Ch.: 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 32
- chevron_right
Tomēr nē. It kā gribēju, bet tā arī aparātu vēl nesanāca uzbūvēt, bet gribas ātrāk sezonu atklāt.baller rakstīja:Pats tomēr neņemsies pūlēt plauktus ?
+ El_camino sabaidīja, ka style5 sūdīgi pulējoties, līdz ar to nolēmu nejāties un atdot citiem, kam ir atbilstoša aparatūra + taisnas rokas.
Nogaro Silver Metallic. Bet būšu priecīgs, ja neviens, vismaz no foruma, nekrāsos savus style5 tādā krāsā.reyno rakstīja:Kāds ir krāsas nosaukumu disku centriem?
jā, bbs centriņš ir homemade. Pagaidām jāpabrauc ar tādiem, mozh ar laiku kkur uzpeldēs īstie.madarsv rakstīja:Kautkā dīvaini izskatās tas BBS centriņš,tā ir uzlīme?
Krāsas tonis labs
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Gribēju arī sev likt style 5 diskus. Un būtu tos krāsojis Nogaro silver krāsā.
Tagad redzu, cik ļoti labi būtu izskatījies
Tagad redzu, cik ļoti labi būtu izskatījies
nemaz tik suudiigi vinji nepuleejas, maajas apstaakljos var sapuleet, vajag urbi, filcha ripu + gojas kluci. ok mosh rezultaas 1majaa reizaa nebuus tik labs kaa pie spechuka, bet sapuleet var. Un pleesh vinji nenormaalu pikji. Sapuleesi plauktus, varees saliidzinaat.
jā bet sūdi ir tādi, ka man nav vairantu kā nodrošināt to, ka disks rotē.. kā jau teicu, aparātu ar čomu vēl neesam sabūvējuši..DSSD rakstīja:nemaz tik suudiigi vinji nepuleejas, maajas apstaakljos var sapuleet, vajag urbi, filcha ripu + gojas kluci. ok mosh rezultaas 1majaa reizaa nebuus tik labs kaa pie spechuka, bet sapuleet var. Un pleesh vinji nenormaalu pikji. Sapuleesi plauktus, varees saliidzinaat.
vienkārši bāžot urbi klāt pie nekustīga diska imho nekas prātīgs nesanāks..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Bloķis ir, draugs ir mašīnas paķaļu augšā un aiziet katrā pusē pa diskam
Bet nu ja nauda ir, labs variants iedot lietpratējam, vismaz zināsi, ka rezultāts toč būs izcils
Bet nu ja nauda ir, labs variants iedot lietpratējam, vismaz zināsi, ka rezultāts toč būs izcils
šis funkcionētu ļoti labi, BET style 5 ir jāpulē izjauktā veidā, citādāk skrūves traucē. Teorētiski atskrūvējot viņas vaļā diska vidus tik un tā ir pielipis pie paša diska, bet negribās iedomāties kas notiktu, ja tur viss atnāktu vaļā brīdī, kad disks griežās ar pārsimt apgriezieniem minūtē.baller rakstīja:Bloķis ir, draugs ir mašīnas paķaļu augšā un aiziet katrā pusē pa diskam
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Diski izskatīsies perfekti, itkā neatradu par skrūvītem infu, kādās tās būs sudrabotas vai zeltītas?
Tomēr izlēmi pac nečakarēties un diskus iedot pulēt Es tagat ņemu krāsu nost no plauktiem nedēļas laikā ķeršos pie pulēšanas redzēš kas sanāks..
Tomēr izlēmi pac nečakarēties un diskus iedot pulēt Es tagat ņemu krāsu nost no plauktiem nedēļas laikā ķeršos pie pulēšanas redzēš kas sanāks..
Es jau gribētu zelta krāšā!
Sakopti BBS style 5 jau paši no sevis ir glauni!
Sakopti BBS style 5 jau paši no sevis ir glauni!
