Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16
- chevron_right

Dj_Zii rakstīja:viņi ta atzime kurš ir kasigsklients a kurš normals
![]()

Tā varētu būt. Zinkā, mudinu viņu visu laiku taisīt diskus nevis rakstīt bakalaura darbu!
+++ Vakar nopirkts bloķis!
S3.15!

+++ Vakar nopirkts bloķis!

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Diski tiešām 

Mudini ātrāk savu čomu,savādāk nemiers moka,ka tie diski uz kūtiņas izskatās ar pulēto plauktu!
bet tā jau disks ir 

Diski būs uz jūnija sākumu, baigā zapara ar bakalauriem gan man gan viņam. Tā tomēr ir prioritāte. 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Uzinstalēts LSD S3.15!
Baigie prieki - viss bloķējās forši, nekas neizdveš jocīgas skaņas (atšķirība no kupejas LSD, kas regulāri burkšķ par to, ka viņu moku
), negaudo utt.
p.s. Kārtējo reizi iels paldies jūzerim Edzinjs!
Ja kādam Jelgavā vajag kko sačinīt PM viņam, rokas no pareizās vietas aug.

Baigie prieki - viss bloķējās forši, nekas neizdveš jocīgas skaņas (atšķirība no kupejas LSD, kas regulāri burkšķ par to, ka viņu moku

p.s. Kārtējo reizi iels paldies jūzerim Edzinjs!
Ja kādam Jelgavā vajag kko sačinīt PM viņam, rokas no pareizās vietas aug.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

Bloķis uzlikts, iemēģināts auto @333 utt. Katru dienu vizinos uz Rīgu un atpakaļ - auto kalpo nevainojami.
Un par cik ikdienā vairāk izmantoju šo, kā kupeju, stiliņi šobrīd stāv uz šīs lamatas. :naac:
++ šodien nenoturējos un nopirku stūri, kas man pašam liekas neglīta, bet gribējās kko ar airbagu mānīgai drošības sajūtai, bet mazāku par to baranku, kas pirms tam bija.
tas, ka reāli izrādījās, ka tur airbags nefunkcionē ir cits stāsts.
Un par cik ikdienā vairāk izmantoju šo, kā kupeju, stiliņi šobrīd stāv uz šīs lamatas. :naac:
++ šodien nenoturējos un nopirku stūri, kas man pašam liekas neglīta, bet gribējās kko ar airbagu mānīgai drošības sajūtai, bet mazāku par to baranku, kas pirms tam bija.

tas, ka reāli izrādījās, ka tur airbags nefunkcionē ir cits stāsts.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

te viss ir
gribas atrak redzet ka izskatas uz otrajiem diskiem 

lamata ir man , šitai vēl līdz lamatai tālu 

Kad uzliku šādu stūri uz ex kupejas itkā patika tai pašā laikā nē, iekš e39 vairāk iet pie sirds m-tech 3, protams sture nav slikta..
,333 labi gāja slīpi kūtiņa! 

e36

Zvaigznes kūtiņai labāk piestāvētu par stiliņiem 

Zvaigznes būs šim, stiliņi kupejai. Tas tā, pagaidām. Labā ziņa ir tā, ka čoms ir pabeidzis un aizstāvējis bakalauru un atkal pieķēries diskiem. 2 sapulēti, vēl 2 to go. :)
šodien pavizinājos, it kā tīri labi iepatikās.
333 bija baigi jāmušī viņa - riktīgi gura nost.
Šobrīd tas auto iet +/- kā 320i.
Jāatrod laiks un jāaizbrauc pie Koijota saregulēties + ciemos pie Drivera, jo arī uz benzīnu neiet kā vajag. Ja gāzi spiež gandrīz līdz galam (~70% pedāļa gājiena) viss ir ok, bet tikko kā iemin pedāli grīdā visa jauda kkur pazūd. 
vot es arī nezinu patīk vai nē.540i rakstīja:Kad uzliku šādu stūri uz ex kupejas itkā patika tai pašā laikā nē, iekš e39 vairāk iet pie sirds m-tech 3, protams sture nav slikta..,333 labi gāja slīpi kūtiņa!

333 bija baigi jāmušī viņa - riktīgi gura nost.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

pie draivera braukt ir
viņš tak nav ar pilnu rubli
varu iedot viena cita cala numuru
rubij uz pusi vairak ka draivers cenas letakas un atieksme ir
+ atrodas uz ojara vacieša ielas
pagaidam kamer es vel neesmu izkodis visus elektribas knifus vins brauc pie manim pa vakariem kad ir vajadziba
viss viemer ir bijis labakaja limeni + šo to vel pasaka priekša kas ļava vienam klientam ar wv b6 ietaupit 1400ls uz remontu

varu iedot viena cita cala numuru

pagaidam kamer es vel neesmu izkodis visus elektribas knifus vins brauc pie manim pa vakariem kad ir vajadziba

Nez, Drivers ir vienīgais meistars, ar kuru esmu saskāries, kas tiešām līdz galam pārzin visu un redz visu drusku plašāk kā lielais vairums. Nevis tupi nolasa kļūdas un tad tik sāk mainīt visu pēc kārtas ar būs-nebūs-hvz loģiku.
Katrā ziņā, cik pats esmu saskāries, pie viņa vienmēr ir atrastas atbildes uz jautājumiem ar kuriem citi nav spējuši tikt galā un neredzu iemeslu braukt pie kāda cita. :)
Katrā ziņā, cik pats esmu saskāries, pie viņa vienmēr ir atrastas atbildes uz jautājumiem ar kuriem citi nav spējuši tikt galā un neredzu iemeslu braukt pie kāda cita. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

es tak neka tev neuzspiezu
tikai izteicu savu viedokli
man vienkarši besij viņa atieksme 

Nu jā, ir viņš tāds savdabīgs.
Anyway, paldies par ietiekumu!

Anyway, paldies par ietiekumu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30