sierrarot 328i e36 by ieska
Nu tie, kas raud par cenām, ir sliktas ziņas. Paliks tikai sliktāk. Priecājieties, ka to e36 vēl ir daudz un viņus tirgo vairāki. Ja tirgu monopolizētu kā to izdarīja Autovieta ar e30, varētu ar asarām acīs pirkt pa tādu cenu kādu iepis viņi, jo nekur citur detaļu vienkārši nav.
palielīšos, ja jau te tāds offtopiks aizgāja, pie Edža's nopirku lielo pusasi ar gultni, abs sensoru, sviru un neizčakarētu buksi pa 20 vai 25 eiro, vairs neatceros. citi sviras atsevišķi tirgo pa 10eur.
nuu, kas meklē, tas arī atradīs lētāk, kurš nevēlas jāties ar braukāšanu pa šrotiem, paņems no forumā, kas ielicis sludekli pārdod sadaļā.
lab, lab, aizskāru sāpīgo tēmu, man ja godīgi pajāt pa cik kurš tirgo savas detaļas, ko man vajadzēs, to arī nopirkšu, neesmu kapeikpisējs.
btw. par labu oem priekšējo m bamperi pilnā komplektā 150eur ir normāla cena.
cik noprotu, tad konkrēta auto īpašnieks jau pārdeva uz detaļām savu e36, jo izņēma sludekli no pārdod sadaļas.
lab, lab, aizskāru sāpīgo tēmu, man ja godīgi pajāt pa cik kurš tirgo savas detaļas, ko man vajadzēs, to arī nopirkšu, neesmu kapeikpisējs.
btw. par labu oem priekšējo m bamperi pilnā komplektā 150eur ir normāla cena.
cik noprotu, tad konkrēta auto īpašnieks jau pārdeva uz detaļām savu e36, jo izņēma sludekli no pārdod sadaļas.