E36-Wildutch 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 16
- chevron_right
Grūti pateikt, laikam gribas kaut ko citu.
Tiko arī gribēju iepostot link, bet esmu igaunis diemžēl
Ko domā vietā ņemt ?
Ko domā vietā ņemt ?
328vanos:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
ņem no manis vai Ridliha 2.5i ar gāzi, būs gan spēks, gan ekanomija, gan peldoši apgriezieni
Es jau uz maiņu:D peldoshus aogriezienus negribu,gaaze gan ir laba lieta:DRudziņš rakstīja: ņem no manis vai Ridliha 2.5i ar gāzi, būs gan spēks, gan ekanomija, gan peldoši apgriezieni
Jauns dibena parvietojamais:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
samainiji 1-1??
arii skatijos uz sho
smuks,diski smuki
kada bundza?
arii skatijos uz sho
smuks,diski smuki
kada bundza?
ar kompatu pa brugji
Bildē un cep augšā jaunu topiku rādi redzēt!
Vai tik šis kādu pailgāku laiciņu nenostāvēja ss.lv? Bet nu apsveicu ar jauno pirkumu. Kas pa motoru?
Es tepat:D taspats Wildutch e36 jau ir:D bildrs rit. Janomazga:)
Bundza sterila:)
Bundza sterila:)
Jaa, bija vins ielicis. M52b28 vanos. Ar m50 kolektoru, taisno izpludi, palielinatu stures lenkji utt.
Tagad jāliek iekšā gāze
Aprekjinaju, ka pa shoseju ed 1euro uz 10km:D iet taka rakjete, bet no izputeja tads troksnis ka no reaktivas, caurumu nav. Viennozimigi gribu klusaku:D
Vai tik nav nācis no jēkabpils puses?
vizuāli tiešām labi izskatās, bieži manīts lidlaukā pirms to aizbēra. Slīpēja ar viņu kārtīgi, bet laikam arī attiecīgi taisīja ja jau kā rakete iet. sveicu ar pirkumu.
vizuāli tiešām labi izskatās, bieži manīts lidlaukā pirms to aizbēra. Slīpēja ar viņu kārtīgi, bet laikam arī attiecīgi taisīja ja jau kā rakete iet. sveicu ar pirkumu.
Ir ir no Latgales kaut kur;Dgreen garage rakstīja:Vai tik nav nācis no jēkabpils puses?
Visa kartiba, tikai apgriezieni uzreiz nenolec nost uzgazejot bus japaskatas brivgaitas regulatoru:)
No mana miesta zinams e36.green garage rakstīja:Vai tik nav nācis no jēkabpils puses?
Nu re, Latvija ir maza:DGunTixV rakstīja:No mana miesta zinams e36.green garage rakstīja:Vai tik nav nācis no jēkabpils puses?
nu sveikts ar jauno kapli un prieks, ka iet kā raķete
klau, tas ir tas kuram ieswapots ir 2.8?
Tencinu:)Ridlihs rakstīja:nu sveikts ar jauno kapli un prieks, ka iet kā raķete
Jaa, no e38;)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11