Mr. Lemon 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Spēcīgi
Ziema būs recigi....
kūl
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jūuu, jau ar ādas sturi un klokiem un parejo problema, kas nav ar apsildi, bet te čaulmala...
Un domaju ziema tas pie silta salona ar beigu beigas ar nekad neuzsils. NU vnk nopirksi kā ists gonšiks cimdus krutos varesi kā VIN Dizels slegat pari robus
Nē nu zem tā auduma vēl ir āda, cauri nepūtīs bet nu ručka gan jav būs vēsāka
Ideja par tiem cimdiem nav zemē metama
Nu tak Vel recigi akd cimdi+kivere uz galvas ikdiena braucotMr. Lemon rakstīja:Nē nu zem tā auduma vēl ir āda, cauri nepūtīs bet nu ručka gan jav būs vēsāka
man ir virpots aluminija uzgalis un ziema ir nosarmojis, tad rekini, ka uz tā ir minus gradi...
un vasara taa uzkarst, ka nevar rokas pielikt, lai parslegtos... bet ideja laba
forša ideja ar yzlīmes izvietojymy!
Hmm malziet lika aizdomāties bet nu tad jav skatīsies kā tur būsmožais rakstīja: man ir virpots aluminija uzgalis un ziema ir nosarmojis, tad rekini, ka uz tā ir minus gradi...
Pateicos bet nu viņa nonāca tur ar savu stāstuRENIO rakstīja:forša ideja ar yzlīmes izvietojymy!
Man šim eksemplāram prasās miglas. Un stock nevis kaut kādi dzidrinātie sūdi.
Likam topiku var pārvietot uz arhīvu, auto tika pārdots, bet cik saprotu tiek labots un forumā arī būs manāms.
Protasm pašam ļoti žēl ka tā sanāca
Protasm pašam ļoti žēl ka tā sanāca
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kādā veidā ? Pārdevi un jaunais īpašnieks sasita ? Vai pats sasiti ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right