Reinis_320i coupe.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- chevron_right
Sexīgisoulles rakstīja:tas nr sanā izskatās vnk
sent from my nokia 5110
BMW - Best Motorsport Weapon
Šis tāds gateriskais gājiens - degot spuldzei var redzēt katru lakas biezuma atšķirību + izskatās vnk briesmīgi (pats arī esmu mēģinājis, zinu ko runāju ) Pieliekot nedaudz iztēles un pacietības, no baltajiem var iegūt gana glītus melnos lukturīšus (kā, piemēram, tas ir man )Reinis159 rakstīja:Woahāaa esmu atpakaļ. ! šodien notonēju gaismekļus salonā, pašam pat baigais prieks par gala iznākumu, ha. :)sent from my nokia 5110
Nu nezinu gan, varbut ir varbut nav bet vienaa bildee man roka ir apakšā varbut tapec liekas ka laka ta divaini uzklaata.marux rakstīja:Šis tāds gateriskais gājiens - degot spuldzei var redzēt katru lakas biezuma atšķirību + izskatās vnk briesmīgi (pats arī esmu mēģinājis, zinu ko runāju ) Pieliekot nedaudz iztēles un pacietības, no baltajiem var iegūt gana glītus melnos lukturīšus (kā, piemēram, tas ir man )Reinis159 rakstīja:Woahāaa esmu atpakaļ. ! šodien notonēju gaismekļus salonā, pašam pat baigais prieks par gala iznākumu, ha. :)sent from my nokia 5110
bet nu tev jau tur baigi smuki sanācis.
sent from my nokia 5110
Viss ir labākajās tradīcijās, Passat lūpa, vnz sānā
Nemīz karstu, pasāts drīz tiks norauts, un vnz pielikts kaa bija. ;DGatisB. rakstīja:Viss ir labākajās tradīcijās, Passat lūpa, vnz sānā
sent from my nokia 5110
soulles rakstīja:tas nr sanā izskatās vnk
man tads jautajums par tam vnz
ja mashinai vinja butu paredzeeta saanaa,jus ari teiktu ka huinja??
ar kompatu pa brugji
Protams. Sen zināms ka forumā pat OEM lietas noliek kā nederīgus mēslus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nujaa es arī tā skatos džeki , ha.zuze91 rakstīja:Protams. Sen zināms ka forumā pat OEM lietas noliek kā nederīgus mēslus.
sent from my nokia 5110
zuze , viss kārtībā, parastā stock stūre nu galīgi nav glītazuze91 rakstīja:Protams. Sen zināms ka forumā pat OEM lietas noliek kā nederīgus mēslus.
sry par spamu
Šodienas snaps. Ceru ka var kko saprast. kā redzat viss pa vecam. pasāts arī prom aizbraucis no mana bampera...
sent from my nokia 5110Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tāds kautrīgs jautājums trīcošu sirdi - kad laidīsi zemē ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
NEKAD. - taak ne, nezinu domāju ka uz pavasari, jo tagad nav nepieciešams, ziema nāk.zuze91 rakstīja:Tāds kautrīgs jautājums trīcošu sirdi - kad laidīsi zemē ?
sent from my nokia 5110
Iepirkti BOGE, priekšējie amartizatori , kopā 90e.
prasās jaunu numuru, šitais tāds saguris
Nemīz, tā vajag. ;-)naljanke rakstīja:prasās jaunu numuru, šitais tāds saguris
sent from my nokia 5110
Vai arī aizved atjaunot, jo kā jau minēju izskatās palietots, kādreiz biju dzirdējis ka varēja atjaunot, nezaudējot pašu galveno- LV karodziņu, ja kļūdos palabojatReinis159 rakstīja:Nemīz, tā vajag. ;-)naljanke rakstīja:prasās jaunu numuru, šitais tāds saguris
sent from my nokia 5110
Jā, man ar ir vecie numuri no pirms ES laikiem, kaut kā baigi cepī, jaunie jauc visu mašīnas 90to gadu auru, kas, manuprāt, E36 ir svarīga komponente.
Vienmēr patikušas E36 kupejas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12