Lindas e36-Bacon
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 38
- chevron_right
Šodien jau visu taisnosim, būs ok. Detaļas mājās ir pietiekami daudz. Tikai žēl haube un brille bija bez rūsas.
Pati jau vainīga, nav ko līst uz ielām bez abs
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
man arī nav absLinda rakstīja:Šodien jau visu taisnosim, būs ok. Detaļas mājās ir pietiekami daudz. Tikai žēl haube un brille bija bez rūsas.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Mazu brīdi atpakaļ forumā daži kliedza ,ka ikdienai ABS nevajag un bez ABS var ātrāk nobremzēt kā ar
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu tad uzmanies no blondām krievuškām
Valter, pirms tam domāju, ka arī nobremzēšu ja kas, lai gan par braukšanu bez abs nefanoju nekad
Valter, pirms tam domāju, ka arī nobremzēšu ja kas, lai gan par braukšanu bez abs nefanoju nekad
It's all about the win
Tās vrb ir tikai manas domas bet nav vērts maksāt uz vietas cietušajam,tādā veidā man draugs iebrauca normālās auzās. Tip ieskŗēja citā mašīna,samaksāja un katrs uz savu pusi,pēc pusstundas šo apturēja policija un te nu sekoja pārsteigums,izrādas cietušais gribēja uzvārīties dubultā,pēc tam kad šie izšķīrās cietušais pazvanīja policijas un pateica ka vainīgais vnk ieskrēja un aizmuka. Kā tas beidzās es nezinu,nēsu interesējies un sekojis tam līdzi,bet nu jā,es labāk izeju visam cauri ar mentiem nekā piķoju uz rokas.
Bet nu jā,veiksmi darbos. Cerams jau drīzumā viss būs savests kārtībā
Ikdienai vajag ievērot distanci un nenolaist acis no priekšābraucošā! :)ValtersZ rakstīja:Mazu brīdi atpakaļ forumā daži kliedza ,ka ikdienai ABS nevajag un bez ABS var ātrāk nobremzēt kā ar
d[-_-]b
paga paga, jūs rakstijāt protokolu? parasti ja ir 2 cietušie auto, policija atbrauc un saka lai raksta saskaņotoLinda rakstīja: - Nu ko jauns bampers maksā divus simtus... Maksāsiet skaidrā?
- Kāds jauns bampers jums tikai krāsa atlekusi...
- Nu labi... Krāsošana pie mūsu meistara 150 eiro. Maksājiet.
- Domāju sauksim policiju, lai saskaņoto atved.
- Nē, jābrauc uz bankomātu izņemt naudu!
- Paldies, bet sauksim policiju.
Kaut kā tā. Vīrs, protams, tika ierakstīs, kā liecinieks un meitene apstājusies pie luksofora sarkanās gaismas (
Jā, tieši to pašu izdomājām. Turklāt man vieglāk octai pa gadu 40 e samaksāt pa virsu, nekā 150 uz rokas kādamBeerzins rakstīja:Tās vrb ir tikai manas domas bet nav vērts maksāt uz vietas cietušajam,tādā veidā man draugs iebrauca normālās auzās. Tip ieskŗēja citā mašīna,samaksāja un katrs uz savu pusi,pēc pusstundas šo apturēja policija un te nu sekoja pārsteigums,izrādas cietušais gribēja uzvārīties dubultā,pēc tam kad šie izšķīrās cietušais pazvanīja policijas un pateica ka vainīgais vnk ieskrēja un aizmuka. Kā tas beidzās es nezinu,nēsu interesējies un sekojis tam līdzi,bet nu jā,es labāk izeju visam cauri ar mentiem nekā piķoju uz rokas.
Policija atveda saskaņoto, jo manējais kkur bija pazudis un tai sievietei nebija, un kopā uz benzīntanku viņa atteicās braukt, tikai uz bankomātu.Eglitis rakstīja:paga paga, jūs rakstijāt protokolu? parasti ja ir 2 cietušie auto, policija atbrauc un saka lai raksta saskaņotoLinda rakstīja: - Nu ko jauns bampers maksā divus simtus... Maksāsiet skaidrā?
- Kāds jauns bampers jums tikai krāsa atlekusi...
- Nu labi... Krāsošana pie mūsu meistara 150 eiro. Maksājiet.
- Domāju sauksim policiju, lai saskaņoto atved.
- Nē, jābrauc uz bankomātu izņemt naudu!
- Paldies, bet sauksim policiju.
Kaut kā tā. Vīrs, protams, tika ierakstīs, kā liecinieks un meitene apstājusies pie luksofora sarkanās gaismas (
Tieši tāDj Plosky rakstīja:Ikdienai vajag ievērot distanci un nenolaist acis no priekšābraucošā! :)ValtersZ rakstīja:Mazu brīdi atpakaļ forumā daži kliedza ,ka ikdienai ABS nevajag un bez ABS var ātrāk nobremzēt kā ar
It's all about the win
Merša īpašniece gan ir suņu izcelsmes radījums. A viņas ''drugonus'' vajadzētu atspārdīt.
