Dažādas problēmas ar elektroniku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 120
- chevron_right
ja ietu uz iso , tad drošinataju izzsistu
... otrā pusē viss mirgo kā pienākas, to pievienojot nekāda rezultāta...
... pieliekot testeri - spīd avārijas režīmā (ātri mirgo), ieslēdzot avareikas mirgo normāli (tas by default, tā laikam jābūt)...
kka neipaši sapratu kas te rakstits
parasti ja atri mirgo - kontakti čakarejas , vecajem pasatiem un golfiem ta ir slimiba , varbut tev kkur kontakti nooksidejušies , vaj atlodejušies , vaj varbut kkur mitrums vaj udens , patc pagrieziena raditajs bija saus iekšpuse ?
... otrā pusē viss mirgo kā pienākas, to pievienojot nekāda rezultāta...
... pieliekot testeri - spīd avārijas režīmā (ātri mirgo), ieslēdzot avareikas mirgo normāli (tas by default, tā laikam jābūt)...
kka neipaši sapratu kas te rakstits
parasti ja atri mirgo - kontakti čakarejas , vecajem pasatiem un golfiem ta ir slimiba , varbut tev kkur kontakti nooksidejušies , vaj atlodejušies , vaj varbut kkur mitrums vaj udens , patc pagrieziena raditajs bija saus iekšpuse ?
atbildēju uz tavu jautājumu, ka lampiņai kontakti mēdz atlodēties - paņēmu lampiņu un patronu no otras puses, kur viss deg, bet vienalga vainīgajā sānā bez rezultātiem.
man ir prastais skrūvgrieža veidīgais testeris - knaģis iet pie masas un pašu testeri bāž iekšā kontaktā. testera lampiņa arī izdod attiecīgos signālus - ātri mirgo, itkā lampiņa būtu beigta kad tiek ieslēgts pagrieziens, bet pie avareikām mirgo normāli. melnā maģija
man ir prastais skrūvgrieža veidīgais testeris - knaģis iet pie masas un pašu testeri bāž iekšā kontaktā. testera lampiņa arī izdod attiecīgos signālus - ātri mirgo, itkā lampiņa būtu beigta kad tiek ieslēgts pagrieziens, bet pie avareikām mirgo normāli. melnā maģija
Man ek kupejai bij tā ka kontakts čakarējās, kā vairāk pakratījās sākās diskotēka ieslēdzot pagriezienu, pamēģini citu štekeri pagriezienam.
Sent from Your heart using Tapatalk
Sent from Your heart using Tapatalk
sveiki! ir e36 1.8 is 94g...
ja nestrada zondes apsilde ta ietekme tas darbibu.... (esu dzirdejis ja apsilde nestrada tad zonde nestrada pie tikko iedarbinata motora tas ir auksts,,,, bet kad uzsilst tad zoonde sak stradat?? ) varat kads paskaidrot ka isti ir?
ja nestrada zondes apsilde ta ietekme tas darbibu.... (esu dzirdejis ja apsilde nestrada tad zonde nestrada pie tikko iedarbinata motora tas ir auksts,,,, bet kad uzsilst tad zoonde sak stradat?? ) varat kads paskaidrot ka isti ir?
Izplūdes gāzes nevar tik ļoti uzsildīt zondi, lai tā precīzi strādātu, tātad zondes apsilde ir nepieciešama.
Ok paldies...
Sveiki.
Vienu dienu izdomāju salabot klabošo cimdu nodalījumu, pajaucu, saliku kopā un likās, ka ir labāk. Pamanīju, ka k-kādā mistiskā veidā man tagad ir arī apgaismojums tajā vietā, kur iepriekš nebija
Tik tālu viss forši. Līdz pamanīju, ka man tagad nedeg labajā lukturī viena spuldze
Pašu spuldzi gan neesmu pārbaudījis, bet pieņemu, ka es k-ko esmu sačakarējis jaucot ārā un liekot kopā, kaut nevienu vadu neatvienoju...
Varbūt kādam ir gadījies kas līdzīgs un kāds zin, kur ir jāmeklē problēma?
Vienu dienu izdomāju salabot klabošo cimdu nodalījumu, pajaucu, saliku kopā un likās, ka ir labāk. Pamanīju, ka k-kādā mistiskā veidā man tagad ir arī apgaismojums tajā vietā, kur iepriekš nebija
Tik tālu viss forši. Līdz pamanīju, ka man tagad nedeg labajā lukturī viena spuldze
Pašu spuldzi gan neesmu pārbaudījis, bet pieņemu, ka es k-ko esmu sačakarējis jaucot ārā un liekot kopā, kaut nevienu vadu neatvienoju...
