Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 22
- chevron_right
biosam defaultus uzliki?
es vēl iebūtotos ar ubuntu live cd un paskatītos kas notiek ar tiem tīkliem. ja tur strādā tad vismaz zinātu ka kompis pats nav apstājies.
live cd?
ja tu māki win uzlikt tad vari arī live cd palaist ubuntu.com
ja gribas kādam maksāt par to tad nes man to kompi
ja gribas kādam maksāt par to tad nes man to kompi
Nu, vēl ir variants vienam paziņam iedot.
Pačekošu to ubuntu.com
Tur biosā kautkādu recovery pamaniju... Tas neko nedotu?
Pačekošu to ubuntu.com
Tur biosā kautkādu recovery pamaniju... Tas neko nedotu?
Ko šitais nozīmē?[attachment=-1]uploadfromtaptalk1396899083853.jpg[/attachment]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
google tev tur pie servisiem kaut kas ir atslēgts. jāieslēdz atpakaļ
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 3c9048af5a
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... 3c9048af5a
Pēc tās pamācības tagad es nonācu pie ''Error 1068: Neizdevās startēt atkarības pakalpojumu vai grupu''
Tizlā Latviešu valoda arī tam Windowsam ir.
''Windows could not start the Remote Access Auto Connection Manager service on Local Compter.''
Kautkā izskatās, ka bez pārinstalēšanas neiztikt.
Tizlā Latviešu valoda arī tam Windowsam ir.
''Windows could not start the Remote Access Auto Connection Manager service on Local Compter.''
Kautkā izskatās, ka bez pārinstalēšanas neiztikt.
aha man ar gribas teikt ka vieglāk ir pārinstalēt vai iebūvēto recovery uztaisīt.
ko tieši?
Kautkādi dati pazūd vai kā? Ar ko viņš atšķirās no pārinstalēšanas un vai tas ir tas, ko es tur pie BIOS redzēju?
nezinu kas tev bija biosā, bet parasti no turienes itkā nepalaiž. bet nu vis var būt. katrs jau kaut ko savu tur izdomā.
Instalē tu pats visu ar pirkstu meklē draiverus utt. Recoverī uzliek visu uzreiz pa jaunu. Varbūt paprasa kur dzīvo un lietotājvārdus. Parasti vis vecais tiek nodzēsts. Protams jautājums vai tev vēl tā recoverī daļa ir dzīva un pie iepriekšējiem instalāciju mēģinājumiem nav nodzēsta.
Instalē tu pats visu ar pirkstu meklē draiverus utt. Recoverī uzliek visu uzreiz pa jaunu. Varbūt paprasa kur dzīvo un lietotājvārdus. Parasti vis vecais tiek nodzēsts. Protams jautājums vai tev vēl tā recoverī daļa ir dzīva un pie iepriekšējiem instalāciju mēģinājumiem nav nodzēsta.
es tā ceru - šovakar neko vairāk atbildēt negribu
8. aprīlis ir klāt - pasaule tūlīt apstāsies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11