Es vakar arī vienam gandrīz ieliku pakaļā tieši tādā pat veidā, tik šis izdomāja kreiso pagriezienu taisīt uz vienas ielas, bet man ABS nostrādāja, sajutu
Lai aši izdodas visu salikt vietā!
Bet tad sanāk, ka Tu tomer esi vainīga, ja?
Lai aši izdodas visu salikt vietā!
Bet tad sanāk, ka Tu tomer esi vainīga, ja?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Īpašniece jau ar mazdu brauca. Stundas laikā kamēr stavējām piebrauca vismaz 3 dārgāki un lētāki auto ar viņu draugiem sniegt vērtīgus padomus. Laikam, ja es nebūtu bijusi sieviete pa purnu arī dabūtu
Pēc tam jau,protams, sekoja replikas, ka bmw tāds sūds vien, ka priekša lupatās.
Jā, es, viņa jau principā pie luksofora stāvēja. Kas iebrauc aizmugurē vienmēr vainīgs, jo distanci neievēro.
Paldies :)
Pēc tam jau,protams, sekoja replikas, ka bmw tāds sūds vien, ka priekša lupatās.
Jā, es, viņa jau principā pie luksofora stāvēja. Kas iebrauc aizmugurē vienmēr vainīgs, jo distanci neievēro.
Paldies :)
It's all about the win
Viņai tikai skramba uz bampera, bet bembim visa priekša jāmaina. tas gan neko labu neliecina par bmw. Laikam tā, jo sēdināts.
Bet, ja runājam par situāciju, tad mana draudzene arī ieskrēja vienam pakaļā un džeks (krievs) arī gribēja lai maksā uzreiz. Draudzene it kā bija ar mieru, bet labi, ka piezvanija man. Uz vietas nekādā gadījumā nedrīkst maksāt!
Respect par principu runāt latviski
Bet, ja runājam par situāciju, tad mana draudzene arī ieskrēja vienam pakaļā un džeks (krievs) arī gribēja lai maksā uzreiz. Draudzene it kā bija ar mieru, bet labi, ka piezvanija man. Uz vietas nekādā gadījumā nedrīkst maksāt!
Kādai tad bija jābūt priekšai, ja brille ielido tieši bamperī, kur viņam ir trieciensiena un trieciena amartiņi, zinot, ka bembim aiz brilles ir 20cm tukšums.CaK rakstīja:Viņai tikai skramba uz bampera, bet bembim visa priekša jāmaina. tas gan neko labu neliecina par bmw. Laikam tā, jo sēdināts.
Var nobremzēt tik pat ātri vai ātrāk, ja esi tam gatavs, bet šādās negaidītās situācijās parasti ir pedālis grīdā, tur pat nav laika apdomāt kko, tā ir 1 sekundeValtersZ rakstīja:Mazu brīdi atpakaļ forumā daži kliedza ,ka ikdienai ABS nevajag un bez ABS var ātrāk nobremzēt kā ar
Tātad par 20 eirām pavisam izdevīgi iegādātas detaļas - tīri sterila haube un televizors. Haube melna un šobrīd atgādina kaut kādu nfs kapli Pabeigts gan viss vēl nav, mainot lampu salauzu divus enģeļus un nevaru izlemt vai sūtīt divus riņķus vai taisīt piečurātās lampas... Viens no abiem noteikti būs. Kā arī haube kārtīgi netaisās vaļā.
Kā arī noskaidrots, kāpēc man vakar pusceļā uzkarsa motors... Termomuftas spārniņš bija ieķēries radiatorā un nekas negriezās. Šobrīd tā, bija doma līdz vakaram pabeigt, bet nez vai būs.
Šito bija doma izlocīt, bet ahh... nav jēgas Pusceļā Un šo nevar taisīt ciet citādi nevar atvērt Šobrīd esmu starp vienu šķūni un otru, un nevaru izlemt kuru labāk
Kā arī noskaidrots, kāpēc man vakar pusceļā uzkarsa motors... Termomuftas spārniņš bija ieķēries radiatorā un nekas negriezās. Šobrīd tā, bija doma līdz vakaram pabeigt, bet nez vai būs.
Šito bija doma izlocīt, bet ahh... nav jēgas Pusceļā Un šo nevar taisīt ciet citādi nevar atvērt Šobrīd esmu starp vienu šķūni un otru, un nevaru izlemt kuru labāk
It's all about the win
Enģeļi varbūt atsit šķūni, bet piečurātās lampas atsit lētāku šķūni
Dzeltenos eņģeļus un būš
Tad jau man ir ultimate variants enģeļi plus dzeltenie ;D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Stock vai dzeltenos
enģeļi = lauki
enģeļi = lauki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10