e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 41
- chevron_right
nav kāda bilde no Omes? varbūt ka esi kkur manīts?
Spiegu foto studijāAlutinsh rakstīja:Pjēr, tavu ex bieži vien var manīt kaut kur ripojam.
kkur izskatās manīta...
Par to jāpiekrīt ne Grosauto, ne ZR moikas nestāv klāt. Es tikai uz šo dzenu savējo mazgāt, ja nu vienīgi mājās vēl pats mazgāju.pipax rakstīja:Patreiz Kuldiga best moika,tam garam tas tricārs ir jau kadus 10 gadus
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Saldus lielais aplis ir tīrais nieks, un arī neraustos gaišā dienas laikā izpildīties
Un kur tā moika atrodās? Uz skrundas pusi, aiz smago servisa vai kas tur ir?
nu skaties... pēdējā laikā mentiem tas aplis kkā dikti iepaticies
Ir nācies savā laikā sēdēt mentenē un rakstit protokolu par agresivu braukšanu sāniski sods bij 150ls un 6 soda punktitaurings rakstīja:nu skaties... pēdējā laikā mentiem tas aplis kkā dikti iepaticies
Kāds nezin kāda ir vītnes kāpe reduktora skruvēm ar kurām pieskruvē reduktoru pie tilta? Nav instruments ar ko izmērīt un acīm redzot mājās tādas skrūves nav.
Menti pie apļa sen nav manīti vispār Ceļā uz saldu gan tā vairāk. Vispār brīnos kā pilotam esot, 1 sods tik bijis
1,5 parasta manupratmāriņš rakstīja:Kāds nezin kāda ir vītnes kāpe reduktora skruvēm ar kurām pieskruvē reduktoru pie tilta? Nav instruments ar ko izmērīt un acīm redzot mājās tādas skrūves nav.
Njā realoem`ā tiko atradu. Tur rāda, ka priekšējā ir M12X1,5 un es pieņemu, ka pārējās būs tādas pašas.pipax rakstīja:1,5 parasta manupratmāriņš rakstīja:Kāds nezin kāda ir vītnes kāpe reduktora skruvēm ar kurām pieskruvē reduktoru pie tilta? Nav instruments ar ko izmērīt un acīm redzot mājās tādas skrūves nav.
Alutinsh rakstīja:Menti pie apļa sen nav manīti vispār Ceļā uz saldu gan tā vairāk. Vispār brīnos kā pilotam esot, 1 sods tik bijis
es tagad turpat 500 m no apļa strādāju un mentus pa dienu tur redzu bieži
Cietība jau droši vien standartā 8.8
māriņš rakstīja:Njā realoem`ā tiko atradu. Tur rāda, ka priekšējā ir M12X1,5 un es pieņemu, ka pārējās būs tādas pašas.pipax rakstīja:1,5 parasta manupratmāriņš rakstīja:Kāds nezin kāda ir vītnes kāpe reduktora skruvēm ar kurām pieskruvē reduktoru pie tilta? Nav instruments ar ko izmērīt un acīm redzot mājās tādas skrūves nav.
tad tika jāizrok kādā atvilknē parasta 12 mm skrūve un atiet
Jabrauc iepirkt skrūves un šeibas. 12mm no opīša palikušas kaut kādas 5.8 cietību vienu velkot klāt jau nolauzu, tādas nekam neder un šeibas arī beigušās, šodien skruvēju un nav neviena 8mm šeibataurings rakstīja:tad tika jāizrok kādā atvilknē parasta 12 mm skrūve un atiet
Jap aiz tā servisa. izbrauc cauri zaļajiem vārtiem un tad var redzēt lielo angāru, apbrauc viņam no otras puses un dod lai vīri mazgā!
Jap aiz tā servisa. izbrauc cauri zaļajiem vārtiem un tad var redzēt lielo angāru, apbrauc viņam no otras puses un dod lai vīri mazgā!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
a cenas pieņemamas?
Teiksim tā - pasaki lai skalo, viņš nopūš auto ar labu ķīmiju, kas noēd netīrumu, + vēl diskus nebirstē un nosmidzina ar ķīmiju un tas tikai par 4EURO un saucās skalošana!Alutinsh rakstīja:a cenas pieņemamas?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kurā vietā? Nu vismaz virzienu kurātaurings rakstīja:es tagad turpat 500 m no apļa strādāju un mentus pa dienu tur redzu bieži
Par to moiku, nu skaidrs. Ja kādreiz esot kuldīgā savajadzēsies nomazgāt, tad zināšu kur.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 41