Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 103
- chevron_right
seeingman, kas Tev ir pret Armando?
ko pats esi saskrūvējis vai izdarījis dzīvē ?
man liekas, ka tu tikai gudri d***s visu laiku.
zb lasīt Tavu skauģa pilnos tekstus !!!!!!!!!!
ko pats esi saskrūvējis vai izdarījis dzīvē ?
man liekas, ka tu tikai gudri d***s visu laiku.
zb lasīt Tavu skauģa pilnos tekstus !!!!!!!!!!
skauģa pilnos kā tad...
Es vienkārši ikdienā strādāju ar bišķin cita līmeņa tehniku, šitais m3 ar to salīdzinot ir sašas žigulis
Man pret viņu nekas nav, normāli cenšos iedot padomus, bet te tie laimes zemes iemītnieki apgalvo, ka pie viņiem inženierzinātnes darbojas savādāk, 0.15mm esot normāls dilums cilindram, un visu var izmērīt afigenna precīzi ar bīdmēru.
Ko es pats esmu uztaisījis? paskaties kaut vai Ģirta topiku
P.S. Mitutoyo mājas lapā skatos precīzākais bīdmērs ir +- 0-.02 mm + digitalizācijas kļūda(sanāk +-0.03) + mērītāja kļūda, tāds ir tikai viens, pārējiem kļūda ir 0.05mm kā visiem normālā gala bīdmēriem
Es vienkārši ikdienā strādāju ar bišķin cita līmeņa tehniku, šitais m3 ar to salīdzinot ir sašas žigulis
Man pret viņu nekas nav, normāli cenšos iedot padomus, bet te tie laimes zemes iemītnieki apgalvo, ka pie viņiem inženierzinātnes darbojas savādāk, 0.15mm esot normāls dilums cilindram, un visu var izmērīt afigenna precīzi ar bīdmēru.
Ko es pats esmu uztaisījis? paskaties kaut vai Ģirta topiku
P.S. Mitutoyo mājas lapā skatos precīzākais bīdmērs ir +- 0-.02 mm + digitalizācijas kļūda(sanāk +-0.03) + mērītāja kļūda, tāds ir tikai viens, pārējiem kļūda ir 0.05mm kā visiem normālā gala bīdmēriem
Es neapgalvoju ka viss ir jāmēra ar bīdmēru , teicu ka viņš ir parocīgs. Un ja ir nepieciešamība, rokā tiek ņemti precīzāki instrumenti. Atkarībā cik precīzai ir jābūt detaļai, jo precīzāka detaļa, jo precīzāki merinstrumenti tiek izmantoti.seeingman rakstīja:jā jā vēlviens no laimeszemes atnāca stāstīt, ka pie viņioem viss nedarbojas, kā pie mums, tagad visi motoristi metīs mikrometrus un indikatorus miskastē un mērīs visu ar bīdmēru
P.S. nu labāk laimes zemes nekā banān republikas iemītnieki.
Būtu labāk nerakstījis.Archizlv rakstīja: P.S. nu labāk laimes zemes nekā banān republikas iemītnieki.
labi pietiks merit kraanus. kaa jau arturs teica, nejau viss tiek merits ar bidmeru.
redzigais- tavi komenti tiesam izklausas no malas par tadiem kuram skauzh.
tas ka tu ikdienaa kauko stradaa ir viens bet es te garazaa kauko daru un man nau pilnigi visi instrumenti kadi ir specializetas darbnicaas.
kurs teica ka jamet mikrometri malaa, kas tu debils esi?? ko tu piedomaa vislaik kauko klat.
ok principa pec nomerisim ar arturu bloku ar lazeri, redzesim cik tad es busu kludijies... ja nebushu ar savam manualajam metodem kludijijies, pamatigs stienis tev, kurs domaa ka vienigais kauko maak un var...
ps es esmu inzenieris un ikdienaa ar dzinejiem nestradaju tapec beidz man te piepisties ar savu sashas ziguli
redzigais- tavi komenti tiesam izklausas no malas par tadiem kuram skauzh.
tas ka tu ikdienaa kauko stradaa ir viens bet es te garazaa kauko daru un man nau pilnigi visi instrumenti kadi ir specializetas darbnicaas.
kurs teica ka jamet mikrometri malaa, kas tu debils esi?? ko tu piedomaa vislaik kauko klat.
ok principa pec nomerisim ar arturu bloku ar lazeri, redzesim cik tad es busu kludijies... ja nebushu ar savam manualajam metodem kludijijies, pamatigs stienis tev, kurs domaa ka vienigais kauko maak un var...
ps es esmu inzenieris un ikdienaa ar dzinejiem nestradaju tapec beidz man te piepisties ar savu sashas ziguli
...
vel par piebilst, ja kads kauko nevar nomerit vai izdarit, tad nevaig blaut ka taa nevar, jo cits varbut var...
man liekas ka vajadzes velreiz apdomat lietotaja rons taktiku..
man liekas ka vajadzes velreiz apdomat lietotaja rons taktiku..
...
Saproti, ir lietas, kas ir jādara tā kā ir paradzēts, nevis "kas man garāžā ir - ar to daru" dažreiz ir iespējami risinājumi kaut kā savādāk - nu ļoti labi, bet dažreiz tā nav, motorbūvē bīdmēru izmanto, lai noteiktu skrūves diametru, un vēlu vakarā, kad acis iet krustā un nevar saprast vai mikrometrs rāda 43.32 vai 43.82 un vai vispār tas nav 42.82Armando rakstīja: es te garazaa kauko daru un man nau pilnigi visi instrumenti kadi ir specializetas darbnicaas.
cilindrus pareizi izmērīt ir ļoti svarīgi, lai nebūtu tā ka pēc kārtīgas pagāzēšanas pa trasi, tikko saliktajam motoram virzuļi atkal pieķīlē un viss ir kaķim zem astes.
