LABDARĪBA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 14
- chevron_right
nē, nu būt ta es būšuPodziņa rakstīja:Nu Kļaviņ, par ko tu domā ????KLAVINS rakstīja:tas vards - FIKSAIS ta divdomigi skan
Stella, piedo, tas nebija tā speciāli plānots Ja godīgi, tad pat nezināju, ka šajā datumā iekrīt kr. z-svētki Gan kautko saštukosi, ne ?
+1 tā šķiet būtu varbūt pat lietderīgāk... - savākties, samesties un sapirkt tad... jo ja katrs par sevi var būt zili brīnumi...RENIO rakstīja:Vai nav doma jau iepriekš savākt naudu un kaut ko nopirkt (tie kuri protams vēlas)? Vai katrs pa sevīm?
gribās tak, lai zvēriņiem labāk...
es ,piemēram, domāju viņiem iepirkt veco žilitonu, tā , vientuļiem vakariem, domāju, būs ok..
bet protams!
Es varu poteikt ka es droši vien uz sestdienu ņemšu:
* segas;
* suņu sauso barību (20 kg)
* kaķu sauso barību (20 kg)
tas tā, lai zinātu, kas ko ņemt un pārējiem, kas nav izdomājuši var redzēt ko vajadzētu vēl atvest.
* segas;
* suņu sauso barību (20 kg)
* kaķu sauso barību (20 kg)
tas tā, lai zinātu, kas ko ņemt un pārējiem, kas nav izdomājuši var redzēt ko vajadzētu vēl atvest.
pievienošos jums!
ņemšu
kasti ar lupatam gultas veļu un šodien iekeršu sauso barību suņiem, moš ari kaķiem!
ņemšu
kasti ar lupatam gultas veļu un šodien iekeršu sauso barību suņiem, moš ari kaķiem!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
A kāds nevar ieteikt kādu noliktavu kur pa lētāku naudu var iepirkt suņu mitro (slapjo/bundžās) barību?
veči baigā štelle,bet tā kā sanāk pa retam pa darba dēlām iegriesties arī juglas patversmē,nu vismaz vecajās telpās ir pabūts pietiekoši,tad varu pateikt to ka tā ir suņu patversme un kašaras tur uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi,tā kā neaizraujaties ar kaķu barību,bet nu ja kādam ir svaigāka info,ka tie kašoki tur toč ir,tad ticēsim!
runājot par slapjo barību,redzēju,ka beta ir kkādas 1kg burkas uz akciju pa 0.86Ls iepakojumā!
Man bagāžniekā jau mētājas viena vecā sega un guļammaiss,pagaidām neko citu neesmu vēl atradis un radi a skopi palikuši,kā pateicu,ka suņiem,tā mani gandrīz no mājas neizmeta
runājot par slapjo barību,redzēju,ka beta ir kkādas 1kg burkas uz akciju pa 0.86Ls iepakojumā!
Man bagāžniekā jau mētājas viena vecā sega un guļammaiss,pagaidām neko citu neesmu vēl atradis un radi a skopi palikuši,kā pateicu,ka suņiem,tā mani gandrīz no mājas neizmeta
coupe 2.8
Varētu šeit paskatītīes http://www.sanitexdistribution.lv/prece ... 0&plid=611Ruu rakstīja:A kāds nevar ieteikt kādu noliktavu kur pa lētāku naudu var iepirkt suņu mitro (slapjo/bundžās) barību?
LIN LAIKAM JUTU KA NETIKSU SESDIEN, NESPESU PAMOSTIES TIK AGRI
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Atmaskas.
Man nemaz auto nav, bet tāpat tikšu.
atmaskas ne atmaskas bet piecelties diezvai varesu, modinataju jav uzligsu bet vai vins tiks nemts vera tas ir cits jautajums
Labas cenas.
Labas cenas.
Raksturs, raksturs
pienemsim
Labas cenas.
Labas cenas.
Ruu rakstīja: Atmaskas.
+10 es arī bez auto, bet tik un tā kautkā tikšu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tā tad, rīt pulkstens 10:00 - 10:30 tiekamies pie Alfas tajā placītī kur ir "R1" riepu servis. un tad ap kādiem 10:40 kustamies ārā uz Juglas dzīvnieku patversmi... Ceru, ka būsim diezgan daudzi... varbūt dienas gaitā radīsies jaukas idejas kā nobeigt jauko dienu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es domāju ka rīt būšu ap 10.20.
P.S. varam pēc tam braukt uz manu spēli un pēc tam tālāk tusēt.
P.S. varam pēc tam braukt uz manu spēli un pēc tam tālāk tusēt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 14