Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 791
- 792
- 793
- 794
- 795
- …
- 2228
- chevron_right
Nopērc normālu maģi vienkārši
mdc Baronmute - kā Tu nesaproti tas ir OEM !!! Nevis kaut-kāds.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu ja. vajag CD23 vai CD43 
tev viņš pie datora barokļa pieslēgts?
pamēģini mašīnā, moš sanāk, ikā jau nekas nemainas, bet tu vari pamēģināt, moš viņš kko gaida.
pamēģini mašīnā, moš sanāk, ikā jau nekas nemainas, bet tu vari pamēģināt, moš viņš kko gaida.
- ikey07
Jā. Veči no caraudio teica ka ja paņem barokli no pc un ņem to lielo (16 vai 32 pin (zaļais vads saliec kopā ar jebkuru melnu no tā paša štkera lai ir ierosme baroklim bez mātesplates)) štekeri kas ir 12v var slēgt klāt mašīnas maģi, viņi arī slēdz pie otra barokļa blakus pastiprinātājus un taisa mājai paši savus centrus.
Am mašīnā viņu pieslēgt būs pagrūti jo tur jau ir iso štekeri priekšā un orģināls ir izravēts no iepriekšējiem īpašniekiem.
Tas speed volume sensation nav man pieslēgts jo es nezinu kas tur jāslēdz + vai - vai signāls kautkāds. Un telefon mute nav pieslēgta jo nav telefona.
Nu skatīsies ko darīs. Mosh kāds gudrāks cilvēks ieraudzīs un varēs izstāstīt ko darīt. Jo kods ir virsū pie sērijas nr.
Am mašīnā viņu pieslēgt būs pagrūti jo tur jau ir iso štekeri priekšā un orģināls ir izravēts no iepriekšējiem īpašniekiem.
Tas speed volume sensation nav man pieslēgts jo es nezinu kas tur jāslēdz + vai - vai signāls kautkāds. Un telefon mute nav pieslēgta jo nav telefona.
Nu skatīsies ko darīs. Mosh kāds gudrāks cilvēks ieraudzīs un varēs izstāstīt ko darīt. Jo kods ir virsū pie sērijas nr.
a kur ta tu viņu eventually gribi spraust?
Bet tev viņš jau nav nobloķēts? jo viņam būtu jārāda
CODE
- - - -
Jo viņam ir 2as texta līnijas:
Bet tev viņš jau nav nobloķēts? jo viņam būtu jārāda
CODE
- - - -
Jo viņam ir 2as texta līnijas:
- ikey07
Gribu mājā jo ,mūzikas centrs nobruka. Nav radio. Un bez skaņas naktī psc aizmigt nevaru
Mokos jau 3 dienu.
A mosh arī nobloķēts ,es nezinu. Es tik viņu izvilku šortā no plaukta. Prasiju cik grib. Šie teica lai ņemu, tā pat neņems neviens lēto galu.
Jautājums kā viņu atbloķēt ?
A mosh arī nobloķēts ,es nezinu. Es tik viņu izvilku šortā no plaukta. Prasiju cik grib. Šie teica lai ņemu, tā pat neņems neviens lēto galu.
Jautājums kā viņu atbloķēt ?
Cik es sapratu, vIņam vajadzētu ļaut ievadīt kodu atkal pēc 30 mins ( atstāj ieslēgtu )
- ikey07
Toč. parādija code.
Ievadīju kodu un atkal svītriņas.
Ievadīju kodu un atkal svītriņas.
Svītriņas rāda, ja ir nepareizi ievadīts kods.
Mdc. Virsū ir 4 ciparu kods. Kāds tolks likt virsū nederīgu kodu ?
Am. Paņems paprovēs rāmja nr ievadīt. Sliktākā gadījumā nāksies doties uz pasaules forumiem kur veči kodē vaļā no serial key.
Am. Paņems paprovēs rāmja nr ievadīt. Sliktākā gadījumā nāksies doties uz pasaules forumiem kur veči kodē vaļā no serial key.
Nav jau teikts, ka nederīgs, varbūt maģīm kaut kas nepatīk, bet fakts paliek fakts, ka ievadot kodu viņš viņu nepieņem un liek atkal vadīt jeb parāda tās svītriņas.
Skaidrs. Nu domās kā un ko darīt tālāk. Es jau sacerējos maģi pa brīvu , varēs mierīgi gulēt. eh 
Katram šitam maģim ir serial code, kkur uz uzlīmes, tev vajag atrast to saucamo car radio calculator un ievadīt to serial, un ta tev viņš parāda īsto kodu, uz ātro paskatījos gūglī, tur visi tikai pa maksu.
- ikey07
zuze91 rakstīja:Es jau sacerējos maģi pa brīvu
Par brīvu ir tikai siers peļu slazdā.
Varbūt var palūgt Barona kungu nodzerties un nerakstīt ja nav nekā ko rakstīt ?
Nu palūgt jau var. Es tikai ļoti apšaubu, ka lūgums tiks izpildīts. Rīt jāprezentē Baltijas valstu mikroekonomikas apskats, tādēļ dzert šovakar nebūtu pārāk prātīgi 
...un arī tikai otrajai pelei...barons rakstīja:zuze91 rakstīja:Es jau sacerējos maģi pa brīvu
Par brīvu ir tikai siers peļu slazdā.
skatos ka foruma meitenes uznem apgriezienus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 791
- 792
- 793
- 794
- 795