Varbūt kādam ir gadījies kas līdzīgs un kāds zin, kur ir jāmeklē problēma?
Kas varētu būt par iemeslu tam , ka netiek padota strāva degvielas sūknim?
drošinātāju un releju jau pārbaudīju..
pie vainas varētu būt EWS? (pat tad ja savieno uz īso? -30T ar 87T)
pamēģini pieslēdzies pa taisno pie sūkņa.hawk_lv rakstīja:Kas varētu būt par iemeslu tam , ka netiek padota strāva degvielas sūknim?
Paldies viss katiba izradas tur nebija vaina.. :)
Parstaja pekšņi stradat spoguļi. Kur varetu meklet vainu? drošinataji itka visi veseli. Kur viņiem nak relejs ? Un kurš tieši drošinatajs atbild par spoguļiem?
Nr24
ja pat izskatas ka vesals tad joka pec pamaini vienalga ieliec kadu citu , jo var izskatities vesals bet izstaniba beigts , bet ja vienalga nestrada un ja abi uzreiz parstaj stradat tad jamekle kas atbild par to regulesanu,varbut ari pats regulesanas sledzis beigts
ja pat izskatas ka vesals tad joka pec pamaini vienalga ieliec kadu citu , jo var izskatities vesals bet izstaniba beigts , bet ja vienalga nestrada un ja abi uzreiz parstaj stradat tad jamekle kas atbild par to regulesanu,varbut ari pats regulesanas sledzis beigts
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Lūdzu palīdzību, man ir tād aproblēma, sākās ar to ,ka sākās raustīšanās berot virsū, tākā pazūd dzirkstele, liekot pie kompja parādija kļudu - aizdedzes ķēde(diezgan plašs jēdziens) un lamdas zondi, kura pēc kļudas noņemšana strādā. Patreiz raustīšanās pastiprinās, pēc noslāpšanas nevar kādu laiku iedarbinā, pastāv kādu laiku un atkal var iedarbināt. piebilstu degvielas sistēma strādā, degv , filtrs jauns. Kādas idejas???
Problēma tāda ka pamanīju ka tieši tuvās gaismas palika loti švakas, sākumā domāju ka xenons vnk palicis sudigs , ieliku parastās spuldzes , tas pats , tuvie spīd ļoti švaki , tākā nepietiktu strava un tā, cik esmu dzirdējis tad 36tajiem ir tādas problēmas ar gaismām, spriegumiem un tāda garā , liku citas lampas tas pats , tālais spīd spoži ka tam jābūt , tuvais knapi kaut ko , kur meklēt problēmas?
sakuma patiiri kontaktus , joka pec pamaini drosinataju uz jaunu , visas siis lietas va radit papildus pretestibu un izraisit sitadus jokus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
cau visiem
bmw 94g agraak M42B18 tagad M44B19 nevar pieslegt pie diagnostikas varbuut kaadam ir vadu sheema no diagnostikas stekera vecajam un jaunajam is... kur katram vadam jaabuut pievienotam...
logiski spriezhot diagnostikas stekeris ir pie motora pravotkas, taatad vaina vareetu buut otraa shtekerii kas savieno motoru ar pashu mashiinu.... palabojiet ja kludos
ja taa tad interesee areejie vadi kur katram jaabuut jo kraasas nesakriit un paaris pini ir tukshi vienaa shtekera pusee, bet otraa vadi ir...
ja kaads zin, luudzu uzraksti kas un kaa vai arii kur mekleet.... google nepaliidz
bmw 94g agraak M42B18 tagad M44B19 nevar pieslegt pie diagnostikas varbuut kaadam ir vadu sheema no diagnostikas stekera vecajam un jaunajam is... kur katram vadam jaabuut pievienotam...
logiski spriezhot diagnostikas stekeris ir pie motora pravotkas, taatad vaina vareetu buut otraa shtekerii kas savieno motoru ar pashu mashiinu.... palabojiet ja kludos
ja taa tad interesee areejie vadi kur katram jaabuut jo kraasas nesakriit un paaris pini ir tukshi vienaa shtekera pusee, bet otraa vadi ir...
ja kaads zin, luudzu uzraksti kas un kaa vai arii kur mekleet.... google nepaliidz
Ar kādu softu un vadu mēģina pieslēgties?
paldziet, compactam 96.gada 1.6l kkads gluks uznacis, ieliekot aizdedzes atslegu un pagriezhot auto nevar pielaist, pat neviens relejs nenostrada, logtiritaji pashi no sevis strada un bakas bultinja katru reizi pagriezhot aizdedzi rada ko citu! kada varetu but vaina?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 120