Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 37
- chevron_right
rīt būserda rakstīja:auto interesants!
Un iztīri beidzot sava fotoaperāta atmiņu, un dod bildes!
Vakarnakt/šodien sainstalēts 18 pogu OBC, pagaidām bez CheckControl, bet tas ir plānā
Ko viņš Tev šobrīd rāda?
Vnk patiesībā doma tāda, pievienot 18pogu obc un vnk, lai rāda temperatūru, datumu un laiku .. nevilkt visus tos mēslsu, lai tie checki ir, kas bojā dzīvi vai litri uz simta .. naf man tos e36ajā :)
Pa lielam tak viņš strādātu ne?
Vnk patiesībā doma tāda, pievienot 18pogu obc un vnk, lai rāda temperatūru, datumu un laiku .. nevilkt visus tos mēslsu, lai tie checki ir, kas bojā dzīvi vai litri uz simta .. naf man tos e36ajā :)
Pa lielam tak viņš strādātu ne?
Ja gribi tikai pulksteni un temperatūru, tad tev pietiks ar 7 pogu OBC 18 pogu OBC ir interesants arī bez Check moduļa, kura ieinstalēšana elektroķēdē ir vienkārši
Nu paga paga, tas ka pietiks, es saprotu, bet skats salona zato būs smukāks
Ieliec 7pogu OBC, un salīmē uzlīmes lai izskatās kā 18STUDENTS rakstīja:Nu paga paga, tas ka pietiks, es saprotu, bet skats salona zato būs smukāks
joks
Gadījumā nemācies vai neesi mācījies 2. ģimnāzijā? Tā mašīna tur stāvvietā šķiet redzēta.
Prieks par auto, viens no retajiem eksemplāriem, kuriem sanāk veiksmīgi izbraukt ar nelielu rat-style tēmu, labi izskatās.
Prieks par auto, viens no retajiem eksemplāriem, kuriem sanāk veiksmīgi izbraukt ar nelielu rat-style tēmu, labi izskatās.
Jū, agrāk mācīnos 2.ģimn. :) Tad kādu laiku turēju tur auto uz darbu ejot, plus draudzene tur mācaskristapskarlis rakstīja:Gadījumā nemācies vai neesi mācījies 2. ģimnāzijā? Tā mašīna tur stāvvietā šķiet redzēta.
Paldies par komplimentu, prieks, ka novērtē ielikto darbu :)
P.S. Tikko.saliku Code funkciju OBC - viss strādā - ievadu tik kodu un bez tā aizbraukt nekur nevar
code funkcija?
Pirmo reiz ko tādu dzirdu, ka var uzlikt OBC codu, pie manšīna iedarbināšanas?!
Un ja obc nosprākst, ko tad? Nekur neaizbrauksi?
Pirmo reiz ko tādu dzirdu, ka var uzlikt OBC codu, pie manšīna iedarbināšanas?!
Un ja obc nosprākst, ko tad? Nekur neaizbrauksi?
Ir, ir lielajam OBC tāda funkcija
Pat e34 lielajam obc ir tāda funkcija
Bet nu es neriskētu ar viņu tur kautgan esmu testējis un viss strādā kā vajag
Funkciju pārbaudīju - viss strādā, ja koda nav, EWS neļauj iedarbināt auto
Par nosprāgšanu - vakar netā k.kur izlasīju, ka tip ja OBC izņem laukā ar visu uzlikto kodu, tad easy var iedarbināt auto un nekādi kodi nav vajadzīgi, vienīgi, ja ieliksi OBC atpakaļ, atkal nevarēs iedarbināt nesapratu, bet tas čalis tur gudri k.ko muldēja par tiem kodiem and stuff, es tik nesapratu vai par auto ar EWS vai bez, jo ar EWS jau viņš tip iet caur EWS un tur k.ko atslēdz, nevis tiešā veidā ietekmē aidedzi...
Par nosprāgšanu - vakar netā k.kur izlasīju, ka tip ja OBC izņem laukā ar visu uzlikto kodu, tad easy var iedarbināt auto un nekādi kodi nav vajadzīgi, vienīgi, ja ieliksi OBC atpakaļ, atkal nevarēs iedarbināt nesapratu, bet tas čalis tur gudri k.ko muldēja par tiem kodiem and stuff, es tik nesapratu vai par auto ar EWS vai bez, jo ar EWS jau viņš tip iet caur EWS un tur k.ko atslēdz, nevis tiešā veidā ietekmē aidedzi...
Šodien iegādāts termistors lai dabūtu pie dzīvības Temp. Funkciju
Sainstalēts un viss iet, vie.īgi zināšanai citiem:
Ja pēc termistora pielikšanas joprojām rāda -37*, vajag resetot OBC (18pogu):
spiežam reizē 1000 un 10 pogas, pie test nr. Ievadam 21, pie jautājuma 'Reset?' spiežam set/res pogu, savadam pulksteni, datumu un gadu un skatamies, kā jums rāda pareizu temperatūru
Sainstalēts un viss iet, vie.īgi zināšanai citiem:
Ja pēc termistora pielikšanas joprojām rāda -37*, vajag resetot OBC (18pogu):
spiežam reizē 1000 un 10 pogas, pie test nr. Ievadam 21, pie jautājuma 'Reset?' spiežam set/res pogu, savadam pulksteni, datumu un gadu un skatamies, kā jums rāda pareizu temperatūru
Un jā, riska nav, ja aizmirsti kodu, izravē OBC un brauc uz urrā ŠOdien notestēju - tiešām, pietiek noņemt no OBC balto štekeri un aidāSTUDENTS rakstīja:Pat e34 lielajam obc ir tāda funkcija
Atklāji visiem tgd ko darīt, ja zogot nesanāk pielaist un ir pilnais OBC
Domāju, ka ja ka'ds E36 gribēs zagt, to sen netā būs uzracisuteo rakstīja:Atklāji visiem tgd ko darīt, ja zogot nesanāk pielaist un ir pilnais OBC
Nē nu zinkā, tas varbūt vairāk domāts, lai sieva nevar bez atļaujas paņemt tavu 36to
Varbūt, + der arī dzērušu draugu atturēšanai no muļķībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …