Arktissilber 323i Ziemelis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 17
- chevron_right
Jā, kāpēc jābojā sterils stock ar ko tādu?
Ok, pats laikam esmu sapratis savu kļūdu, paložņāju bimmerforumos un guvu iedvesmu, kā vēlos uztaisīt stock E36. Drīzumā būs atpakaļ vecais bampers.
bet gribētos tomēr uzlikt lūpu. Cik grūti ir uzlikt M lūpu parastajam bamperim? Zinu, ka tas ir izdarāms, tikai vai kāds nezin, kādas tieši modifikācijas ir jātaisa?
Un kā ir ar pagriezienu tonēšanu? Vēlētos to izdarīt priekšā un aizmugurē. Aizmugurē tikai nedaudz, lai tā baltā josla ir tumšāka, priekšā tā, lai sakrīt ar lukturu toni aptuveni. Vai lietot plēves, vai arī ir kādi speciālie pūšamie līdzekļi?
bet gribētos tomēr uzlikt lūpu. Cik grūti ir uzlikt M lūpu parastajam bamperim? Zinu, ka tas ir izdarāms, tikai vai kāds nezin, kādas tieši modifikācijas ir jātaisa?
Un kā ir ar pagriezienu tonēšanu? Vēlētos to izdarīt priekšā un aizmugurē. Aizmugurē tikai nedaudz, lai tā baltā josla ir tumšāka, priekšā tā, lai sakrīt ar lukturu toni aptuveni. Vai lietot plēves, vai arī ir kādi speciālie pūšamie līdzekļi?
Pārdod man priekšējos pagriezienus un nopērc jau oriģināli tonētos, nevis kko ķīmiķo ar laku
tieši tā, smoked tak kādi 12-14ls maksā, baigais ietaupījums ar lakošanu nesanāks, jo laka vismaz 3ls + vēl vajadzēs otru komplektu ar kuru TA iet...
aizmugurējiem gan ar plēvi var, vismaz var viegli npplēst jebkurā laikā,nopirkt var kvillerā
aizmugurējiem gan ar plēvi var, vismaz var viegli npplēst jebkurā laikā,nopirkt var kvillerā
Sudrabotais bamperis ir atpakaļ.
Vai nu pilnībā tonētās vai oriģinālas. Sarkanās vairāk piestāv ne tik steriliem e36 kā Tavam.
Šitam vajag OEM ar balto augšu...
uteo, vai nu ne tā Tevi sapratu vai kas, bet gribi teikt, ka šis E36 nav sterils?
uteo, vai nu ne tā Tevi sapratu vai kas, bet gribi teikt, ka šis E36 nav sterils?
man patīk baltās ar nedaudz ietonētu balto augšu
Es vairāk vadījos pēc forumiešu auto ar sarkani lakotajiem lukturiemNixon rakstīja: uteo, vai nu ne tā Tevi sapratu vai kas, bet gribi teikt, ka šis E36 nav sterils?
man liekas ka tev vajag nomierinaties, lukturus ar gaišo pavarotu un viss. Šim eksemplāram nevajag nekādas citas izvirtības pārāk zolīds lai sacūkātu
Nu, es uzskatu, ka sarkanie lukturi piestāv tumšiem/sarkaniem auto... Pārējiem - ///M stila ar balto virzienrādītāju.
hmm, man ir sarkanas augšasuteo rakstīja:Vai nu pilnībā tonētās vai oriģinālas. Sarkanās vairāk piestāv ne tik steriliem e36 kā Tavam.
bet nu sarkanas varetu izskatities interesanti šai krāsai, bet vairāk kupejai tomēr - jo sedanam tas lukturis par īsu...
Jā, man vispār neliela skaudība uz tiem, kuriem ir kupejas/krabji, jo tās aizmugures ir daudz pievilcīgākas
Un lukturi laikam tad paliks ar balto augšu, varbūt tikai to pašu augšu nedaudz pietonēšu, bet tad jau redzēs.
Tagad ir iepirktas dažas jaunas detaļas salonam, cerams drīz sanāks laiks uzlikt un atrādīt.
Drīz arī iepirkšu e36.lv simboliku.
Un lukturi laikam tad paliks ar balto augšu, varbūt tikai to pašu augšu nedaudz pietonēšu, bet tad jau redzēs.
Tagad ir iepirktas dažas jaunas detaļas salonam, cerams drīz sanāks laiks uzlikt un atrādīt.
Drīz arī iepirkšu e36.lv simboliku.
Nezinu ka jums bet man pec skata prasas tris staru sturite ar air bagu, bik paceltu skatu, ta kantaina baranka izstas vecmodiga!!! Bet kopskats
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
nazi aizmirsi aizvaakt
Tas nazis bija vajadzīgs, lai paklāju grieztu, kad liku rokubalstu. Bet, tā kā viss melns, tad piedūriena pēc atstāju, lai ir dažās bildēs un nedaudz bandītiskāk izskatās
Par trīsstaru stūri pilnīgi piekrītu, tas ir plānos.
Par trīsstaru stūri pilnīgi piekrītu, tas ir plānos.
ss.lv viens pa 10ls tirgoja ar visu lentu, varb ka sanak iekert!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze