benzīns- gaze
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 13
- chevron_right
nu skaidrs. kad būšu gatavs un kad vajadzēs, tad arī parunāšos ar uzstādītāju.
Sveiki.
Cik izmaksātu 2.0 vanos uzlikt gāzes iekārtu?
+-700Eur,ja grib kko jedzigu,bet lai labak komementee gaznieki
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
nju sk..vsm aptuvenā cena..
Caur kantori sešiem cilindriem apm. 800 eiriki
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
normālu iekārtu latos varēja vienkārši rēķināt, 1cilindrs=100ls
4 paaudzi, ne Poļu sūdu - 110Ls/cilindrs.artels rakstīja:Sveiki.
vai tik banānijā visas iekārtas ko liek standarta kapeikmīlētājs nav ražotas vai nu Polijā vai Itālijā.
Tā varētu būt. Man jau uz auto vismaz 6 gadus itāļu iekārta. Lovato.
parsvāra ja. tikai sprauslas var dabūt, kuras ir no Japanas(HANA). Bet parējais viss ir vai nu no Polijas vai Itālijas.Un normāli viss strāda.Galvēnais, lai sagāzētu pareizi un nebus problēmas.yanks rakstīja:vai tik banānijā visas iekārtas ko liek standarta kapeikmīlētājs nav ražotas vai nu Polijā vai Itālijā.
Izmaksas apmērām ~700 Euro
As real as it gets
Padalamies pieredzē, kam ir otrā paaudze, gāze uz vakuma principa, kā šī uzvedas uz 6 cilindriem?
Patēriņš, jaudas zudumi.
Gāzinieki runā ka nav īsti labi,pagaidām dzirdēta tikai viena pieredze, šaujot trubas no kolektora u.t.t.
Patēriņš, jaudas zudumi.
Gāzinieki runā ka nav īsti labi,pagaidām dzirdēta tikai viena pieredze, šaujot trubas no kolektora u.t.t.
Rob rakstīja:Padalamies pieredzē, kam ir otrā paaudze, gāze uz vakuma principa, kā šī uzvedas uz 6 cilindriem?
Patēriņš, jaudas zudumi.
Mūsdienas kad 4o paudzei cenas ir lejā... neredzu tam jēgu.... vienas mocibas salidzinoši..
un 1 lidz 3 paudzei ir vienādas... da nekas tur radikals nemainas... lidz ar to nav jegas...
Jēga vai nejēga, ne par to bija jautājums.
Ir atšķirība, likt jaunu tagad par 600€, vai braukt ar to pašu, var jau būt ka cilvēkam, kas tirgo m43b16 par 170€, 600€ ir kapeikas.
Ir atšķirība, likt jaunu tagad par 600€, vai braukt ar to pašu, var jau būt ka cilvēkam, kas tirgo m43b16 par 170€, 600€ ir kapeikas.
Lai brauktu no punkta a uz b - un ja ir uzstadita tad var braukt.... tapat ja ir uzstadits normali jabut ir detonacijas varstam.,... ta ka nevajadzetu neko šaut nost...
Parasti reizi menesi/divos jaibrauc lai saregule co2... parasti aizpeld ilgaka braucot... pazud tuksgaita utt....
kapec ta lai komente gazenieki...
2as pirmas paudzes man ir bijusas - nauda ietaupita daudz... bet 3reizi dzive negribetu...
Jap man 600 eiro ir kapeikas - ja paliek vieglak..
Parasti reizi menesi/divos jaibrauc lai saregule co2... parasti aizpeld ilgaka braucot... pazud tuksgaita utt....
kapec ta lai komente gazenieki...
2as pirmas paudzes man ir bijusas - nauda ietaupita daudz... bet 3reizi dzive negribetu...
Jap man 600 eiro ir kapeikas - ja paliek vieglak..
Blin es tak tev visu jau izstastiju, ja saregule visu ka vajag un motoram nav izdegusi varsti, tad pat minus 15 grados esmu uz gazes skilis un braucis un nekas nesauj
Nu labi labi, man vienkārši tupot mājās bez auto un uz ''b'' lapas jau otro nedēļu, besis.seeingman rakstīja:Blin es tak tev visu jau izstastiju, ja saregule visu ka vajag un motoram nav izdegusi varsti, tad pat minus 15 grados esmu uz gazes skilis un braucis un nekas nesauj
Reduktoru tik var aizsaldet...seeingman rakstīja:Blin es tak tev visu jau izstastiju, ja saregule visu ka vajag un motoram nav izdegusi varsti, tad pat minus 15 grados esmu uz gazes skilis un braucis un nekas nesauj
Man ir 4ās paaudzes gāzes iekārta un vel nekad nav bijušas nekādas problēmas ne ziemā ne vasarā. Viss ideāli saregulēts un neko nekur nešauj , kā arī nav nekādas noplūdes
Ciet sala tikai pie minus 17, tad pirms startesanas vajadzeja ar cainiku biki paliet uz ta nabaga
DruvisS rakstīja:Man ir 4ās paaudzes gāzes iekārta un vel nekad nav bijušas nekādas problēmas ne ziemā ne vasarā. Viss ideāli saregulēts un neko nekur nešauj , kā arī nav nekādas noplūdes
Kas regulēja ?
Kur liki >?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10