laguna green by možais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 36
- chevron_right
Esi pareizos diskus izvēlējies
Auto ļoti erotisks, man patīk .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
jap, paldies visiem prieksh maniim aizmugure arii bik par lielu, bet uz 6dienu negribeeju ar ziemas diskiem brauktt, taka japiecieš...Skudraa rakstīja:Priekš manis nedaudz par lielu stretch'š aizmugurē, bet izskatās skaisti
nu vairs zemaak nedabuut, jo reg. skruves arii vairs nav..dogMa rakstīja:Bildē izskatās, ka aizmuguri zemāk vajadzētu
Labs guljosho slipetajs
tiešām sex šitas ir
Mļin, laikam tiešām pārāk vecs palieku... Manuprāt izskatās nedabīgi dīvaini...možais rakstīja:[img]http://www.bildites.lv/images/78na4kfqe2q0flb0fu0b.jpg[/img
netirs, bet nu apmeram šāds patlaban izskatās...
Vajag normālākas bildes, a to aizmugurējie diski ar riepām nepatīk..
Jā, aizmugurē iespējams dēļ tā leņķa kā nofočēts, bet izskatās ka tā miza ir pa plānu!
Bet pilnībā oponēšu marux teiktajam - izskatās fascinējoši!
Tas man uzdzen atmiņas, kad manā rajonā bieži tika redzēts calypsorot krāsā e36 ar tieši šādiem diskiem... Nebija pulēti un tas bija sen, bet tajā laikā baigi siekalojos, jo tādus smukumus gaum īgus reti gadijās redzēt! Ļoti labi saskan e36 ar šiem diskiem!
Bet pilnībā oponēšu marux teiktajam - izskatās fascinējoši!
Tas man uzdzen atmiņas, kad manā rajonā bieži tika redzēts calypsorot krāsā e36 ar tieši šādiem diskiem... Nebija pulēti un tas bija sen, bet tajā laikā baigi siekalojos, jo tādus smukumus gaum īgus reti gadijās redzēt! Ļoti labi saskan e36 ar šiem diskiem!
heh tikko atcerējos ka tavējo konfekti redzēju biķernieku stāvvietā kad drifts bij...un es wēl domāju kas tas par bračku tur stāw..hehe smukulis
njaa bija tada lieta, Tewi pašu gan nemaniiju
tad jau 6dien vareesim sabildeties blakaam - abi bra4kas...
paldies....
paldies....
aha obligāti jāsataisa fotkas...možais rakstīja: njaa bija tada lieta, Tewi pašu gan nemaniiju
paldies....
vienīgais man wēl naudiņas nawa tiem vasaras diskiem
aa es tur blandījos apkārt ar dalībniekiem pļāpājos wisu laiku..
skaidrs... nekas, neesi jau gluzhi uz blekjiniekiem.. - buus cmuki....
hehe njuuu jāap arī fakts..nju jap tad jau līdz parītdienai
baigais lowriders kur nu vel zemak, tur jau tik un ta pa zemi velkas apaksha
Pēdējais labojis možais - 23 Mai 2012, 00:14, kopā labots 2 reizes.
Pirmā bilde vnk super mega laba, ideāli diski izskatās un auto kopumā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …