Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 15
- chevron_right
Un kā ar skati?
Kādam nav kāda informācija par detaļu izgatavošanu no gumijas? Teiksim iedodu tiem izgatavotājiem attiecīgu virsbūves detaļu (plastmasas) un viņi izveido formu un uztaisa 1:1, tikai elastīgu, no gumijas.
Kāds nav ar kaut ko tādu saskāries kādreiz?
Kāds nav ar kaut ko tādu saskāries kādreiz?
Nezināju kur īsti rakstīt, laikam te visatbilstošāk.
Problēma vienkārša, durvis vadītāja pusē no ārpuses nevar atvērt, rokturis iet 'pa tukšo' un atpakaļ pats ar neaiziet.
Vai nepieciešama šāda procedūra, vai vienk nolūzusi kāda plastmasa/atspere (skaļi nelamājiet, es vēl zaļš).
Problēma vienkārša, durvis vadītāja pusē no ārpuses nevar atvērt, rokturis iet 'pa tukšo' un atpakaļ pats ar neaiziet.
Vai nepieciešama šāda procedūra, vai vienk nolūzusi kāda plastmasa/atspere (skaļi nelamājiet, es vēl zaļš).
ja rokturis iet pa tukso, tad ir iespejami divi varianti
1- pasam rokturim no iekspuses augsaa ir acperite kas liek vinjam iet atpakalj, lai nomainitu jaiznjem rokturis araa (diezgan chakarigs process)
2- kads no bidoshajiem stienishiem ir izkabinajies araa/saluzis.
risinajums- janjem apsifka nost lai redzetu kas un kaa un tad jalabo, citu variantu tev nau tikuntaa
1- pasam rokturim no iekspuses augsaa ir acperite kas liek vinjam iet atpakalj, lai nomainitu jaiznjem rokturis araa (diezgan chakarigs process)
2- kads no bidoshajiem stienishiem ir izkabinajies araa/saluzis.
risinajums- janjem apsifka nost lai redzetu kas un kaa un tad jalabo, citu variantu tev nau tikuntaa
...
Gribētu iegādāties jaunas logu slotiņas!
Kuras firmas ražojumi ir labāki,un ilgāk kalpo?
Kuras firmas ražojumi ir labāki,un ilgāk kalpo?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Špaktele dara brīnumus...
man patīk bosch - bet nu cena ir liela...parasti uz ziemu lieku vienalga kādas ~5,-lvl/gab.
jo pēc ziemas tā vai tā ir jāmaina.
jo pēc ziemas tā vai tā ir jāmaina.
Es savam lietoju Champion jau 6 gadus. Protams, katru rudeni tiek liktas jaunas slotiņas. Biju uzlicis bezrāmja slotiņas - izskatījās burvīgi, bet neesmu ar mieru katru gadu maksāt Ls20 par slotiņu pāri Labāk parastās par Ls5/gb
Nezinu, kāda jēga pirkt tik dārgas, ja maximā/rimi nopērku lētās un katru gadu mainu gumijas, nevis pašas slotiņas. Viss kalpo baigi labi
Protams, piekrītu - ja atstāsi lētās mīnusos paceltas, tad arī tādas paliks un teorētiski vairs normāli netīrīs, t.i., vidu visu laiku uz stikla izlaidīs Tā bija ar vecajām sen, sen atpakaļ. Kā tagad - negribu nemaz testēt
Protams, piekrītu - ja atstāsi lētās mīnusos paceltas, tad arī tādas paliks un teorētiski vairs normāli netīrīs, t.i., vidu visu laiku uz stikla izlaidīs Tā bija ar vecajām sen, sen atpakaļ. Kā tagad - negribu nemaz testēt
dogMa, Tu tak Champion pa lēto vari dabūt.. :)
Iespējams, bet man patīk tās viendaļīgās, vai kā sauc :) Apmierina pagaidām kvalitāte
kā ir kupeju spārniem, pēc gadiem viņi neatšķiras ?
Nu ja neskaita to, ka ir pagrieziens vai nav, vēl kkada cita atšķirība ir ?
Nu ja neskaita to, ka ir pagrieziens vai nav, vēl kkada cita atšķirība ir ?
Vēl mazie vai lielie pagriezieni. Citu knifu nav.
Skaidrs, thanks!
Vēl to pagriezienu var nebūt vispār.dogMa rakstīja:Vēl mazie vai lielie pagriezieni. Citu knifu nav.
Tas bija papildinājums viņa teiktajam Viņš jau teica to variantu, ka ar/bez pagrieziena :)
netaisas durvis vala... ne no arpuses,ne no iekspuses.kaa lai es dabuju vala durvis?
visas vai vienas durvis?
ar centrālo netaisās vai arī ar atslēgu?
atslēdzas un netaisās, vai neatslēdzas?
ar centrālo netaisās vai arī ar atslēgu?
atslēdzas un netaisās, vai neatslēdzas?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Man bija tas pats... Es no ārpuses atskrūvēju ručku, kautkā pakruķiju viņu un tad attaisījās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 15