Tu taču esi inženieris, kā pats teici, vari tak pats vajadzīgo instrumentu uztaisīt, ja slinkums, miljonus viņš arī nemaksā...
BTW, kas ar kloķeni, taisnumu izmērīji? to gan ar bīdmēru nesanāks izdarīt
vai ta kko nepareizi uzrakstīja Archiz??? Taisnība jau vien ir, ja jau jaunievēlētā prezidenta pirmais teikums ir par ieraušanu, kur nu vēl banānīgākJonjis rakstīja:Būtu labāk nerakstījis.Archizlv rakstīja: P.S. nu labāk laimes zemes nekā banān republikas iemītnieki.
labākais interneta warriors
Auto nolaists uz ritenjiem.
Apgriests ar purnu uz aru lai rit varam celt motoru araa
Protams tepat rajonaa parbaudits kaa stradaa karba un blokjis. Viss vienk perfekti.
Par saviem izgajieniem dabuju pamatigi pa kaklu no sievas.
Auto bez izputeja
Tagat gaidu milichus tfu tfu tfu
Apgriests ar purnu uz aru lai rit varam celt motoru araa
Protams tepat rajonaa parbaudits kaa stradaa karba un blokjis. Viss vienk perfekti.
Par saviem izgajieniem dabuju pamatigi pa kaklu no sievas.
Auto bez izputeja
Tagat gaidu milichus tfu tfu tfu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
nu taa nedaudz pastaipot kraanu vel var piebilst ka man uzbuvetais 3.73 rtio 40% blokjis apmeta mashinu pa rinkji vesaa miera ar aptuveni 3k rpm, un diezgan pasausa asvalta, varetu pat ar vel mazak rpm
...
Nē nu seeingman`s jau ir dirsējs, bet nu skatoties pēc tā, ka viņs Ģirta bumbierim sariktēja galvu, tad var spriest ka tomēr cilvēks +/- zin ko runā Viņš vienkārši uzrauga lai Armando nesāk haltūrēt, salīdzinājumā ar to, kā ir sataisīta bundžaSaproti, ir lietas, kas ir jādara tā kā ir paradzēts, nevis "kas man garāžā ir - ar to daru" dažreiz ir iespējami risinājumi kaut kā savādāk - nu ļoti labi, bet dažreiz tā nav, motorbūvē bīdmēru izmanto, lai noteiktu skrūves diametru, un vēlu vakarā, kad acis iet krustā un nevar saprast vai mikrometrs rāda 43.32 vai 43.82 un vai vispār tas nav 42.82
cilindrus pareizi izmērīt ir ļoti svarīgi, lai nebūtu tā ka pēc kārtīgas pagāzēšanas pa trasi, tikko saliktajam motoram virzuļi atkal pieķīlē un viss ir kaķim zem astes.
Tu taču esi inženieris, kā pats teici, vari tak pats vajadzīgo instrumentu uztaisīt, ja slinkums, miljonus viņš arī nemaksā...
Bet to kādus motorus viņš ikdienā taisa, tas gan interesē
kapec tu doma ka man vajag lai kads mani uzraudzitu doma ka es peksni sasteiktu motora kopa liksanu un saliktu taa ka man nekas neiet, izterejot kopumaa kadus 3k pa dzineju vien?
...
Nē nu, kur tu izrāvi ka bundža ir sataisīta? Pāris vietas piekrāsots, lai stāvot nepūst tālāk un viss. Cik es zinu tad buņdža tiks tikai taisīta un mašīna pilnībā pārkrāsota.emcix rakstīja:Nē nu seeingman`s jau ir dirsējs, bet nu skatoties pēc tā, ka viņs Ģirta bumbierim sariktēja galvu, tad var spriest ka tomēr cilvēks +/- zin ko runā Viņš vienkārši uzrauga lai Armando nesāk haltūrēt, salīdzinājumā ar to, kā ir sataisīta bundžaSaproti, ir lietas, kas ir jādara tā kā ir paradzēts, nevis "kas man garāžā ir - ar to daru" dažreiz ir iespējami risinājumi kaut kā savādāk - nu ļoti labi, bet dažreiz tā nav, motorbūvē bīdmēru izmanto, lai noteiktu skrūves diametru, un vēlu vakarā, kad acis iet krustā un nevar saprast vai mikrometrs rāda 43.32 vai 43.82 un vai vispār tas nav 42.82
Bet to kādus motorus viņš ikdienā taisa, tas gan interesē
izcelts motors araa. jasaka lielais paldies archizlv par palidzeshanu. pa diviem 2-3h un motors araa
pamazam varu sakt kjimereties gar bundzas sagatavoshanu krasoshanai.
kaa ari parmerits bloks, rezultati principaa tadi pashi kaa pirms tam
kads kadrs no procesa
pamazam varu sakt kjimereties gar bundzas sagatavoshanu krasoshanai.
kaa ari parmerits bloks, rezultati principaa tadi pashi kaa pirms tam
kads kadrs no procesa
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Tad Lisajam aplauziens ar to mērīšanu ?
principaa cilindriem nekas nekaish vispar. merijumu atskiribas ir tik niecigas, ka reali runajot tas pats vien ir kas pirmajaa reizee merot.
...
Būs 5 vai 6 gang's? arī gribētu 3.73, bet tikai komplektā ar 6 robu kārbuArmando rakstīja:nu taa nedaudz pastaipot kraanu vel var piebilst ka man uzbuvetais 3.73 rtio 40% blokjis apmeta mashinu pa rinkji vesaa miera ar aptuveni 3k rpm, un diezgan pasausa asvalta, varetu pat ar vel mazak rpm
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- …
- 103