Rolands un 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 28
- chevron_right
jip style 5 buus katram, bet sajuuta ka m style ar 5 stariem ( forget m double spoke) saal izmirt jo vienu laiku bija paarbaazts :)
Vareetu izskatiities oki!
Subaru variants
Subaru variants
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nez, manā iztēlē - šķūnis.lv. Style 5 man liekas neizskatītos labi + katram otrajam.
Un vispār, nomazgā vispār auto un tad varētu loģiskāk spriest, kas viņam piestāvētu..
Un vispār, nomazgā vispār auto un tad varētu loģiskāk spriest, kas viņam piestāvētu..
da labi, cik tad daudziem ir tie style5?! Tas, ka kkādi 5-6 cilvēki viņus ir uzlikuši un viņus kkā vairāk ievēro i vsjo. Kāds tur katrs otrais.. Tie paļubomu ir vieni no retākajiem diskiem, kas tiek manīti uz e36, salīdzinot ar visiem tiem M oriģinālajiem diskiem, par e36 un e46 stock diskiem nemaz nerunājot.
Joprojām uzskatu, ka no lēta gala priekš e36 nav smukāku disku, kā st5! pareizi skarāsojot viņus tak vienmēr var atšķirties + ir iespējamaas tūkstošiem dažādas variācijas kā viņus krāsot, kādas skrūves likt, kādus centrus utt.
Un visi tie ///M diski (kontūras, st68, st24, st22 utt) ir smuki, bet tie toch ir garlaicīgi. Ja negrib izcelties un pazust pūlī, tad jā, var tādus likt, bet priekš e36 ir daudzi, krietni labāki varianti.
Visādu veidu BBS'i, throwing stars jeb M system II no e34, st20 jeb M system I, M paralleli utt.
Tak iedarbiniet fantāziju..
Joprojām uzskatu, ka no lēta gala priekš e36 nav smukāku disku, kā st5! pareizi skarāsojot viņus tak vienmēr var atšķirties + ir iespējamaas tūkstošiem dažādas variācijas kā viņus krāsot, kādas skrūves likt, kādus centrus utt.
Un visi tie ///M diski (kontūras, st68, st24, st22 utt) ir smuki, bet tie toch ir garlaicīgi. Ja negrib izcelties un pazust pūlī, tad jā, var tādus likt, bet priekš e36 ir daudzi, krietni labāki varianti.
Visādu veidu BBS'i, throwing stars jeb M system II no e34, st20 jeb M system I, M paralleli utt.
Tak iedarbiniet fantāziju..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Var piekrist, var arī nepiekrist, ja ņem foruma ietvaros jā, būs daudziem style 5, un neteikšu ka izskatīsies slikti, taču ja skatās vispār uz e36 fona latvijā tad tā nevarētu teikt. Nemaz tik traki daudz nebūs to disku uz e36-tajiem. :)dogMa rakstīja:R17 bleķinieki ar plauktu :)
Tie BBS Style 5 tūlīt katram būs, tāpat kā R15 ziemas diski
Ja ņem uz visas Latvijas fona, tad arī labi e36 ir ļoooti maz.
Tie BMW saak palikt garlaiciigi Visi tik tiecas uz M paku un style 5
Pietruukst tautai izdomas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Es nē. Negribu ne ///M, ne Style5Orkaans rakstīja:Tie BMW saak palikt garlaiciigi Visi tik tiecas uz M paku un style 5
Es nebrīnītos, ja es arī ieķertu style 5 Ļoti skaisti diski! Mans teikums tik tā, foruma apmēros :) Visi grib, bet ieķer tik daži.. Peace.
Nu ko auto gandrīz sameklējām tev tagad diskus
Pēdējais labojis Error - 30 Jan 2012, 00:04, kopā labots 1 reizi.
style 32
Nu kaut kā līdzīgiError rakstīja:Nu ko auto gandrīz sameklējām tev tagad disukus
Liec tadus diskus kadi pasham patik
Kā jau marux pieminēja tad visi nemaz netiecas uz Mpaku, mans tik un tā tiks ieturēts maksimāli "sterils stock" ar visu melno apakšu, tik diskus gribas šādus sadabūt (domāju, ka forumā būtu vienīgajam šādi):Orkaans rakstīja:Tie BMW saak palikt garlaiciigi Visi tik tiecas uz M paku un style 5
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... cxppp.html
HoodieBro rakstīja:ne ne ne, tā nedrīkst, tad pārējiem fōruma lietotājiem var nepatiktLiec tadus diskus kadi pasham patik
šitie varētu būt normāli
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... chjpe.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... chjpe.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10