Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 30
- chevron_right
Nu taa...Neliela atskaite!!! Sodien sedans tika savakts no krasotaja un aizvests uz garazhu!
Riit saakshu jau kko dariit,ar visu siikumu likshanu kopaa,un saakshu dariit visas lietas prieksh TA,cik nu vareshu pats sadariit!Tad pec Jaanjiem sedans brauks uz Servi pie choma,un tiks mainiits reduktors,spararats ar sajuga komplektu un viss parejais prieksh TA!!!
Divi telefonsnapi no shodienas!...
Riit saakshu jau kko dariit,ar visu siikumu likshanu kopaa,un saakshu dariit visas lietas prieksh TA,cik nu vareshu pats sadariit!Tad pec Jaanjiem sedans brauks uz Servi pie choma,un tiks mainiits reduktors,spararats ar sajuga komplektu un viss parejais prieksh TA!!!
Divi telefonsnapi no shodienas!...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
tādā pašā krāsā tad ir?
Kaa redzi,Jaa!~ tik nedaudz svaigaks skats tgd uz dziivi!Ridlihs rakstīja:tādā pašā krāsā tad ir?
Instagram - Sandis_e36
ko tā izlēmi to pašu? jautaju, jo gribeji tak citu, man jau tad šitā patīk.
Krasa palika taa pati,jo nevareju izdomat,kadu iisti gribu,un tad tomer atstaaju OEM!Ridlihs rakstīja:ko tā izlēmi to pašu? jautaju, jo gribeji tak citu, man jau tad šitā patīk.
Instagram - Sandis_e36
Ļoti glauni!
Labs!!
Bet kur liki spoilerluupinju?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Jaiecheko dzīvē jābūt bombai,kad saliksi visu un HR!
spoilerluupinja metajas salonaa un nekur nepaliks,tiks instaleeta taa arii!matissc rakstīja:Labs!!
Jabrauc ciemos iechekot..SmXpress rakstīja:
Jaiecheko dzīvē jābūt bombai,kad saliksi visu un HR!
Instagram - Sandis_e36
Ir
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Zajebis! Es tikai nesaprotu vienu - kā Tu vari nociesties un atlikt visu kopā likšanu uz nākamo dienu?!
Man ar butu gruti nociesties
Bet varbut ka taa ari labak lenam bez stresa, nevis aTri samest
Tur jau taa lieta,ka esmu viens tas kuram viss ir jasadara,un nekas cits neatliek,kaa katru dienu pa siikumiem kko likt kopaa!Nixon rakstīja:Zajebis! Es tikai nesaprotu vienu - kā Tu vari nociesties un atlikt visu kopā likšanu uz nākamo dienu?!
es jau censos visu lenam,smuki un bez stresa-bet kaut kaa neizdodas..matissc rakstīja:Man ar butu gruti nociesties
Instagram - Sandis_e36
Sodien atkal sadariti shadi tadi siikumi ap sedanu!Un iepirktas dazhas lietinjas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Nav labs shitas? Pasaki kaads ir labs un riit taadu nopirkshu!???Nixon rakstīja:Filtron
Instagram - Sandis_e36
Man vismaz nav laba pieredze ar Filtron filtriem... Nebija pat 1000km nogājis, ka bija sadalījies eļļas filtra korpusā.
Ar Mahle un Mann tādu problēmu neesmu novērojis.
Ar Mahle un Mann tādu problēmu neesmu novērojis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 30