STUDENTA baltais sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 14
- chevron_right
Interesants darbs!
Par migām neesi domājis?
Par migām neesi domājis?
Nop.. nevaig man miglas
ok, ja kāds viņas man pa velti atdotu un ieliktu, tad moš jā, bet tā negribu viņas..
ok, ja kāds viņas man pa velti atdotu un ieliktu, tad moš jā, bet tā negribu viņas..
baaigi patīk kā tas auto šobrīd izskatās.
sapucēt diskus un būs mega.
tagad tik jācer ka golfa lūpa izturēs ilgāk kā nedēļu
sapucēt diskus un būs mega.
tagad tik jācer ka golfa lūpa izturēs ilgāk kā nedēļu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bildiite no Irijas bmw sabrauciena, taadus tev tos diskus vajag sakraasot un buus bomba.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ch.. domāju ka lūpa būs kādu labu laiku baigi elestīgā pret guļošajiem
Un esmu jau pa šoseju normāli izmaucis ar viņu līdz Rīgai - pa Spices guļošajiem drusku šķībi vaig un nepieskaras vsp.. kāā arī tepat Kuldīgā pa visādiem guļošiem ir notestēts galvenais šķībi un viss bumbās
Par diskiem.. es gan nezinu vai tieši melnus vidus.. jo būs, manlieks, baigais standarts ar tiem melnajiem diskiem vēljoprojām tā īsti neesmu sapratis kāds tonis utt..
Un esmu jau pa šoseju normāli izmaucis ar viņu līdz Rīgai - pa Spices guļošajiem drusku šķībi vaig un nepieskaras vsp.. kāā arī tepat Kuldīgā pa visādiem guļošiem ir notestēts galvenais šķībi un viss bumbās
Par diskiem.. es gan nezinu vai tieši melnus vidus.. jo būs, manlieks, baigais standarts ar tiem melnajiem diskiem vēljoprojām tā īsti neesmu sapratis kāds tonis utt..
Tā žurka ir bomba
būs tev šādi diski, būs pa pirmo !
būs tev šādi diski, būs pa pirmo !
Šādi,kā bildē tie diski izskatās un uz balta bmw vispār būs ok!Bet nu gaumes lietā!
Tā golpa lūpa nez kāpēc, bet padarīja ļooti tīkami kopskatu! Bet tagad prasās pārējo pr. bampera daļu baltu, lai tikai lūpa ir melna, tad būtu balanss!
baigi labi ar to mk3 lūpu izskatās, kopskats kļuvis atkal daaaaudz patīkamāks, patīkami skatīties, ka šis auto visu laiku vizuāli progresē
Piekrītu visiem, kas saka, ka Golfa lūpa ir laba lieta Izskatās
Diskiem vidus gan tev melnus nevajag
Diskiem vidus gan tev melnus nevajag
Paldies par labiem vārdiem .. cenšos
Bāc kkā baigi piedur tavs auto, nu izskatās vnk perfekti :)
Neesmu redzējis dzīvē un arī par gaumēm nestrīdos, bet personīgi liktu kkādus stockīgākus diskus, bet tas tikai mans viedoklis
Malacis esi smuki uzcēlis, ir no kā iedvesmoties attiecībā uz savu auto
Neesmu redzējis dzīvē un arī par gaumēm nestrīdos, bet personīgi liktu kkādus stockīgākus diskus, bet tas tikai mans viedoklis
Malacis esi smuki uzcēlis, ir no kā iedvesmoties attiecībā uz savu auto
"stockigaki" diski tie buutu ..... ? :)
Intereses pec gribu zinaat kaadus, varbut, tieshi domaji? :rolleyes"
Intereses pec gribu zinaat kaadus, varbut, tieshi domaji? :rolleyes"
Šodien "ašās idejas pēc" sanāca pāris snapus uztaisīt ar telefonu.. netālu no Kuldīgas
P.S. Nenormāli gribu flančus
P.S. Nenormāli gribu flančus
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
mļe, ku labi izskatās
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
2. un pirmspēdējā bilde baigi smukās!
Simpatisks kopskats autiņam!
Uz pirmo brīdi iedomājos šos, bet pēc pēdējām bildēm tiešām ja šitos smuki savedīsi,tad būs konča
Tikai nevajag melnus
Tikai nevajag melnus
kad tu parādīsies kādā sabraucienā, lai varam acis pamielot dzīvājā, a tā tik bildes un bildes
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 14