E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 161
- chevron_right
p.s saveejo dabuuju pa 64,ls-domaaju kad vienreiz muuzhaa var atljauties-taadas lietas tak visu muuzhu kalpo(razhotaajs itkaa noteicis 5.gadu garantiju...
BMW_The Ultimate Repair Bill
ja ir lieka nauda un veelme tad var arii njemt 7.0 vai pat 9.0 bet ie maksaa ap 150eur un uz augshu
skaidrs, paldies Tev par info
Jaa tev veel dazhi labumi ...-vios gaida vasaru;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
no kurienes ņēmi šādus spoguļus?
vispaar ebays shaadu tirgo daudz bet es samainiiju pret saviem liekajiem oem:D
nu skaidrs
Taas pedaalju uzlikas izskataas peec tirgus trenninjteerpa
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Atklaati sakot kad vinjus pasuutiiju bildee viss izkatiijaas savaadaak un adevu pa vinjaam 70$
Smuks aparats!;)
Saaku pamazaam mekleet coilus prieksh savas beeriites...
Ko varat ieteikt?ne daargus un arii ne leetus...teiksim videejas klases coilus?-man patika DOGMas piedaavaatie bet deelj jaunajiem diskiem vajag arii lai reguleetos pakaljai augstums...
Ko varat ieteikt?ne daargus un arii ne leetus...teiksim videejas klases coilus?-man patika DOGMas piedaavaatie bet deelj jaunajiem diskiem vajag arii lai reguleetos pakaljai augstums...
Kā jau pierādījies, tad no budžeta klases labākais variants ir TA-Technix koiloveri.
Ja vēlies kaut ko dārgāku, tad nākamais solis uz ko būtu vērts pārkāpt būtu V-maxx koiloveri. Standarta komplekts priekš E36 izmaksās 350EUR. Ja pērk Xxtreme sēriju par 450EUR, tad regulējams ne tikai augstums, bet arī amortizatoru cietība 20 pozīcijās.
Ja vēlies kaut ko dārgāku, tad nākamais solis uz ko būtu vērts pārkāpt būtu V-maxx koiloveri. Standarta komplekts priekš E36 izmaksās 350EUR. Ja pērk Xxtreme sēriju par 450EUR, tad regulējams ne tikai augstums, bet arī amortizatoru cietība 20 pozīcijās.
Spoguļi OEM? Kādās naudās atnāca?
Mjā, pavasarī arī laikam vērsīšos pie Psih-arno.
Mjā, pavasarī arī laikam vērsīšos pie Psih-arno.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
nee nav oem bet gan laba kjiina:D
naaca pa velti apmainja pret oem laapstaam:)
naaca pa velti apmainja pret oem laapstaam:)
Vieniigais fails ka nav elektriski-bet nu ja apniks tad uzlikshu atpakalj laapstas-cik tad tur taa darba-zheel tik izteereeto naudu pa kraasoshanu:D
Gaida labuminjus;)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …