zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 73
- chevron_right
Tad ar kādu mērķi šis ir izveidots?
Ikdienas auto ar kuru var pataisnot rokas labošana.edzis rakstīja:Tad ar kādu mērķi šis ir izveidots?
Pec paris gadiem jau ir cits sapnis jo e36 nau tas bmw modelis kurš visvairak patīk
Nakamais bus e34 bet nu tiesam labu e34 ir gruti atrast tas ir tas autiņš par kuru vienmer esmu sapnojis. varbut ari kadreiz bus kāds sterils e36 bet šaubos
Nu jā, un sterilas žurkas viegli atrastzurkae36 rakstīja:Ikdienas auto ar kuru var pataisnot rokas labošana.edzis rakstīja:Tad ar kādu mērķi šis ir izveidots?
Pec paris gadiem jau ir cits sapnis jo e36 nau tas bmw modelis kurš visvairak patīk
Nakamais bus e34 bet nu tiesam labu e34 ir gruti atrast tas ir tas autiņš par kuru vienmer esmu sapnojis. varbut ari kadreiz bus kāds sterils e36 bet šaubos
Es nemaz necenstos atrast ja nu vienigi dzīve piespeletu kadu baigo darijumu kura ceļa tiktu pie super žurkas:Dbyrbyr rakstīja:Nu jā, un sterilas žurkas viegli atrastzurkae36 rakstīja:Ikdienas auto ar kuru var pataisnot rokas labošana.edzis rakstīja:Tad ar kādu mērķi šis ir izveidots?
Bet nu par e34 runajot tas man buss. Bet tas ir talakas nakotnes plāns kad viss jau dzīve bus sakartots tad varešu domat ka tikt pie sen kārotā. Pagaidam cinišos ar šito balto bedu bračku:D
Beidzot tiku klat mašina. Tgt ka pie cilvekiem uz pacelaja
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sliekšņi gan neizskatās priecīgi par šādu novietojumu
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Jau bija tadi:DKikaps rakstīja:Sliekšņi gan neizskatās priecīgi par šādu novietojumu
Kkā nedroši visa tā dzela izskatāsKikaps rakstīja:Sliekšņi gan neizskatās priecīgi par šādu novietojumu
auto jau nekrīt, ja ielūzt slieksnis. Bet šinī gadījumā, šķiet, ka parāk sekli tas pacēlājs ir uzlikts, līdz ar to te var arī nokrist It īpaši aizmugurējais kreisais stiprinājumsvitjazz rakstīja:Kkā nedroši visa tā dzela izskatāsKikaps rakstīja:Sliekšņi gan neizskatās priecīgi par šādu novietojumu
Ceru ka izdosies dabut ara skruvi.
Kolēģis divas stundas nopisas ar ielaustajam skruvem neskaitami uzgriežņi nolausti urbšana tad atkal metināsana un ir ara. Ka neka 10gadi pieredze. Izņemu fāras fedišu maja salikt engeļus. Kadreiz ir bijis normāli škilts ta ka radiators pret vetilatoru atmeties motor telpa tiks sakopta kad celšu dvižaku ara.
Nu tā bija diezgan ko pacakareties bet gala rezultāts ir labs. Pilnigi po... Ka te kāds pikstets par gateri un draudes ar lampu isisanu
Bļ un vēl stiklini sarkani vai man ekrāns nepareizi rāda??
Stikliņi ir rozāKikaps rakstīja:Bļ un vēl stiklini sarkani vai man ekrāns nepareizi rāda??
Riktīgi čotka, man ļoti patīk, vismaz nav kā citiem!
Ne jau visi var atļauties 2.8 empakas un style 5 katrs taisa auto kā viņš var.
Visi jau nav biezie.
Nepatīk, nekasties, saprati kikap? Sarkans ir uguns tonis, tas padara auto ātrāku
Ne jau visi var atļauties 2.8 empakas un style 5 katrs taisa auto kā viņš var.
Visi jau nav biezie.
Nepatīk, nekasties, saprati kikap? Sarkans ir uguns tonis, tas padara auto ātrāku
Vēl priekšējos ar dzeltenu pārvelc, būs vispār bomba!
Nezinu vai auto paliks balts. Ir doma par krāsas maiņu uz melnu bet ta tikai ir doma.ikey07 rakstīja:Pie baltas mašīnas tās lampas piestāvēs.
Ja paliks balts tad bus style 5 letais gals ar roza metalikas centriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …