e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 19
- chevron_right
Eu, kāpēc nav tiešās reportāžas no notikuma vietas?
murmurs rakstīja:Eu,nu ko jus te cikstat,ka masinu maz utt,portalam ir tikai 6 menesu svinibas,cilveki tak vel nepazist viens otru utt,un ta joprojam
Ari pasam bija doma braukt uz svinibam,jo portalu lasu katru dienu,komenteju maz,bet gan jau,un tatad,pirms svinibam nodomaju ka jaaizbrauc uz kadu sabraucienu paskatities,kas tad tur isti notiek,kas tur ir. Atrodoties sabrauciena tika saprasts,ka ja tev kads jau nav pazistams,tad tur nav ko darit,jo tiem kas sava starpa pazistami jau savs '"bazars'" un jaunajiem taja visa '"ielauzties'" ir gruti.Aizbraukt uz svinibam,samaksat 5ls vai ka dazam labam 20ls,un beigas saprast ka svinibas ir viena liela garlaiciba,nu tad c'amon ko vel var cikstet par to,ka maz dalibnieku.
Esmu runajis
Pilnigs offtopic!
Kad izbraucu no ropaziem kas bija apmeram pirms 1,5 h visi tikai iesildijas, bet bija jautri, visi sapazinas un visiem bija viens bazars!!
mans viedoklis ir un bus tikai mans,un tu savu offtopic vari paturet pie sevis.klikics rakstīja:murmurs rakstīja:Eu,nu ko jus te cikstat,ka masinu maz utt,portalam ir tikai 6 menesu svinibas,cilveki tak vel nepazist viens otru utt,un ta joprojam
Ari pasam bija doma braukt uz svinibam,jo portalu lasu katru dienu,komenteju maz,bet gan jau,un tatad,pirms svinibam nodomaju ka jaaizbrauc uz kadu sabraucienu paskatities,kas tad tur isti notiek,kas tur ir. Atrodoties sabrauciena tika saprasts,ka ja tev kads jau nav pazistams,tad tur nav ko darit,jo tiem kas sava starpa pazistami jau savs '"bazars'" un jaunajiem taja visa '"ielauzties'" ir gruti.Aizbraukt uz svinibam,samaksat 5ls vai ka dazam labam 20ls,un beigas saprast ka svinibas ir viena liela garlaiciba,nu tad c'amon ko vel var cikstet par to,ka maz dalibnieku.
Esmu runajis
Pilnigs offtopic!
Gribi tiešo reportāžu??? Visem laikam poha.. Es arī tikai tikko pamodos un man sāp galva Ok, jābrauc atpakaļ pie pārējiem, paskatīties kā pārējie jūtāsmarux rakstīja:Eu, kāpēc nav tiešās reportāžas no notikuma vietas?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Gribu gan! Par sāpošo galvu neuztraucies - iespied pirkstu durvīs, un galva uzreiz pāriesPodziņa rakstīja:Gribi tiešo reportāžu??? Visem laikam poha.. Es arī tikai tikko pamodos un man sāp galva Ok, jābrauc atpakaļ pie pārējiem, paskatīties kā pārējie jūtāsmarux rakstīja:Eu, kāpēc nav tiešās reportāžas no notikuma vietas?
Gaidu fotoreportāžu!
Podziņ, Tu jau it kā sasolījies mūs visus braukt modinātPodziņa rakstīja:Gribi tiešo reportāžu??? Visem laikam poha.. Es arī tikai tikko pamodos un man sāp galva Ok, jābrauc atpakaļ pie pārējiem, paskatīties kā pārējie jūtāsmarux rakstīja:Eu, kāpēc nav tiešās reportāžas no notikuma vietas?
Pasākums spridzinošs , viss bija čikiniekā . Veiksmīgi tikām ar Spičku mājās, lai gan sākumā aizbraucām netur. Paldies rīkotājiem par pasākumu, e36.lv biedri iespārda .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
murmurs rakstīja:Eu,nu ko jus te cikstat,ka masinu maz utt,portalam ir tikai 6 menesu svinibas,cilveki tak vel nepazist viens otru utt,un ta joprojam
Esmu runajis
Klau, tu gadījumā nebiji tas, kuru satiku uz PLAZAS jumta un pēctāk ar kuru braucu uz McD.?
šodien ir tāda dīvaina sajūta
Novēlu visiem šodien labu dienu
Novēlu visiem šodien labu dienu
Kurš kaut ko teica par divdienieku? Viss turpinās pie Podziņas un Siikā Nu, jau pāris ali vēderā
Erda, gaidam BILDES!!
Pasākums tiešām ideāls sanāca, biedri arī daudz savācāmies beigās
Runājot par jaunajiem, tad jaunie šoreiz bija diez gan un nebija nekādu problēmu ar sapazīšanos un kopēju bazaru Nerunājam tak par ģimenes lietām
Erda, gaidam BILDES!!
Pasākums tiešām ideāls sanāca, biedri arī daudz savācāmies beigās
Runājot par jaunajiem, tad jaunie šoreiz bija diez gan un nebija nekādu problēmu ar sapazīšanos un kopēju bazaru Nerunājam tak par ģimenes lietām
Bubuli?
Ev mari mazu reportu! Viss mierigi bija?!? Ka pirts? Cik negus sakeri?
Tad kads bija tavs merkis pieregestreties? Lai iepazitos seit ar kadu, vai atradit savu e36? Labi lai ka ari butu ne jau es esmu kko zaudejis ka neatbraucu bet gan tu! :)murmurs rakstīja:mans viedoklis ir un bus tikai mans,un tu savu offtopic vari paturet pie sevis.klikics rakstīja:murmurs rakstīja:Eu,nu ko jus te cikstat,ka masinu maz utt,portalam ir tikai 6 menesu svinibas,cilveki tak vel nepazist viens otru utt,un ta joprojam
Esmu runajis
Pilnigs offtopic!
P.S velreiz atvainojos sarkanas kupejas ipasniekam ka iestureju tava bampera!
Tusiņš vienkārši super un tusētāji arī ; .
Alkahola jaukšana pie laba nenoved šodien galvā dzeņi iemetušies
Alkahola jaukšana pie laba nenoved šodien galvā dzeņi iemetušies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11