Mani E36 (320 un 325)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 14
- chevron_right
Paldies, es nesedinashu ar
uz siem diskiem vins ari nav sedinams jeep bet nu savs pieduriens tam auto ir
paldiesArmando rakstīja:smukas bildes sanakusas
Bishku jaizcelj topiks no nebushanas
Tatad, ta ka bemka godam man ir kalpojusi nu jau 3 gadus, tika nolemts sho to saremontet un braukt talak
No maija vispar nekas netika darits, tikai braukts, braukts un braukts, un nu jau atkal bus jamaina ellja
pedejo divu nedelju laika nonjemu karbu, samainiju blivslegus un ellju, kardana karojosho gultni, gulisei bukses, aizmugure stabilizatorus, sapikjoti sliekshni , arkas un apaksha, notonejam logus un beidzot ielikta signalizacija-zb ziema ka nedabuj durvis valja braucot uz darbu, ikrita rituals skrejiens pec chajnika
Vel nakoshmenes jaiziet skate, pirms tam vel jasamaina e36 blekinieki uz e34, un iespejams tirgoshu savus R16 diskus ar riepam.
Dazhas bildes
Tatad, ta ka bemka godam man ir kalpojusi nu jau 3 gadus, tika nolemts sho to saremontet un braukt talak
No maija vispar nekas netika darits, tikai braukts, braukts un braukts, un nu jau atkal bus jamaina ellja
pedejo divu nedelju laika nonjemu karbu, samainiju blivslegus un ellju, kardana karojosho gultni, gulisei bukses, aizmugure stabilizatorus, sapikjoti sliekshni , arkas un apaksha, notonejam logus un beidzot ielikta signalizacija-zb ziema ka nedabuj durvis valja braucot uz darbu, ikrita rituals skrejiens pec chajnika
Vel nakoshmenes jaiziet skate, pirms tam vel jasamaina e36 blekinieki uz e34, un iespejams tirgoshu savus R16 diskus ar riepam.
Dazhas bildes
šitas aparāts vislaik paticis
thanks
afigenie diski!!!
izskatās kā maneejam, ka smērēju - liels gandarijums pašam ne?
laba štelle pārbaudiits ziemā
laba štelle pārbaudiits ziemā
Paldies par labiem vardiem
smereju ar bituma mastiku, castirol vai kaut ka ta saucas, autinsh no 2007 gada Latvija, tapec vajadzeja droshibas pec visu sapikjot lai sals netiek klat
smereju ar bituma mastiku, castirol vai kaut ka ta saucas, autinsh no 2007 gada Latvija, tapec vajadzeja droshibas pec visu sapikjot lai sals netiek klat
Arī mans gaida tādu pašu procedūru
kads ir gajis skati ar uzacim?draugam kupeju neizlaida delj tam, bet vinjam ir bishku platakas neka man
man liekas ka ar šitām toč ir jaiziet, ja nemaldos tad man brālis izgāja ar tieši tādām..Vitalx325 rakstīja:kads ir gajis skati ar uzacim?draugam kupeju neizlaida delj tam, bet vinjam ir bishku platakas neka man
Man bija platākas, bet TA neko neaizrādīja
Vakar padariti shadi tadi darbinji:samainita dzinejam ellja Mobil ar filtru, gaisa filtrs, noreguletas lampas uz tehnisko, samainita kartera blive vairak to nekad negribetu darit , ka ari uzlikti e34 blekinieki ar ziemenem, R16 lietie gaida jaunu saimnieku
Vēl drusku jāpagaida
kartejie labie darbinjiVitalx325 rakstīja:Vakar padariti shadi tadi darbinji:samainita dzinejam ellja Mobil ar filtru, gaisa filtrs, noreguletas lampas uz tehnisko, samainita kartera blive vairak to nekad negribetu darit , ka ari uzlikti e34 blekinieki ar ziemenem, R16 lietie gaida jaunu saimnieku
sim autinjam ir paveicies ka vinam tads rupigs saimnieks
...
japarupejas ir pirms ziemas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10