No more Dirty Diesel, Shadow kūtinja ar M52B20
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right
Ne garam neesi palaidis, es pirmais laikam publiceju so bildi, nu vai vins tagad sads braukas tas ir japrasa vinjam pasam, laikam jau jaerda rakstīja:par hapo kapotu-
Vēl ar visu e36.lv!
Viņš ar tādu tagad vizināsies?
PS> Sorry, ja kur jau bija rakstīts un es palaidu garām!
hmmm....
Iespejams ka kadu laiku braukaaserda rakstīja:hmmm....
ar Hapo ka ar bitem neka nevar zinat un dresurai nepakļaujas bet tur viss iet uz labo pusi protams ka viņa trausla makslinieciska dvesela prasa upurus bet viss lenam kusst uz labo pusi un kapots tads protams ka nebus tas bija mirķļa vajums un lojalitates izpludums pret e36.lv
Nu ka jau teicu vakara vel bilzas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Melaro kupeja ta ir
No pagajusa gada nekas seviski nav mainijies, bet beidzot ir pabeigtas ilgi velamas faras, rezultats sexxx. Tuvakie plani ir sameklet smukas pastalinjas, Un pa so gadu pabeigt salonu. Tad jau redzesim kas vel mainisies sogad, pirmdien tiks beidzot ielikts 18 pogu obc. Masina lai ari ka nekristu uz nerviem, tiek mileta un pardota netiks.
Paris bildes
Paris bildes
Kā jau teicu - NIIIIICEshadowscreenn rakstīja:No pagajusa gada nekas seviski nav mainijies, bet beidzot ir pabeigtas ilgi velamas faras, rezultats sexxx. Tuvakie plani ir sameklet smukas pastalinjas, Un pa so gadu pabeigt salonu. Tad jau redzesim kas vel mainisies sogad, pirmdien tiks beidzot ielikts 18 pogu obc. Masina lai ari ka nekristu uz nerviem, tiek mileta un pardota netiks.
Paris bildes
Pastalinjas atrastras un posas uz jauno sezonu
Pastalinjas puleja wheel workshop puika, cena salda iznaakums labs par piedavato cenu esmu apmierinats
Pastalinjas puleja wheel workshop puika, cena salda iznaakums labs par piedavato cenu esmu apmierinats
Ja nav noslēpums, cik izmaksāja pulēšana?
50 € visi 4 tadel ari pats ne ņēmosdogMa rakstīja:Ja nav noslēpums, cik izmaksāja pulēšana?
Tavs auto nestāvēja CSDD TA stajankā pirms kādas nedēļas?
Ja bakus staveja zils e 46 tad ja
uzreiz atcerējos ieraugot to kapotu tagad bildēs
viss labi tikai cenream izskatās krāsa tāda nopuņķojusies
nezinu kāpēc man nestrādā citēšanas opcija, bet.
/@RENIO/
disks krāsots uz vietas servisā izmēģinājuma versijā, manuprāt, priekš baloniņa ir ļoti labi kopā ar visu laku :)
/@RENIO/
disks krāsots uz vietas servisā izmēģinājuma versijā, manuprāt, priekš baloniņa ir ļoti labi kopā ar visu laku :)
Mani neuztrauc tas ka vinja nopunjkojusies vnk nepietiek lidzeklju lai atdotu profesionaliem krasotajiem, varbut vasara tiks parkrasoti tad jau redzes, bet vel jau jasamekle 205/40 r17 riepasRENIO rakstīja:viss labi tikai cenream izskatās krāsa tāda nopuņķojusies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- chevron_right