Kā Tu plāno viņus pulēt?jurcis rakstīja:Diski izskatīsies perfekti, itkā neatradu par skrūvītem infu, kādās tās būs sudrabotas vai zeltītas?
Skrūves būs cinkotas (tobish sudrabotas) :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ar fleksi un filča ripu. pēc tam uz motora ar lupat ripu. e30 plauktu jau sapulēti, tagat šie palikuši. :)
Var palūgt uz PM pastāstīt tā motora aparāta konstrukciju?jurcis rakstīja:Ar fleksi un filča ripu. pēc tam uz motora ar lupat ripu. e30 plauktu jau sapulēti, tagat šie palikuši. :)
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ā, pie viena varu atrādīt - golfs šobrīd izskatās šadi.
fonā čoma rAudi 200 2.5tdi quattro. šodien izgāzu - super aparāts. iet līdzīgi manam 328i.
fonā čoma rAudi 200 2.5tdi quattro. šodien izgāzu - super aparāts. iet līdzīgi manam 328i.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
diski no polo aizceļojuši uz golfiņa
Ljoti gribas redzet kas tev sanaks ar piemeram tada stavokli plauktiemDSSD rakstīja:nemaz tik suudiigi vinji nepuleejas, maajas apstaakljos var sapuleet, vajag urbi, filcha ripu + gojas kluci. ok mosh rezultaas 1majaa reizaa nebuus tik labs kaa pie spechuka, bet sapuleet var. Un pleesh vinji nenormaalu pikji. Sapuleesi plauktus, varees saliidzinaat.
Nevienmer un ne visi diski ir oerfekti, kuriem zem lakas nav korozijas un tt. Protams to visu var atstat un kad tie staves uz auto to nemaz bildes nevares redzet. Lidzigi ka ar Ch style 5, kaa vini izskatijas uz auto tepat paris lpp atpakalj un kadi tie ir tuvplana
Veiksmi pulesana
Disku pulesana
Ja nav noslēpums, cik tas prieks maksā?
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Golfā arī kāds GTI jāiestutē ne?!
Pajautāā privātā par kāādu cenu..m4z rakstīja:diski no polo aizceļojuši uz golfiņa
es savus sapuleeshu un tad atraadiishuimage rakstīja:Ljoti gribas redzet kas tev sanaks ar piemeram tada stavokli plauktiemDSSD rakstīja:nemaz tik suudiigi vinji nepuleejas, maajas apstaakljos var sapuleet, vajag urbi, filcha ripu + gojas kluci. ok mosh rezultaas 1majaa reizaa nebuus tik labs kaa pie spechuka, bet sapuleet var. Un pleesh vinji nenormaalu pikji. Sapuleesi plauktus, varees saliidzinaat.
Nevienmer un ne visi diski ir oerfekti, kuriem zem lakas nav korozijas un tt. Protams to visu var atstat un kad tie staves uz auto to nemaz bildes nevares redzet. Lidzigi ka ar Ch style 5, kaa vini izskatijas uz auto tepat paris lpp atpakalj un kadi tie ir tuvplana
Veiksmi pulesana
es jau padzirdēju +- par kādufb212 rakstīja:Pajautāā privātā par kāādu cenu..m4z rakstīja:diski no polo aizceļojuši uz golfiņa
klau, pie kā tagad tas e36 eksemplārs nonācis? ir kāda bilde? man savulaik siekala teceja uz tam e36 vasaras bildem (pagajushogad). Kapec vispar pardevi (es domaju to zilo 328 ar balto salonu)? man interese, jo es mazliet pasteidzos un pirms tam vienu citu paspeju jau panjemt, bet tad tikai tavu sludekli ieraudziju toreiz, arii pa 2 ls bijaRolands rakstīja:Nevajadzeja pārdod e36 Man piemēram žēl skatīties gandrīz katru dienu uz tavu pārdoto bembi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 32