Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 15
- chevron_right
Kur puleeji plauktus un cik izmaksaaja?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gan šos,gan ex diskus puleju pats garažā/mājās
Manus r19 negribi sapuleet?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tur taču nav neka gruta tikai aizņem daudz laika un pirksti pec tam sāpes bet cik vispar prasa par pulešanu? nesen redzeju sludinajumu,ka pa 50ls sapules R17 diskus komplektu. tas ir dargi vai nē?
Es zinu kaa tas daraas , tikai es pats esmu jau vecs un diktam slinks palicis
Tapeec mekleeju ,kur pa leeto vareetu sapuleet savus diskus
Tapeec mekleeju ,kur pa leeto vareetu sapuleet savus diskus
gan4a rakstīja:700 eur
ir ok cipars, galiigi ok~! :) tur sanaak gandriiz viss lai apkraameetu e36to
diksi glauni!
Es pirms 2g puleeju pie image 80ls, bet nu tur ari kvalitate irgan4a rakstīja:Tur taču nav neka gruta tikai aizņem daudz laika un pirksti pec tam sāpes bet cik vispar prasa par pulešanu? nesen redzeju sludinajumu,ka pa 50ls sapules R17 diskus komplektu. tas ir dargi vai nē?
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Diski labie, kantes labās un skrūvju krāsojums labu labais, manuprāt, uz auto izskatīties perfekti!!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Superīgi diski un ///M kloķis ari
Sveiki visiem! sezons ir atklāts
Nesen uzstadiju coiloverus un liekas,ka priekšu vajadzes drusku pacelt,jo kaut ka negribas uz katrā guļošā gridu skrapet.
Pa ziemu jau aizmursu ka lietot fočuku tapec tikai paris bildes un tie nav no veiksmigakiem
Nesen uzstadiju coiloverus un liekas,ka priekšu vajadzes drusku pacelt,jo kaut ka negribas uz katrā guļošā gridu skrapet.
Pa ziemu jau aizmursu ka lietot fočuku tapec tikai paris bildes un tie nav no veiksmigakiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Prosta sex
smuks , un celt augšā nedrīkst , jābrauc sāniski pāri
Paldies visiem Ta saniska braukšana nepalidz,tapat skrape
Bet es netaisišu džipu,tikai drusku pacelšu
Bet es netaisišu džipu,tikai drusku pacelšu
Ļoti labi
smukulis un kkā ļoti patīk kā izskatās stock spoguļi šim exemplārammikelsons rakstīja:... un celt augšā nedrīkst ..
Beautiful Mechanical Wonder
pakaļa izskatās pa augstu salīdzinot ar priekšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11