Ch: 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Salonu veel vareetu pieciest ,bet tas sachuraatais purns gan ir galiigi FUIJ
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
par dzeltenajiem atribūtiem nemīz - gaumes lieta! Man personīgi patīk.
Vienīgais, kas besī ir tie pagriezieni priekšā.
Vienīgais, kas besī ir tie pagriezieni priekšā.
Paldies!
Orkaan, gaumes lieta.. Taisu mašīnu tā kā man patīk. Par cik auto atrādu internetā (gan šeit, gan burnout.lv) dzirdu neenormāli daudz visādus viedokļus, kas ir riktīgi atšķirīgi. Un cenšoties izpatikt tiem debīls varētu palikt. Kas vienam patīk, otram besī. Viens smuks stock man jau ir, ar otru gribu eksperimentēt. Kam nepatīk šis, lai skatās uz to otru, un otrādi. Nebūtu tach jēga, ja man būtu divi vienādi e36..
Aizmugurējās lampas vakar nopirku no jūzera Krutoy pa 12ls+4ls piegāde.
Ar tām lampām, līdzīgi kā ar manu e36 sākotnēji, viss bija dirsā un bija ņēmies kāds līkrocis. Pirmkārt aplauzta tā melnā plastmasa, otrkārt katrai lampai nolauzta viena skrūve, treškārt saplēsti tie celiņi kas iet no štekera līdz spuldzēm.. Bet viss pa smuko sačinīts bez jebkādiem ieguldījumiem. Un 16ls par baltajām lampām manuprāt ir naiss cipars.
Orkaan, gaumes lieta.. Taisu mašīnu tā kā man patīk. Par cik auto atrādu internetā (gan šeit, gan burnout.lv) dzirdu neenormāli daudz visādus viedokļus, kas ir riktīgi atšķirīgi. Un cenšoties izpatikt tiem debīls varētu palikt. Kas vienam patīk, otram besī. Viens smuks stock man jau ir, ar otru gribu eksperimentēt. Kam nepatīk šis, lai skatās uz to otru, un otrādi. Nebūtu tach jēga, ja man būtu divi vienādi e36..
Aizmugurējās lampas vakar nopirku no jūzera Krutoy pa 12ls+4ls piegāde.
Ar tām lampām, līdzīgi kā ar manu e36 sākotnēji, viss bija dirsā un bija ņēmies kāds līkrocis. Pirmkārt aplauzta tā melnā plastmasa, otrkārt katrai lampai nolauzta viena skrūve, treškārt saplēsti tie celiņi kas iet no štekera līdz spuldzēm.. Bet viss pa smuko sačinīts bez jebkādiem ieguldījumiem. Un 16ls par baltajām lampām manuprāt ir naiss cipars.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Jā, cipars nice
Pats laikam sliecos no sportech ieķert jaunus pa 39 Ls.
Pats laikam sliecos no sportech ieķert jaunus pa 39 Ls.
Nja, es ar laikam ņemšu jaunus.
Labs darbs padariic... lukturi ar patiik...vispar kaa gan nepatiks, ja pasham taadi ir ... UN GAUMES LIETA
Tikko dabūju golfa lūpu!
6ls par abām pusēm. Nebūs žēl atstāt kkur.
+ šobrīd bembis atrodās servisā - samainīs kārbā eļļu uun sametinās grīdu vietā, kur stiprinās aizmugurējas tilts - viens no četriem punktiem bija izlūzis.
6ls par abām pusēm. Nebūs žēl atstāt kkur.
+ šobrīd bembis atrodās servisā - samainīs kārbā eļļu uun sametinās grīdu vietā, kur stiprinās aizmugurējas tilts - viens no četriem punktiem bija izlūzis.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ja gribi ilgterminja lietot e36, tad vajag uzlikt OEM aizmugureja tilta pastiprinajuma plaksnes
Šodien pasūtīts jauns facelift'a priekšejais bamperis. Kopā 27,30ls. Tagad turu īkšķus, lai moldingi un balka der no pre-facelift bampera. cik atceros, krāmējoties gar ex-e36, teorētiski viss derēja..
Veco bamperi var dabūt - bez balkas un moldingiem.
PM!
PM!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
facelifta bamperim nederes vienigi numuru turetaja moldings! vis parejais deres!ch. rakstīja:Šodien pasūtīts jauns facelift'a priekšejais bamperis. Kopā 27,30ls. Tagad turu īkšķus, lai moldingi un balka der no pre-facelift bampera. cik atceros, krāmējoties gar ex-e36, teorētiski viss derēja..
PM!
Kamēr gaidu, kad BMW atgriezīsies no servisa, kur viņš pārpratuma pēc iesprūdis, iestiprināju bamperī redeli (kas bija diezgan paliels jebatorijs ) un pieliku & piegriezu lūpu no goļāra. Un protams, uzfočeju.
Par cik plastmasa tam taivānasbamperim ir galīgi švaka un ziema vēl nav beigusies, pagaidām doršivien braukāšu ar nekrāsotu bamperi, lai nesanāk tā, ka pie pirmajā līkumā krāsošana kaķim zem astes.
Pirmstam neatradu nevienu piemēru, kā izskatītos golfa lūpa ar feislifta bamperi, bet imho ir forši - pagaidām kopskats man patīk!
Par cik plastmasa tam taivānasbamperim ir galīgi švaka un ziema vēl nav beigusies, pagaidām doršivien braukāšu ar nekrāsotu bamperi, lai nesanāk tā, ka pie pirmajā līkumā krāsošana kaķim zem astes.
Pirmstam neatradu nevienu piemēru, kā izskatītos golfa lūpa ar feislifta bamperi, bet imho ir forši - pagaidām kopskats man patīk!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Izsktatās nikni
Ir labs! Mana LV nopirktaa vw luupa gan laikam paliks plauktaa, nav bamperu kuram vinu vareetu piestellet.
Beigās tomēr golfa lūpu nopirki?
Rekur bija uz feislifta bampera
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=385&start=20
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=385&start=20
oo, šo biju palaidis garām. Vienu vakaru gāju cauri visiem e36.lv jūzeru topikiem un meklēju kam ir golfa lūpas, Tev paskrēju garam. :shura:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Izskatās, ka būs ļooti nice!
Vakar biju ciemos uz servisu pie auto un noravēju nost priekšējo bamperi, lai varētu dot prom. Kamēr tur ņemos, ieraudzīju ka servisā mētājās salauzta lūpa no hvz kā. Pačamdīju un savācu. Materiāls riktīgi foršs un lūpa likās krietni izutrīgāka kā tā golfa lūpa, ko nopirku. Hvz kā kādam viņu jau bija izdevies salauzt. lai vai kā, ar savilcējiem sataisīju un piemērīju. Un tāpat, kā golfa lūpa, arī viņa uz e36 bampera der perfekti. Apgriezīšu galus, bish uzmatēšu, noiešu pa virsu ar melni matēto baloniņu un būs kā jauna. Pagaidām, kamēr ārā ir vinter edishen, drošivien braukāšu ar šo. Vienīgais jāksatās kā būs kopskatā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Gribas redzēt ka uz auto izskatīsies.. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right