Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 793
- 794
- 795
- 796
- 797
- …
- 1297
- chevron_right
Kādam nolūkam tā plasmasa kalpo? 
Kur labākais variants ir pirkt aizsargpannu?
Intresē cenas un materiāls no kā gatavo?
Plastmasas pannu negribu, jo zemam auto viņa ātri nodīrāsies
Varbūt kādam ir izmēri, varētu pats izgatavot tad!
Varbūt kādam ir izmēri, varētu pats izgatavot tad!
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Alumīnijs.Trusis92 rakstīja:Kur labākais variants ir pirkt aizsargpannu?
Taisa servisos un ir kaut kādas firmas kas specializētas ar bruņu taisīšanu, iegooglē.
Jā šie ir izturīgi..
Klau, kāds varbūt zin kā var nodzēst airbaga lampiņu? Izņemšana neinteresē un gribētu paša spēkiem, bez 15e atstāšanas uz kompja 
I don`t like bass, I love it!
siicic rakstīja:Klau, kāds varbūt zin kā var nodzēst airbaga lampiņu? Izņemšana neinteresē un gribētu paša spēkiem, bez 15e atstāšanas uz kompja
Manuāli mājas apstākļos nevar nodzēst.vienīgi pieslēdzot pie kompja.
Sveiki. Kāds var ieteikt kur Rīgā labāk aizvest logus lai notonē?
ir interese par TA, vai kads zin par šādam izmaiņām:
Turpmāk tehniskajā apskatē tiks kontrolētas tādas satiksmes drošībai nozīmīgas lietas, kā automobiļu elektroniskās vadības un drošības sistēmas, notiks pieslēgšanās pašdiagnostikas sistēmai (OBD) – bremžu antibloķēšanas sistēmas (ABS) pārbaude, elektroniskās stabilitātes kontroles sistēmas (ESC) pārbaude un gaisa spilvenu drošības sistēmas (SRS) pārbaude, pastiprināta riepu protektora un vecuma kontrole.
vai parbaudot kā nestrādā kada no iekartām tiek bridinats , likts [1] vai [2]
Turpmāk tehniskajā apskatē tiks kontrolētas tādas satiksmes drošībai nozīmīgas lietas, kā automobiļu elektroniskās vadības un drošības sistēmas, notiks pieslēgšanās pašdiagnostikas sistēmai (OBD) – bremžu antibloķēšanas sistēmas (ABS) pārbaude, elektroniskās stabilitātes kontroles sistēmas (ESC) pārbaude un gaisa spilvenu drošības sistēmas (SRS) pārbaude, pastiprināta riepu protektora un vecuma kontrole.
Cik zinu. Tad obligāti slēdz auto no 2012.gada ražotajiem. Bet ja vecāks, tad tev pajautā vai nevēlies pieslēgt. Čoms audāru teica , lai pieslëdz. Dega ABS un kļuda arī bij ABS ķipa ierakstija kā pie secinājuma , ka kko vajag nomainīt, nelika ne 1 vai 2.rn94 rakstīja:ir interese par TA, vai kads zin par šādam izmaiņām:
Šeit ir kāds kurš rīt nestrādā un būtu ar mieru līdz Liepājai dienas otrajā pusē mani aizvest pakaļ lamatai ja viss man te sapasēs no rīta? Ideāli ja kāds ar dīzeļauto
Degvielu saliesim
aliņu nopirksim 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man jau teica - swapo 2.5 tds iekšā...bet nē, man jau M50 vajag. Tāda varka gar degunuFashion rakstīja:Šeit ir kāds kurš rīt nestrādā un būtu ar mieru līdz Liepājai dienas otrajā pusē mani aizvest pakaļ lamatai ja viss man te sapasēs no rīta? Ideāli ja kāds ar dīzeļauto![]()
![]()
Degvielu saliesim
aliņu nopirksim
Ne ne, tur is kupeja, labs deelsInferno rakstīja:Man jau teica - swapo 2.5 tds iekšā...bet nē, man jau M50 vajag. Tāda varka gar degunuFashion rakstīja:Šeit ir kāds kurš rīt nestrādā un būtu ar mieru līdz Liepājai dienas otrajā pusē mani aizvest pakaļ lamatai ja viss man te sapasēs no rīta? Ideāli ja kāds ar dīzeļauto![]()
![]()
Degvielu saliesim
aliņu nopirksim
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Jautājums-kāds nezin,kas tie par štekeriem zem sēdekļiem?
Paldies!
Paldies!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatās pēc žopogreva 
super par info, paldiesElvijsR rakstīja:Cik zinu. Tad obligāti slēdz auto no 2012.gada ražotajiem. Bet ja vecāks, tad tev pajautā vai nevēlies pieslēgt. Čoms audāru teica , lai pieslëdz. Dega ABS un kļuda arī bij ABS ķipa ierakstija kā pie secinājuma , ka kko vajag nomainīt, nelika ne 1 vai 2.rn94 rakstīja:ir interese par TA, vai kads zin par šādam izmaiņām:
Točna?Inferno rakstīja:Izskatās pēc žopogreva
vitjazz rakstīja:Točna?Inferno rakstīja:Izskatās pēc žopogreva
Klau, kāda ir tehniskās apskates uzlīmes maiņas procedūra?
Šauju uz kasi, samaksāju par numuru salīdzināšanu, jaunu uzlīmi, tad maucu uz numuru salīdzināšanu, un, ja viss kārtībā, tur pat man iedod jauno uzlīmi? Vai arī kaut kā citādāk tas notiek?
Šauju uz kasi, samaksāju par numuru salīdzināšanu, jaunu uzlīmi, tad maucu uz numuru salīdzināšanu, un, ja viss kārtībā, tur pat man iedod jauno uzlīmi? Vai arī kaut kā citādāk tas notiek?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 793
- 794
- 795
- 796
- 797
- …
- 1297