Borta kompis (OBC)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 31
- chevron_right
Ja nestrādā check poga, tad ir jaskatās, kas pie vainas, bet no sākuma vari izjaukt OBC un iztīrīt kontaktus.
Kādas valodas vispār piedāvā OBC? Vismaz angļu ir? Jo vāciski "nešprehen" manējais
P.S. šito visu nevajadzēja likt pie OBC sadaļas?
Tas tā-moderatoriem.
Citādi pārāk daudz tēmu saradīsies un kad kko vajadzēs, vairs nevarēs atrast!?!
P.S. šito visu nevajadzēja likt pie OBC sadaļas?
Tas tā-moderatoriem.
Citādi pārāk daudz tēmu saradīsies un kad kko vajadzēs, vairs nevarēs atrast!?!
es domaju ka kontaktiem nav ne vainas jo vnk ir ta ka parejas pogas spiezot ir tads taka klikskis bet chek pogai nav,pa tukso spiezasRENIO rakstīja:Ja nestrādā check poga, tad ir jaskatās, kas pie vainas, bet no sākuma vari izjaukt OBC un iztīrīt kontaktus.
Tad vie vainas ir pats plasmasas slēdzis, to var nomainīt.
baigi labi
tad tikai jaatrod jauna poga
tad tikai jaatrod jauna poga
tiesi ta, ka jau mineja, pasai pogai ir noluzushas plastmasa kepina/kepinas, bet varetu rasties problemas ar pogas atrashanu, jo parasti jau visi pardod kompiti nevis pogas atseviski!!!
...
mos var kko sameistarot?
reāli vienkārši meklē OBC, kurš ir galīgi čupā, bet pogas ir veselas, reāli tādu par dabūt par pāris aliņiem.
ok ta ari darisu
pirms mekle kompiti vari meginat pielodet plastmasa stienishus vieta, ja nesanaks tad nesanaksgunaars rakstīja:mos var kko sameistarot?
...
nu ja pa prieksu janonem un japaskatas kas un ka tur ir...
Kāds, kuram ir 7pogu OBC ar strādājošu temperatūras funkciju, nevar lūdzu apskatīties kurā pinā ir iesprausts vads uz pašu devēju
Pētot vadu shēmas radās jautājums - kam vispār ir domāts gongs? Ko viņš dara un vai viņš vispār ir vajadzīgs? Lai uz mani nebļautu - man šobrīd nav nekā, tikai analogais pulkstenis, no OBC neko nesaprotu.
Gongs ir ierīce, kas rada skaņu, kad OBC piemēram tiek paradīts kāds paziņojums
Atkal radās jautājums, uz kuru atbildi nespēju pats atrast, pat izpētot veselu kaudzi elektroshēmu...
Kur aiziet CM moduļa melnā štekera 3, 5 un 7 kontakti? Nekur nevaru atrast... Vai arī acis pārāk šķībi jau sāk rādīt no līniju un ciparu pētīšanas
Kur aiziet CM moduļa melnā štekera 3, 5 un 7 kontakti? Nekur nevaru atrast... Vai arī acis pārāk šķībi jau sāk rādīt no līniju un ciparu pētīšanas
man ir tads jautajums, vai ir atshkjiriba starp benzina un dizelja pilno OBC?
nav atšķirības.
varbut ir kursh pardod 18 pogu OBC? velams ar shtekeriem, lai piesliegtu 7 pogu OBC vieta.
Marux jau to zin, bet citiem varbūt noderēs. Tie aiziet uz piekabes štekeri. Vismaz pēc shēmas tā sazīmēju.marux rakstīja:Atkal radās jautājums, uz kuru atbildi nespēju pats atrast, pat izpētot veselu kaudzi elektroshēmu...
Iskaidrojiet lūdzu, gribu pieslēgt 7pogu obc vismaz lai pulksteni raāda. Štekeru man nekādu nav, ir doma aizvilkt vadus līdz piepīpētājam, nbet nu cik noprotu ir vajadzīgs obc štekers?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 31