BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 55
- chevron_right
Vajag, bet pagalmā netikšu pagasts sāka taisīt ceļu, bet nepabeidza un tagad lai tiktu pagalmā ir vajadzīga augsta mašīna arī negribas mocīties pie veikaliem. redzēs pēc tā vai dabūšu 16'' vai 17'' diskus.
- ikey07
''Prikola pēc.'' Dzīvē turbo nav tik vienkārši uzlikt kā iekš NFS.ikey07 rakstīja:Šobrīd nākamais solis ir el.logi un ripuļi, pēc kā arī sākšu skatīties uz 1.8i pusi un prikola pēc uzlikšu turbo.
Zinu ka daudzi teiks lai liek 2.5 vai tā, bet gribas lai ir savādāk, būs man 318ti
Manuprāt, diezgan bezjēdzīgi, jo ieguldītais darbs/nauda/laiks nebūs tā vērts, ja beigās ies labi ja līdzvērtīgi 2.5/2.8. Un lai to visu normālu saliktu, ja praktiski visu nedara pats, beigu cipars būs krietni virs 2.8 swapa cenas. Prasi liet. Pacha, bij viņam reiz 2.0 turbo.
Ikey klausi zinošus cilvēkus :)
Šis eksemplārs nav to vērts lai iegūdītu viņā tādu naudu :)
Šis eksemplārs nav to vērts lai iegūdītu viņā tādu naudu :)
Come on, es zinu ka tas nav tik vienkārši, bet neizdarāms arī nav, nevajag būt racionālajiem Latviešiem
Tas viss tiks darīts treniņa pēc, bundža ir diezgan laba, lai neteiktu laba priekš 93šā gada.
Ja viss ies kā tas iet šobrīd(finansiāli) ta pa ziemu auto tiks atrestaurēts aka likvidēta rūsa, kas reāli ir tikai arkās un tur pat minimāli, un pārkrāsots either balts vai vnk atjaunota melnā krāsa.
Visu ko es šobrīd daru ir prosta treniņam, un e36 ir diezgan veiksmīgs modelis tam, nobeidz motoru, ssā mētājas vesala čupa ar izrūsējušiem e36 motora swapam.
Bet vai tad tds turbu nevar uzlikt 318i ?
Tas viss tiks darīts treniņa pēc, bundža ir diezgan laba, lai neteiktu laba priekš 93šā gada.
Ja viss ies kā tas iet šobrīd(finansiāli) ta pa ziemu auto tiks atrestaurēts aka likvidēta rūsa, kas reāli ir tikai arkās un tur pat minimāli, un pārkrāsots either balts vai vnk atjaunota melnā krāsa.
Visu ko es šobrīd daru ir prosta treniņam, un e36 ir diezgan veiksmīgs modelis tam, nobeidz motoru, ssā mētājas vesala čupa ar izrūsējušiem e36 motora swapam.
Bet vai tad tds turbu nevar uzlikt 318i ?
- ikey07
Ļurbu jau var uzstūķēt ,bet vai no TDS būtu laba? Nemāku teikt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kad reāli sapratīsi, ko izmaksā uzbūvēt ļurbu (laika, enerģijas, nervu un finanšu izteiksmē), nošpļausies un iekrāmēsi 2.8. Rezultāts būs kvalitatīvāks, vienkāršāks un patīkamāks.
Bet ja cilvēkam patīk process ?
To tak var redzēt.
To tak var redzēt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ar motoru kko darīšu tad kad redzēšu klanus atpakaļskata spogulī tā ka līdz tam vēl ir kāds laiks.
Tad kad būs vajadzība, tad redzēšu ko darīt, bet kkas notiks
Un tas gan man patīk krāmēties ap auto, es tā atpūšos
Tad kad būs vajadzība, tad redzēšu ko darīt, bet kkas notiks
Un tas gan man patīk krāmēties ap auto, es tā atpūšos
- ikey07
+1 par to atpūtu
Vēl viens + par atpūtu. :)
Ikdienā sanāk gandrīz visa diena pavadīt pie PC, izejot ārā kko paskrūvēt var labi atpūsties , nū vismaz es
- ikey07
Dabūju vēl vesalu čupu figņu, el.lūku, el.logus, fl paneli un krēslu apsildes pogas, būs atkal ko darīt.
Beidzot būšu ticis pie brīža kad diski ir nākamie
Beidzot būšu ticis pie brīža kad diski ir nākamie
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Izjauc mašīnu viņi teica, būs jautri viņi teica
Tagad tik jāsāk vilkt vadi, kas būs nightmare, jo man ir tikai podziņas un motoriņi.
Bet kas mani priecē ir tas ka es atradu orģinālo magnetolas štekeri panelī, kāds jau pirms manis tur ir hakojies un uztaisījis hoausu
Tagad tik jāsāk vilkt vadi, kas būs nightmare, jo man ir tikai podziņas un motoriņi.
Bet kas mani priecē ir tas ka es atradu orģinālo magnetolas štekeri panelī, kāds jau pirms manis tur ir hakojies un uztaisījis hoausu
- ikey07
Neliels updeits, el.lūka salikta un strādā, krēslu apsilde un muguras pufs pūšas, el.logiem vadi savilkti, tik jādābūn relejs kas viņus kontrolē, jaunais facelifta panelis ielikts.
Kā arī pārliku signalizācijas sarkano gaismiņu no paneļa augšas uz paneli kur ir piepīpētājs vienā no tiem slotiem lai izskatās OEMiskāk.
Kā arī ir daudzi atklājumi kā kas strādā un kādas ir atšķirīabas starp facelifta paneli, viņi ir daudz savādāki nekā var šķist
Vēl gribas savilkt vadus footwell apgaismojumam.
Kā arī pārliku signalizācijas sarkano gaismiņu no paneļa augšas uz paneli kur ir piepīpētājs vienā no tiem slotiem lai izskatās OEMiskāk.
Kā arī ir daudzi atklājumi kā kas strādā un kādas ir atšķirīabas starp facelifta paneli, viņi ir daudz savādāki nekā var šķist
Vēl gribas savilkt vadus footwell apgaismojumam.
- ikey07
nja aina paverās ta labaka .... :) veiksmi darbos .. prieks ka kads bmw tiek kopts saudzets un lolots :)
Šeit var redzēt, ka BMW tiek uzturēts kārtība, nevis kārtējais "pērk/pārdod studentu koka iebraucamais aparāts"
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
This was all about
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …