Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 1297
- chevron_right
guzlis rakstīja:Varbūt kāds remontē vai zin kas var saremontēt OBC ja izdeguši pikseļi ??? Bildē redzams kas par lietu.
Gribetos iegadaties obc 11 pogu, man stav kaut kads mesls 7 pogas, neko nerada, grib iesledzas grib izsledzas
Gribu zinat, varbut kads var piedavat, un kurs varetu to uzstadit
meklē labāk uzreiz 18 pogu OBC, no tā ir vēl lielāka jēga, jo rāda patēriņus, atlikušo degvielu, utt. par ievilkšanu uzmet PM, varu to izdarītshadowscreenn rakstīja:Gribetos iegadaties obc 11 pogu, man stav kaut kads mesls 7 pogas, neko nerada, grib iesledzas grib izsledzas
es tā aizdomājos par kabrioletiem ar cieto jumtu. ar tādu jumtu ziemā būs +/- kā ar kupeju braukt vai tomēr siltumu neturēs salonā ?
ir ok!domāju ka 100% var nokomentēt EBagatskis
Es tā jautāju, jo domāju uz pēc nākošās ziemas šo kupeju nodot bračkam un pats jaunu E36 ņemtu. Touringu īsti nevajag vēl, pietiek ar kupejas ietilpību, bet tomēr gribas ko seksīgu.
Cik saprotu cieto jumtu liek, kad auduma jumts ir ielaists tā nodalījumā.
gaidu EBagatskis komentāru.
Cik saprotu cieto jumtu liek, kad auduma jumts ir ielaists tā nodalījumā.
gaidu EBagatskis komentāru.
Tici man drīz tev prasīsies pēc touringa.
PM viss noskaidrots un ir tā kā domāju. Siltumu tur labi.
touringu gādāšu kad būs bērni. līdz tam jābauda visu ko var izbaudīt
touringu gādāšu kad būs bērni. līdz tam jābauda visu ko var izbaudīt
Alps rakstīja:Kur ir veikali, kur var iegādāties ādu priekš salona (stūrei, beņķim, vai sazin kam vēl)?
Kāds?
Kā izjaukt e36 spidometru ?
Tieši pie kā gribi tikt...?
Tur apkārt pašam spidometram ir skrùvìtes.
Tur apkārt pašam spidometram ir skrùvìtes.
Gribu rinķus ielikt.
Kuras tieši ir tās skrūvītes?
Kuras tieši ir tās skrūvītes?
Apkārt pašam spidometram. paskaties otrā pusē spidometram uzreiz redzēsi.
Kāda izmēra skrūvriezi vjg? T15 par mazu laikam.
Bet vai tad lai noņemtu nost to melno paneli,kur stikliņš,viņš ir jāskrūvē nost?
nu viss pareizi, talak ta stiprak japavelk uz sevim un ciparnicas ari bus araa. tad kad viss atskruvets, vins ta stiprak araa.
liksi rinkjus?
liksi rinkjus?
...
kā vispār izdabūt tik tālu ārā ? man spuldzītes būtu jāsamaina. man savādak tik radiatoram un tahometram deg. degvielas dačiks vispār neredzams tumsā un spidometrs tāds daļējs apgaismojums palicis.
Varu ieteikt šo kantori: Vinilteks. Ūdens iela 20/22 ,Audumi un ādas visādu veiduAlps rakstīja:Alps rakstīja:Kur ir veikali, kur var iegādāties ādu priekš salona (stūrei, beņķim, vai sazin kam vēl)?
Kāds?
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=875056Rolands rakstīja:Kā izjaukt e36 spidometru ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 1297