Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 796
- 797
- 798
- 799
- 800
- …
- 2228
- chevron_right
jā, vajag kaut kādu postu skaitu, lai varētu nosūtīt PM 
Kāds laikam nav foruma noteikumus lasījis...gai4 rakstīja:Hello !
Es kko nesaprotu vai tiešām man šeit,kā jaunam lietotājam nepastāv opcija aizsutīt pm ?
Protams,paldies par atbildi
Izlasiju tiko foruma noteikumus,tāpat par pm,neko neieraudziju...
Bet nu tas tak ir galīgi garām,sorry,bet
Un tik un tā E36 izmanoto materiālu kvalitāte kabina laukā lielu daļu mūsdienu auto dzelžus un nedzelžus.Rons rakstīja:Es, savukārt, akcentu liktu uz virsbūves stāvokli, jo tā ir pati lielākā bmw sāpe.LASTKING rakstīja:Nemot E36,kas jaskatas ir,domāju motora ziņā ? kam japievērš uzmanība utt ? :)Man vēl joprojām nepamet sajūta, ka bmw ražoja no pārkausētiem opeļiem....
![]()
Pardon, ser! Tiešām noteikumos nav minēts... Un kur gan vadība skatās....gai4 rakstīja:Protams,paldies par atbildi![]()
Paņem drusku ar zuzi91 paspamo pa topikiemgai4 rakstīja:Protams,paldies par atbildi![]()
Bet nē, ar zuzi labāk nē. Labāk ar kādu no džekiem, kam ir smuks e36, savādāk zuze ar gateri sabojās iespaidu.
Kas tas/tā tāds/a ?
Es tak spamot negribu,bet pm uzrakstīt
Cik jasaspamo
Es tak spamot negribu,bet pm uzrakstīt
Cik jasaspamo
barons rakstīja:![]()
![]()
![]()
Bet nē, ar zuzi labāk nē. Labāk ar kādu no džekiem, kam ir smuks e36, savādāk zuze ar gateri sabojās iespaidu.
Kapēc džeki liek sieviešu dzimtas nikus 
Es domāju, ka šis jautājums šajā forumā par konkrēto tēlu varētu ne tevi vien interesētgai4 rakstīja:Kapēc džeki liek sieviešu dzimtas nikus
+ Rozā nagi ? mmm es jau vairāk neko negribu zināt par šobarons rakstīja:Es domāju, ka šis jautājums šajā forumā par konkrēto tēlu varētu ne tevi vien interesētgai4 rakstīja:Kapēc džeki liek sieviešu dzimtas nikus
Barons domas - šrots !
1# nav M pakas
2# nav style 5
3# nav piemīstā salona
4# džips
5# baloni
6# nav 2.8
7# nav no powera
8# nav melns
9# nav manā īpašumā
10# lētāks par Mku.
1# nav M pakas
2# nav style 5
3# nav piemīstā salona
4# džips
5# baloni
6# nav 2.8
7# nav no powera
8# nav melns
9# nav manā īpašumā
10# lētāks par Mku.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kāds ir šito skatijies?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bjdno.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bjdno.html
Jums laikam īpašas atiecībaszuze91 rakstīja:Barons domas - šrots !
1# nav M pakas
2# nav style 5
3# nav piemīstā salona
4# džips
5# baloni
6# nav 2.8
7# nav no powera
8# nav melns
9# nav manā īpašumā
10# lētāks par Mku.
Kautkas bija aizbraucis.
Tai sludinājumu topikā bija rakstīts.
@gai4 Jā viņš čakarē cilvēkiem smadzenes. No tā viņam rodas bauda.
Tai sludinājumu topikā bija rakstīts.
@gai4 Jā viņš čakarē cilvēkiem smadzenes. No tā viņam rodas bauda.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nē, vienkārši konkrētais tēls par visām varītēm mēģina nolikt gar zemi laika gaitā izstrādājušos recepti, kā uzbūvēt skaistu auto.gai4 rakstīja: Jums laikam īpašas atiecības
Kristaaaaps rakstīja:Offtopic, bet sāk jau apnikt lasīt tos visus postus par "induvidiālismu", st5 un m-paku. Kādā sakarā var dirst, ņirgāties par normālu OEM izskatu un teikt, ka tas jau apnicis un pietrūkst induviduālisma? Induviduālims jeb sadirsta mašīna tiek vērtēta augstāka par elegantu, pārdomātu koptēlu? Mazliet atgādini kkādu greenpeace aktīvistu. Es nozāģēšu universālim jumtu un būšu vienīgas ar tādu, bet tāpat tā izskatīsies pēc atejas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 796
- 797
- 798
- 799
- 800
- …
- 2228