Gunjkas 318
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Nu tā gadijās brīvāks brītiņš un mazliet piestrādāts pie auto.. noņēmu visus moldingus un pārkrāsoju svaigi melnus.. un arī nāsis man tagad ir melnas nevis spīdīgas.. sīkums bet patīkami!!!
nu un tad tagad svaigāks mazu bik skats.. un Sabinchix ar Podziņu iepozē
Nu un biku no sāniņa...
Paldies par uzmanību!
nu un tad tagad svaigāks mazu bik skats.. un Sabinchix ar Podziņu iepozē
Nu un biku no sāniņa...
Paldies par uzmanību!
Pabuts pie siika un nomainits stures reikas stienis vai abols.. kautka ta vinjs saucas!
Vajag sliekšņu uzlikas un m-bamperīti šitam
Sliekšņu uzlikas jau ir iegādātas tikai nav vēl pabeigtas pucēt.. jāizgomā kā aizvērt 2 caurumus.. vēlreiz jāpārkrāso un tad jau varēs likt klāt!Par bamperi... nezinu.. itkā jau smukāk izskatās bet vai man vajag lai man kāds pagalmā viņu noņem kā Sabinchix.. zinu teiksiet ka sēdināt ar vajag jo riktīgs džips.. BET man labi tā kā ir jo tāpat mēdzu apakšu aiz kautko uzķert.. tad nespēju iedomāties kā es varētu pabraukt ar sēdinātu.. vislaik laikam ķertos ar apakšu visur Un vēl... TĀ IR DARBA MAŠĪNA NOSLOGOTA KATRU DIENU..uz vietas gandrīz nestāv un bagāžnies vienmēr pārpildīts visādiem darba štrumentiem riktīgs darba rūķis ir mans auto!!!
Liels Paldies!!!!
Sveiki!Skatos mana lapiņa pavisam nomirusi.. Nu jā pārsvarā tika daudz laika un līdzekļu veltīts otrai(vīra) mašīnai tapēc te tāds panīkums.. bet ik pa laikam ir arī dažādi sīkumiņi padarīti manā mašīnītē!Patreiz pēdējais kas tika izdarīts ir uzlikta aizsargpanna.. izskatās lūk šādi...
bija tā...
tagad tā..
un ir arī dažas lietas iepirktas,bet tās gan jau ka tuvāk vasarai tiks liktas lietā..Bremžu diski, Bagāžnieka vāks (beidzot)tikai pie tā ir jāpiestrādā.. jāpārkrāso, el.priekšējie logi un elkoņbalsts ar tika iegādāts!Pagaidām viss...
bija tā...
tagad tā..
un ir arī dažas lietas iepirktas,bet tās gan jau ka tuvāk vasarai tiks liktas lietā..Bremžu diski, Bagāžnieka vāks (beidzot)tikai pie tā ir jāpiestrādā.. jāpārkrāso, el.priekšējie logi un elkoņbalsts ar tika iegādāts!Pagaidām viss...
eu eu eu eu kur tādu pannu var atrast? arī gribu
Nju to tepat no lietotāja Piilens iepirku bet gan jau ka viņam tik viena tāda bija
panna ziemai ir
Arī tā domāju, ka baigā štelle, bet še tev.. pilns ar sniegu un ledu pastāvīgi
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Ou!Nebiju pamanijusi kompota ielikto linku..
tad nu pagaidām viņa vairs nestāv ss.lv bet.. ja kāds vēlās viņu var nopirkt!Jo.. tā ir sanācis ka 3 mašīnas mēs nespējam vairs uzturēt.. ir ģimenes pieaugums un prioritātes ir lielākām mašīnām.. Bet.. diemžēl pus gadu nostāvot šaj mašīnaj ir jāpieliek roka lai atgriežas ierindā tādā smukā paskatā.. tātad ir beigusies TA,sametusies rūsa un trakākais ir tas ka salūzis automāts.. daži to jau zin kopš tā laika kad tas notika.. tad nu man apnika ar viņu cīnīties un gala beigās viņa tā arī stāv.. ļoti žēl to mašīnu jo no sirds viņu iemīlēju.. bet neesmu nekāda bagātā lai atļautos turēt veselas 3 mašīnas.. tad nu tagad vēlos viņu pārdot ar visiem trūkumiem.. ja tas nesanāks tad nāksies vien atkal iegūldīt naudu (ko man negribās) un mēģināt pārdot tad.. superīgākais viņā ir 4paaudzes gāzes iekārta.. ja ir zelta rokas tad var visu smuki sačinīt.. kas grib var pārtaisīt kautvai par manuāli.. man rokas ir nolaidušās diemžēl..
tad nu pagaidām viņa vairs nestāv ss.lv bet.. ja kāds vēlās viņu var nopirkt!Jo.. tā ir sanācis ka 3 mašīnas mēs nespējam vairs uzturēt.. ir ģimenes pieaugums un prioritātes ir lielākām mašīnām.. Bet.. diemžēl pus gadu nostāvot šaj mašīnaj ir jāpieliek roka lai atgriežas ierindā tādā smukā paskatā.. tātad ir beigusies TA,sametusies rūsa un trakākais ir tas ka salūzis automāts.. daži to jau zin kopš tā laika kad tas notika.. tad nu man apnika ar viņu cīnīties un gala beigās viņa tā arī stāv.. ļoti žēl to mašīnu jo no sirds viņu iemīlēju.. bet neesmu nekāda bagātā lai atļautos turēt veselas 3 mašīnas.. tad nu tagad vēlos viņu pārdot ar visiem trūkumiem.. ja tas nesanāks tad nāksies vien atkal iegūldīt naudu (ko man negribās) un mēģināt pārdot tad.. superīgākais viņā ir 4paaudzes gāzes iekārta.. ja ir zelta rokas tad var visu smuki sačinīt.. kas grib var pārtaisīt kautvai par manuāli.. man rokas ir nolaidušās diemžēl..
Kādu ilgāku laiku esmu pamanījis pie tavas mājas ir parādījusies kupeja, tas ir jaunais ķēriens? Vai es esmu vnk kaut ko sajaucis?
tu par to sudraboto?tā ir kaimiņa kupeja viņa jau pagājušo gad te bija tad kādu laiku pazuda un atkal ir..
Nu tā.. šis auto ir nogādāts servisā un tiks celts augšā
opāā kā tad tā pārdomāji?
nu kā lai saka.. tas auto ar salauztu kārbu nevienam nav vajadzīgs tad nu celsim augšā un atstāsim savā ģimenē.. ja viss izdosies kā plānots.. bet nu īpašnieks gan laikam mainīsies.. tagad tik jācer ka viss sanāks kā iecerēts.. lai nebūtu jālaiž tālēs zilajās šis mums mīļais auto!
manuāli liksi?
Vis drīzāk ka jā.. bet meistars pateica ka apskatīsies kas tur ar to automātu īsti ir.. ja var salabot tad salabos ja ne tad manuālo liks.. gaidu spriedumu..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right