Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 794
- 795
- 796
- 797
- 798
- …
- 2228
- chevron_right
ķēdes maina ļoti bieži : +-~ ik pa divdesmit gadiem atkal un atkal. 
tā nu viņš i. nesen mainīju 30. gadus vecam bmw ķēdi ... jaunā bija par 1cm garāka....
p.s. tas nav X, kuram visu laiku kkas jāmaina.

p.s. tas nav X, kuram visu laiku kkas jāmaina.
Par X'iem nezinu, bet, cik zinu par E36 saimes dzinējiem, ķēdes problēmas praktiski nav, nu, ļoooti reti.
Par kādiem X'iem runā? D vai benzīniekiem?
es tik tā garām ejot... ta turbīna\ sprauslas\razdatkas ķēde\ pneimo piekare\ xenons\parkingi\ utt un nebeidzamais stāsts...dogMa rakstīja:Par X'iem nezinu, bet, cik zinu par E36 saimes dzinējiem, ķēdes problēmas praktiski nav, nu, ļoooti reti.
pašlaik pagalmā ir e61 ar 2 lieliem elektro gļukiem, kuriem vainu iekš Lv nevar neviens atrast.... redzēs, kā ies man
Ā, nu, tie jau kļūst par maizi labiem meistariem, pienācis laiks.
kas ir ar tiem Xiem, ka jūk nonstopā kaut kas?Rons rakstīja:es tik tā garām ejot... ta turbīna\ sprauslas\razdatkas ķēde\ pneimo piekare\ xenons\parkingi\ utt un nebeidzamais stāsts...dogMa rakstīja:Par X'iem nezinu, bet, cik zinu par E36 saimes dzinējiem, ķēdes problēmas praktiski nav, nu, ļoooti reti.
pašlaik pagalmā ir e61 ar 2 lieliem elektro gļukiem, kuriem vainu iekš Lv nevar neviens atrast.... redzēs, kā ies man
man kaut kā liekas ka vairāk ne tā pati ķēde izbeidzas bet tās plastmasas sliedes(nez kā pareizi sauc) pa kurām tā ķēde slīd. Vismzaz vienam savam motoram pēctam likās ka dēļ tām bij motors piebeigs.dogMa rakstīja:Par X'iem nezinu, bet, cik zinu par E36 saimes dzinējiem, ķēdes problēmas praktiski nav, nu, ļoooti reti.
Cik sarežīgti ir parlikt no parastās kondiškas uz to digitalo ? :)
Varbūt kkur ir DIY ?
Varbūt kkur ir DIY ?
Tikai skrūvēšana. Jānomaina pati pečka (jānoņem salona panelis) un digitālais panelis, viss.
Jāzuze91 rakstīja:Janks Tev tas kruizs no talinka vel ir ?
Vai man vienīgajam ir tā, ka, palasot citu cilvēku topikus "mans e36", gribās ierakstīt kko rupju. Jau sarakstu vairākus teikumus un pēc tam izdzēšu, jo nodomāju - ko gan tas mainīs ?

Ja neiemēģināsi - nekad neuzzināsi vai kas mainīsies.
Jeb - kas Tev uz sirds ?
Jeb - kas Tev uz sirds ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Balcers rakstīja:Vai man vienīgajam ir tā, ka, palasot citu cilvēku topikus "mans e36", gribās ierakstīt kko rupju. Jau sarakstu vairākus teikumus un pēc tam izdzēšu, jo nodomāju - ko gan tas mainīs ?
![]()
![]()
Nav nav
Ahahahaha. Es gan vnk rakstu. Pajāt 
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
+ miljons par visiem topikiemBalcers rakstīja:Vai man vienīgajam ir tā, ka, palasot citu cilvēku topikus "mans e36", gribās ierakstīt kko rupju. Jau sarakstu vairākus teikumus un pēc tam izdzēšu, jo nodomāju - ko gan tas mainīs ?
![]()
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 794
- 795
- 796
- 797
- 798