Ruby black metallic @ Dj_zii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 32
- chevron_right
Man ir pilnīgi po, ko kurš un kur iemīlē Vienkārši besī ciet krītošas haubes un bagāžnieka vāki - ik pa brīdim sanāk norauties no tādiem "krītuļiem" un arī slotas kāts ir man labs čoms identikiem mērķiem. Darbs man tāds, tāpēc arī ieminējos par amīšiem.Dj_Zii rakstīja: ja tev tik ļoti intrese vai es esmu iepisis kapeiku uz kapota amišiem tad speciali priekš tevis varu uztaisit bildi ar atvertu haubi bez/super turbo turetaja /
skaidrs tapec jus mexi milat slotas
nepagaja i nedela kad ieksa ir dzinejs un haube turas bez super turbo turetaja speciali priekš marux
sodien beidzot tiku pie bbs rc 090 r17 et 20
diskus kolhoznieki noputusi bija 5 kartas krasas
tapec nacas nemt kimiju paliga un te jau iet uz beigam kimijas stunda ak ja ja kadam ir intrese tad ir uz tirdzinu r 18 tsw ar visam riepamun borbeti kas man tagad stav uz e36 ari r18 ar visam riepam un garažiņa man bumboks stav fona
diskus kolhoznieki noputusi bija 5 kartas krasas
tapec nacas nemt kimiju paliga un te jau iet uz beigam kimijas stunda ak ja ja kadam ir intrese tad ir uz tirdzinu r 18 tsw ar visam riepamun borbeti kas man tagad stav uz e36 ari r18 ar visam riepam un garažiņa man bumboks stav fona
Pēdējais labojis Dj_Zii - 08 Dec 2012, 23:25, kopā labots 1 reizi.
Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
P.S. Zelta diski vispār ir zelta vidusceļš
BMW forever
nu tada doma man ir nokrasot zelta vidus s5stalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
Es uzliku super turbo turētāju un uz mani visi ar lielām acīm skatijās un brīnijās
BMW forever
Dj_Zii rakstīja:nu tada doma man ir nokrasot zelta vidus s5stalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
nu tad jau būtu
Un tad varētu braukt kā lielais
BMW forever
viņiem vienkarši skauž ka nevar ta atļauties reputacija un ta nau jau ka mums lauku puikamstalone rakstīja:Es uzliku super turbo turētāju un uz mani visi ar lielām acīm skatijās un brīnijās
nu pastišos ka ies kopa ar jauno krasu bet domaju ka bussstalone rakstīja:Dj_Zii rakstīja:nu tada doma man ir nokrasot zelta vidus s5stalone rakstīja:Man jau liekas ar vecajiem diskiem būtu ātšķīries no citiem Bet neko arī par jaunajiem sliktu nesaku
nu tad jau būtu
Un tad varētu braukt kā lielais
Diski būs pa Zolīdo, bet jāizjauc pa skrūvītei un jāsagatavo uz nākošo sezonu.
P.S. Mazo skolēnu Spamu nelasiju.
P.S. Mazo skolēnu Spamu nelasiju.
Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu
Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmwm4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu
Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos
Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja
Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt
BMW-Big Money Waste
Labi labi pukas neplucas
man galva vienkarši jau sen ir vizija kadu es gribu sev vasaras e36 coupe gan vizuali gan tehniski un vinš ir uz S5 katram protams ka patik savs bet uz e36 neka labaka diemzel nav un kas masvarigi viņi nepnik bet kad apnik panem nokraso vidus un atkal tev ir citi diski
ps: un mani iepriekšejie diski ir noperkami
man galva vienkarši jau sen ir vizija kadu es gribu sev vasaras e36 coupe gan vizuali gan tehniski un vinš ir uz S5 katram protams ka patik savs bet uz e36 neka labaka diemzel nav un kas masvarigi viņi nepnik bet kad apnik panem nokraso vidus un atkal tev ir citi diski
ps: un mani iepriekšejie diski ir noperkami
man te tagad nav jauzskaita cik redzēti u.t.t. tapēc teicu ka ES PERSONĪGI tā domāju. Katrs liek ko grib, tik izteicu viedokliSlim rakstīja:Nu davaj pasaki cik e36 uz ceļa esi redzējis ar šitiem diskiem, protams NESKAITOT forumistu bmwm4z rakstīja:Es personigi laikam būtu tavā vietā braucis ar tiem diskiem kas bija iepriekš, šitie tiešām sāk jau riebties dēļ tā ka visi tikai par tādiem mīž karstu
Nu nemaz jau tiiik daudz nav šo disku virsū zurkām latvijā, lai tie riebtos
Man gan PERSONĪGI patīk šitie diski (arī mīžu karstu uz viņiem) un uz pavasari arī doma iegādāt savam žūrķim šitādus, un pilnīgi piedrāst ka kādam tie riebjas, vai kādam jau tādi ir uz vāģja
Bet par šo auto, izskatās ka te top viena skaista mašīna, tā tik turpināt
Es tik nesaprotu kāpēc visi tieši pēdējā gada laikā uz viņiem tik traki panesās. Ārzemēs viņus visi liek jau n-tos gadus, bet Latvijā tieši šīs sezonas laikā bija baigais sprādziens.
kad liku sev, zināju Latvijā vēl tikai 3 mašīnas ar tādiem diskiem. Tagad varētu nosaukt kādas 20 vismaz.
bet tā pa lielam tie diski ir riktīgs fools gold - izskatās dārgāki kā ir + ir vislētākie no diskiem, kas tiešām forši izskatās uz e36.
kad liku sev, zināju Latvijā vēl tikai 3 mašīnas ar tādiem diskiem. Tagad varētu nosaukt kādas 20 vismaz.
bet tā pa lielam tie diski ir riktīgs fools gold - izskatās dārgāki kā ir + ir vislētākie no diskiem, kas tiešām forši izskatās uz e36.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+1 Ch, kad es viņus nopirku, Latvijā dzīvē bija redzēts vēl viens e36 ar tādiem, bildēs arī viens
Ja uz nākamo sezonu neizdosies izdarīt ar viņiem to ko plānoju, tad toč jātirgo nah un jāpērk kkas krutāks
Ja uz nākamo sezonu neizdosies izdarīt ar viņiem to ko plānoju, tad toč jātirgo nah un jāpērk kkas krutāks
Ja tu to man jautā, tad 5 gab. pa divciparu skaitli, laikā kad nevienam īsti viņus nevajadzēja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 32