Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 793
- 794
- 795
- 796
- 797
- …
- 2228
- chevron_right
Man tēvs laiku atpakaļ strādāja Operā par skaņotāju/gaismotāju, man ir "dahuja" visādi RRR ražojumi, nezinu par to darbīgumu, bet pats lietoju vienu Radiotehnikas ražojuma pastūzi, jauda domājas ir ap 1kw.zuze91 rakstīja:Tu smejies. A paskaties cik cipari griežas vecajiem RRR platiniekiem ? un Lentiniekiem. Man ir 2 ejoši platinieki un 1 ejoš lentinieks. Es biški kritis uz šitām lietām. Patīk.
Uz ti traktoru skatos jau ilgu laiku. Kopš viņam bija 500ls cena,bet nav brīvie līdzekļi :( Ja nolaidīs cenu vel tad toč ņemu treileri un braucu pakaļ.
un pa to bembi, rīt prokola pēc uzvanīšu, padalīšos ar info.
- ikey07
bija tada problema, bet kaut kaa iemaaniju ieksaa bez viileem u.t.tGunTixV rakstīja:Lieta tāda ir DEPO priekšējie lēcu lukturi kuriem iet H1 lampiņas ,bet xenon H1 lampiņa neder, par resnu![]()
Kadi risinājumi? Kadam ir tā bijis. Es domāju laikam ielaist tur apaļo vīli un pavīlēt
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Pie psih arno ir iespējams tikai priekšējos koiloverus nopirkt? Mošk kāds zin?! Kādās cenās? Kautkad sen viņš man minēja ciparu, bet nu jau esmu aizmirsis.
dažreiz domāju ka ir iespējams.
\uzmet viņam PM>
\uzmet viņam PM>
Ne tikai priekšējoshancels rakstīja:Pie psih arno ir iespējams tikai priekšējos koiloverus nopirkt? Mošk kāds zin?! Kādās cenās? Kautkad sen viņš man minēja ciparu, bet nu jau esmu aizmirsis.
Sent from 3310
Yo
kādā ciparā iet kabrim vēja siets ??????
Vai kompota un kabro priekšējie amīši un atbalsti ir vienādi . un kada skade notiek ja liek kompota atsperes kabrim ?
ir piejamas kompota koilu komplekts gribu parlikt uz kabrii'ša cik tas ir reāli ?
Vai kompota un kabro priekšējie amīši un atbalsti ir vienādi . un kada skade notiek ja liek kompota atsperes kabrim ?
ir piejamas kompota koilu komplekts gribu parlikt uz kabrii'ša cik tas ir reāli ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Stūķē virsū visu, vajadzētu derēt visam 1:1Gropiks rakstīja:Yo
Zuze skaties te
es sākšu dzert..
bet ja nopietni bij doma iemest ss. lv lai kopigo kopskatu uzlabo ss. A to tur reizēm tādus brīnumus saliek pa kosmosu 
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Hazard, moš vajag plato purnu ļoti labā stāvoklī? 
Ooo ar to PM
Šodien Siguldas csdd viens lo*s ar manu mašīnu gandrīz bedrē iejājās , 5 cm trūka un būtu iemaucies iekšā, gandrīz pats ar sirdi aizgāju 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nemot E36,kas jaskatas ir,domāju motora ziņā ? kam japievērš uzmanība utt ? :)
Strādā vienmērīgi.
Neraustās.
Nelēkā apgriezieni.
Nav nopuņķojies eļā.
Neklab
Nav cīkstošu skaņu.
Dodot piparā neaizrijās.
Nesmird pēc bendzīna.
Nešķauda.
Nevibrē kā dildo.
Vel kas ?
Neraustās.
Nelēkā apgriezieni.
Nav nopuņķojies eļā.
Neklab
Nav cīkstošu skaņu.
Dodot piparā neaizrijās.
Nesmird pēc bendzīna.
Nešķauda.
Nevibrē kā dildo.
Vel kas ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vienkārši vāks, tad kad esmu izdomājis iekāpt atpakaļ e36 vispār nekas sakarīgs nav pārdošānā..
Jau piecus apskatijis esmu un visi atbaidoši.
Jau piecus apskatijis esmu un visi atbaidoši.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Es, savukārt, akcentu liktu uz virsbūves stāvokli, jo tā ir pati lielākā bmw sāpe.LASTKING rakstīja:Nemot E36,kas jaskatas ir,domāju motora ziņā ? kam japievērš uzmanība utt ? :)
P.S. motoriem: pa lielam, viss maksā kapeikas, salīdzinoši..
Man atkal tā virsbūve vismazāk baida 
Un kā ir ar tām motora ķēdēm ? ka iet utt ?
Cik maksā viss kompl.+ maiņa ? :) kādi 300euro ?
Un kā ir ar tām motora ķēdēm ? ka iet utt ?
Cik maksā viss kompl.+ maiņa ? :) kādi 300euro ?
Maksā krietni mazāk, tik tā nomaiņa ir dārgāka.
Bet ķēdes īsti nav BMW slimība, tā kā labāk tiešām seko Rons ieteiktajam - virsbūve. Motors tā ir mazākā sāpe.
Bet ķēdes īsti nav BMW slimība, tā kā labāk tiešām seko Rons ieteiktajam - virsbūve. Motors tā ir mazākā sāpe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 793
- 794
- 795
- 796
- 797
- …
- 2228