-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 52
- chevron_right
+1Ridlihs rakstīja:jā, bet ja, piemēram, V1Beta tā izdarītu, tad te viņu vnk iznīcinātu ar komentāriem un nievām.Rom4iks_328 rakstīja:cik cilveku tik viedoklu man patik un lieku lielu Plusu cilveks taisa individuali a parejo dirshana ir tikai skaudiba jo reali neko nevar izdomat ka savu auto uzlabot nevar visi but vienadi uz celiem ir ari kadam jabut savadak un nekadu shkjuningu isti nesaskatu! ir Labi velviens savadaks E36 uz celiem!
BMW-Big Money Waste
priekšā un pakaļāhouseworx rakstīja:jocigi ir ka sakombineti vairaki elementi kas varbut nedaudz neiet kopa, bet man vel jautajums, tadi balti moldingi ir vissapkart mashinai vai tikai prieksha?
imo, ja balta butu tikai lupa butu labak
Jautājums par ķekavu-- melna golfa lūpa ir ok. Balta golfa lūpa=ķekava! Reāli sanāk--baltā krāsa ir ķekava! ja sekojam šaj loģikai,tad 328 , armis , gunjka un vēl citi brauc ar ķekavotiem 3 desmit sestajiem??? p.s. Es neapvainojos ne uz vienu! Tas ir jūsu domas,kas ir normāla parādība
Ne jau krāsa nosaka kaut ko, bet gan izpildījums
Man ar tad jau kekava!!! :D:D-HAPO- rakstīja:Jautājums par ķekavu-- melna golfa lūpa ir ok. Balta golfa lūpa=ķekava! Reāli sanāk--baltā krāsa ir ķekava! ja sekojam šaj loģikai,tad 328 , armis , gunjka un vēl citi brauc ar ķekavotiem 3 desmit sestajiem??? p.s. Es neapvainojos ne uz vienu! Tas ir jūsu domas,kas ir normāla parādība
jums vajaga savu ķekavas novelceni
Par gaumi, uzskatu, katram tiesības izvēlēties ar kādu auto braukt. Ja pašam patīk, nu neko darīt veči, Jums pašiem savi auto, kurus taisat pēc savas patikas.
Protams, viedokļi būs dažādi, bet labāk cilvēks taisa ko tādu, nekā tikai lauž un lauž.
Bet šajā visā pats smieklīgākais ir tas, ka lai arī kādu auto HAPO nebūtu sataisījis, uz doto mirkli šis ir viens no apmeklētākajiem topikiem.
Žetons vismaz ja ne pa auto, tad par to, ka ir pievērsis uzmanību, neatkarībā no cilvēku viedokļiem
Protams, viedokļi būs dažādi, bet labāk cilvēks taisa ko tādu, nekā tikai lauž un lauž.
Bet šajā visā pats smieklīgākais ir tas, ka lai arī kādu auto HAPO nebūtu sataisījis, uz doto mirkli šis ir viens no apmeklētākajiem topikiem.
Žetons vismaz ja ne pa auto, tad par to, ka ir pievērsis uzmanību, neatkarībā no cilvēku viedokļiem
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Es būtu lūpu krāsojis nevis baltu, bet gan luminiscējoši (nu tā, kas tumsā spīd) balti zaļā krāsā. HAPO, tev patīk eksperimentēt, par to tev "+". Ceru, ka turpināsi to darīt un uz rudens pusi vai nākamo sezonu tev būs vnk perfekts pokemoniņš
Nez man gan piedur hapo stilis
Pats protams tā nekad nedarītu ,bet patīk "alternatīvie" izpildijumi
Pats protams tā nekad nedarītu ,bet patīk "alternatīvie" izpildijumi
Pie šādiem bazariem man vienmēr nāk prātā teiciens "haters gonna hate". Vismas kāds uz visa m pakas +st5 fona dara ko atšķirīgu un nebaidās eksperimentēt un taisa pa savam.
Hapo, tu jau zini ko es domāju par to kā tu individualizē savu auto. Ir labi
Hapo, tu jau zini ko es domāju par to kā tu individualizē savu auto. Ir labi
Ar ko tev nummura zīme piestiprinata?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
isteniba ta bilde ir galigi garam dzive nav ne vainas
Patik mna tava kupeja, tadel ka ta atskiras, izceljas uz visu m paku un stoku fona, tas ir radikali un forsi man bija e 30 ari ta pat izvirtos ar vinju, tagad daily vagonins ))) Bet super, vakar redzeta dzive tuvak, man patik ta turet
Pa gabalu jau var atpaziit un nav jautajumu kam ta masina un kas bija tur un tur
jūs smejaties par mani,jo es atšķiros. Es smejos par to,ka jūs visi esat vienādi :)yanks rakstīja:visi staigā kā cilvēki a tu viens ar piedirstām biksēm. bet tas tācu nekas, jo tu taču gribi būt atšķirīgs.
Drīzāk jau man liekas baloniņ tūninings toč nav nekas individuāls bet gan totāli lauki. Vec sorry man nekas pret tevi nav bet varbūt vēl nopūt priekšējo paneli un staasti cik tas ir individuāli-HAPO- rakstīja:jūs smejaties par mani,jo es atšķiros. Es smejos par to,ka jūs visi esat vienādi :)yanks rakstīja:visi staigā kā cilvēki a tu viens ar piedirstām biksēm. bet tas tācu nekas, jo tu taču gribi būt atšķirīgs.
Hapo nenem vera tos spicos chaljus viniem vnk patik tavs auto tapat ka rekur viens useris tik brauka ar savu lielo mutivet jau passuda lupu pieskruvejis labu laiku savam bmw
jaa rom4ik es vnk miizhu karstu par hapo kupeju Man ljoti skauzh ka nevaru atljauties Depo nopirkt baltaas kraasas baloninju pa 2Ls lai nopuustu savu pasuuda luupu. Eu rom4ik kad tad buus ļurba tavam e36 kura jau no pirmās lapas tavā topikā tiek likta virsū. Āā jā pareiz es aizmirsu tev tak 2JZ swaps un 20 cm gara skrūve bagažniekā iemetināta lai var aizvērt to
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 52