Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 88
- chevron_right

Trakaakais ko vinji var sadariit ir izpuleeties cauri kraasai, sevishkji uz kantiiteem 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Pietiekami, lai padomātu pirms atdotu savu auto viņiem 

Nekas traks
Vareesi peectam braukt ciemos un nokraasot

Vareesi peectam braukt ciemos un nokraasot

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Nē, paldies, nav man tādas naudas 

Es Tev atlaidiiti uztaisiishu 

man tpt nav lieki 500ls lai pārkrāsotu 

Orkaaninja paarbuuvei riitaa saaksies otrais posms! Tiks uzstaadiita gaazes iekaarta
Programmeejams gaazes inzhektors
Itkaa varot sareguleet taa, lai ar gaazi iet labaak nekaa ar benziinu

Itkaa varot sareguleet taa, lai ar gaazi iet labaak nekaa ar benziinu

Skaties, ka tad visa ekonomija nepazūd 

Gaaze pagaidaam pietiekoshi leeta 

Shodien auto sanjemts atpakalj no gaazes viira
Esmu pat ljoti apmierinaats jo arii uz gaazes var svilinaat riepas un mest sauliites
Reaali atshkjiriiba starp benziinu un gaazi nav nekaada ,ja nu vieniigi naudas zinjaa 

pilnigi piekritu esmu agrak licis uz stripas e36 m50 2.0i vanos ~150zs viens uz gazi otrs uz benzinu, auto braucošais uz gāzi nemaz neatpalika ne starta ne finisa

Man liekās, ka man uz gāzi pat labāk veras, kā uz bendzību, vsm pie mazākiem apgriezieniem, uz šosejas nedaudz jūtami, ja jūti, ka netiksi garām, pārmet uz bendzīnu un noteikti tiksi:) ..

Dazhas shodienas bildes ar motortelpu

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Nu re, dzinējs što nada! 

gliti,bet es kaa to gaazi neatzistu 

Tāpēc, ka neesi braucis 

Biezie jau var atljauties braukt ar benziinudreimanis_lv rakstīja:gliti,bet es kaa to gaazi neatzistu

nea
manos uzskatos gaaze tikai lieliem katliem!
sakot ar GMC businiem

sakot ar GMC businiem

Ja es auto izmantotu tikai briivdienaas ,tad arii gan jau, ka gaazi neliktu!
Tak ir starpiiba ,vai es pa nedeelju degvielaa izteereeju 25-30Ls vai arii 7-10Ls
Tak ir starpiiba ,vai es pa nedeelju degvielaa izteereeju 25-30Ls vai arii 7-10Ls

Labs Orkaan, tik akiiti vaidzeetu paarcelt uz grabazhnieku, citaadi kaut kaa divaini izskataas ka ir akiitis motortelpaa pie 6 katliem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 88