Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 795
- 796
- 797
- 798
- 799
- …
- 2228
- chevron_right
Pēc komentāriem sajūta rodas ka lielākā daļa savas žurkas pucē priekš citiem ne sevis, ka tik kāds ko sliktu nepasaka, neaizrāda un nepasmejas, tak pajāt, tā ir, būs un paliks tikai un vienīgi nejūtīga bleķa čupa.
Vecenes ur jāmīl un jāpucē nevis lūžņu kaudzes
Vecenes ur jāmīl un jāpucē nevis lūžņu kaudzes
Ar vadiem nav nekā sarežģīta?dogMa rakstīja:Tikai skrūvēšana. Jānomaina pati pečka (jānoņem salona panelis) un digitālais panelis, viss.
a kas tev Nixon bija tā par bildi ar svilstošo auto? tas tā par vadiem runājot 
aa nu tad jau labi. bet tai paša laikā arī neinteresanti 
Tik intereše ko tad nesaraksta un nenoposto tie cilvēki kas te atzīstās ka neraksta visu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kads var pateikt cik makes parlikt sturi otra pulse anglim? kaiminos stav M3 evo pa kapeikam ideala stavokli un neliek man mieru
Ja ir dalītā pečka ar kondišku, tad tikai plug&play. Ok, vēl paneļa vidējo gaisa lūku vajag no digitālās.Nixon rakstīja:Ar vadiem nav nekā sarežģīta?dogMa rakstīja:Tikai skrūvēšana. Jānomaina pati pečka (jānoņem salona panelis) un digitālais panelis, viss.
Kāds var ieteikt/zin kādu kas lēti bet daudz maz normāli var kupejai notonēt logus?
Vajag no sākuma saprast vai gribu..
Vajag no sākuma saprast vai gribu..
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
O! Rīt būs grūti 
Sent from 3310
Sent from 3310
Rīts un ir viegli
Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk
Tāda neveiksme , otrdien uzliku jaunas riepas , un vakar vienā iedūrās dzelzs šķebma un otra ļoti lēnu gaisu laiž. Tāda škrobe 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Es arī esmu dzīvsHazard rakstīja:Rīts un ir viegli
kuram is kompakts staav pie siipola uz remontu? kaads no sejienes?
jaatjuunee m42
Pavisam nejauši ss uzgaju šos sūd...s nekad nebiju iedomājies ka maksā tādu kosmosu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/servi ... agnix.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/servi ... agnix.html
cena un uzstādīšanas termiņš 
Hello !
Es kko nesaprotu vai tiešām man šeit,kā jaunam lietotājam nepastāv opcija aizsutīt pm ?
Es kko nesaprotu vai tiešām man šeit,kā jaunam lietotājam nepastāv opcija aizsutīt pm ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 795
- 796
- 797
- 798
- 799
- …
- 2228