweredgarage rakstīja:bļa...tas taču ir tas pats..
Aaaa bla , lopā
P.s ja čoms reāli ńemtos ar dīzełiem, tad tds netaisītu
P.s ja čoms reāli ńemtos ar dīzełiem, tad tds netaisītu
Sveiki, varbūt jautājums jau bijis bet izlasīju ntās lapas un neatradu,ja atkartojos piedodied, jautājums par 2,5td pārbūvi uz 2,5 tds vai tas ir izdarāms un kas butu jādara, motora kodi abiem vienādi tik atšķiras kubatūra pa 3kubiem un zirgi par 28 kas vel izņemot intercoler butu jadara ja vsp ir kas darāms?
Cits sūknis, vadi uz to, cits ecu
Neatceros turbīna nāca ar wg vai ne.
Bet tas ir izdarāms? Kāds ir darijis?-AF- rakstīja:Cits sūknis, vadi uz to, cits ecu
A nafig? Pisiens pāris hp del?
Tik pat liels pisiens ielikt 2.8 vai 3.0
Tik pat liels pisiens ielikt 2.8 vai 3.0
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80