E36-Uldis_R
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
nu es r17 negribu likt:p ka neka ktram savs. es domaju ka man patiks un bus vismaz kaut kas atskirigsArchizlv rakstīja:Ja būtu r17 un smuki sakrāsoti tad varbūt būtu mega, bet tā man nepatīk.
Nu es ceru ka beigās būtu tīkamāks skats, jo pagaidām tā nevisai, varbūt tāpēc ka tie baloni visu skatu bojā.
dzivosim redzesim ka bus pec tam:) man personigi diski iepatikas un tadel var teikt ko grib
gribu redzēt rezultātu kāds izskatīsies uz auto
Dēļ baloniem izlikās, ka r15 bet nu ar sakoptiem r16, varētu būt labs rezultāts
Domāju ka uz mašīnas pēc krasosanas izskatīsies super. Dēļ baloniem sludinājuma nelikās tik smuki ka dzīve;)
nu ko izskatās ka beigās var būt kaut kas mega labs
gaidu, gaidu iznaakumu - var iznaakt kaut kas tiesam interesants... beidzot kas original un savadaks..
Ar šādiem parametriem diskam varētu būt interesanta uzlikšana uz auto... Arī es biju strap tiem, kas šos diskus ss.lv pētīja, bet sapratu, ka rezultāts neattaisnos patērētos resursus... Gaidu galarezultātu!
nav ne vainas parametriem - ir vel kur tiekties...
es neesmu tik slims (labā nozīmē)
ko tiesi tu doma ar tekstu- interesanta uzliksana uz auto?marux rakstīja:Ar šādiem parametriem diskam varētu būt interesanta uzlikšana uz auto... Arī es biju strap tiem, kas šos diskus ss.lv pētīja, bet sapratu, ka rezultāts neattaisnos patērētos resursus... Gaidu galarezultātu!
vakar vakara ka jau parasti ar gda33 palidzibu iekramejam mana autina melnos griestus diemzel vajadzeja lukas dalu vienkarsi ar baloninu nopust jo to lidz nedeva bet kopskats ir okei un prieks ka masina top ar vien pilnaka
seit bilde jau pec krasosanas darbiem kur lukas dala parpusta un seit bilde kur jau viss salikts vel tikai jagaida kad iegusu melnos saulessargus
seit bilde jau pec krasosanas darbiem kur lukas dala parpusta un seit bilde kur jau viss salikts vel tikai jagaida kad iegusu melnos saulessargus
Mazs iznesums + liels platums = strīķējoša riepa ar tam sekojošām problēmāmUldis_R rakstīja:ko tiesi tu doma ar tekstu- interesanta uzliksana uz auto?marux rakstīja:Ar šādiem parametriem diskam varētu būt interesanta uzlikšana uz auto... Arī es biju strap tiem, kas šos diskus ss.lv pētīja, bet sapratu, ka rezultāts neattaisnos patērētos resursus... Gaidu galarezultātu!
nu nebus au tik traki;)
Ar savilcējiem Izskatās inčīgi!
man ari ziemas edishen ar ///m banpers + savilcēji
Uzmanību sanese...
man prasās uzlikt kaut kādu krāsainu vēl bampera lūpu....
un moš vēl kaut kādu hameljona lampiņas miglās...
un moš vēl kaut kādu hameljona lampiņas miglās...
man galvenais taja bridi bija sataisit bamperu savadak vins izskatijas pec suda. tagad ka tu zini kaja bik trauce kaut ko darit autinam bet domaju ka bamperam soziem nekas netiks mainits:)
ka neka jadoma ka klimata kontroi salikt kas garaza tagad puteklus kraj
ka neka jadoma ka klimata kontroi salikt kas garaza tagad puteklus kraj
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10