Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 38
- chevron_right
man ir vesela kaste ar bosch, laikam ari zkw lukturu detalam,visi ar lēcām vienigais kas nav, tas ir prieksejei stikli!
varu mos pameklet kurus tev vajag? tuvie/tālie?
varu mos pameklet kurus tev vajag? tuvie/tālie?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Kaads nevar ieteikt kaadu puleejamo pastu ar visiem puleejamiem spilventiniem kurus vareetu iesteleet parastajaa rokas urbii. Baigi gribaas miglas un lukturus uzpuleet, citaadi palikushi taadi mateeti.
Tev miglas lukturu stikliņi ir plasmasas?
Ja, kas vari paskatīties šo DIY:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=484
Ja kādi jautājumi, tad droši vaicā.
Ja, kas vari paskatīties šo DIY:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=21&t=484
Ja kādi jautājumi, tad droši vaicā.
ja pavoroti ir plasmasas, tad der.
Jo šī metode der jebkurai plasmasas detaļai.
Pats esmu vēl pulējis auto maģa panelīša displeju, jo tas bija sašvīkāts.
Jo šī metode der jebkurai plasmasas detaļai.
Pats esmu vēl pulējis auto maģa panelīša displeju, jo tas bija sašvīkāts.
baigi labi buutu zinaat kur iegaadaaties taas pastas un to ripinu. cerams ka netaa ari var nopirkt.
ripu nopirku iekš Depo, bet var nopirkt iekš autokrāsu veikaliem, kā arī pašu pastu nopirku iekš autokrāsu veikala.
Reāli pastu ir visparastākā auto virsbūves pulēšanas pasta. Vienkārši ir jaskatās pursrupjā un smalkā.
Smalka man ir - "Cartec - perfect polish"
Pusrupjā - "Cartec - super paint cleaner"
500ml maksā ~ 12,-LVL
Reāli pastu ir visparastākā auto virsbūves pulēšanas pasta. Vienkārši ir jaskatās pursrupjā un smalkā.
Smalka man ir - "Cartec - perfect polish"
Pusrupjā - "Cartec - super paint cleaner"
500ml maksā ~ 12,-LVL
Lūdzu
tadas pulejamaas pastas tu nopirksi visos auto veikalos un pulejamos diskus ari, gaisi zila krasa ir pati smalkaakaa pasta, balta ir videjaa pasta, bruna/melna/ tumsi zalja, sis krasas atbilst rupojo pastu kartai, melna butu pati rupjaakaa!
ar pulishing wheels ir tapat. jo mikstaks vins ir jo smalkakai pasai paredzets, atiecigi tads ko nevares palocit, ies kopa ar rupjo pastu, tas kurs locisies taka punkis, ies ar pasu smalkako!
es tava vieta nemtu rupjako, un smalkako. ar rupjako izpulesi lielakos grubulus un ar smalkako pabeigsi
ar pulishing wheels ir tapat. jo mikstaks vins ir jo smalkakai pasai paredzets, atiecigi tads ko nevares palocit, ies kopa ar rupjo pastu, tas kurs locisies taka punkis, ies ar pasu smalkako!
es tava vieta nemtu rupjako, un smalkako. ar rupjako izpulesi lielakos grubulus un ar smalkako pabeigsi
...
P.S. pastu krāsas var arī atšķirties. Tas ir atkarībā no ražotāja! bet princips ir līdzīgs.
ticu ka var ackirties, bet nu cik mana pieredze rada, parsvara ta ari ir ka teicu, tas ir standarta krasas. protams ir ari citu krasu pastas, bet tas atkal cita smalkuma/rupjuma. es nosaucu tik tas vispopularakaas
...
kur var dabuut taadas faras?? vnk. siekala tek un taa vizuaalo uzlabo..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
tie man liekas ir parastie lecu lukturi ar ieliktu ,,zaglushku" leecai un kkadi dzidrinatie vai nopuleti stiklinji
kas taa par zaglusku?
pamekleejeit netaa, tur kautkur bija info, tie ir vainu no DVD vaakiem uztaisiits, lai xenons garam nespiez leecai, vai arii metaala plaakniite nokraasota un izgirezts caurums taadam pasham meerkjim. nekam citam vinjas nav domaatas.
kads zin ka ir ar vinjaam stars netiek sakjemots ???
nezinu googles tante nespēja man sniegt atbildiAgris rakstīja:pamekleejeit netaa, tur kautkur bija info, tie ir vainu no DVD vaakiem uztaisiits, lai xenons garam nespiez leecai, vai arii metaala plaakniite nokraasota un izgirezts caurums taadam pasham meerkjim. nekam citam vinjas nav domaatas.
coupe 2.8
a kads var uztaisiit varbut tos melnos lukturus? vai kko tamlidziigu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 38