Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 27
- chevron_right
+325, es tāpat darītu. tikai radīsies jautajumi, kāpēc tad csdd ir pieteikta 2x attālinātā pārrakstīšana.ramyrez rakstīja:veeljovairaak ja nenaaks pretii tadviss irljoti vienkaarshi-tu neesi LV-taatad auto staaveeja seetaa LV-kaa nokljuva avaarijaa tu nezini....NOZAGTS un amen:)
to vinji neredzees taapat kaa to ka man mashiina nonjemta no uskaites pagaisgadRidlihs rakstīja:+325, es tāpat darītu. tikai radīsies jautajumi, kāpēc tad csdd ir pieteikta 2x attālinātā pārrakstīšana.ramyrez rakstīja:veeljovairaak ja nenaaks pretii tadviss irljoti vienkaarshi-tu neesi LV-taatad auto staaveeja seetaa LV-kaa nokljuva avaarijaa tu nezini....NOZAGTS un amen:)
BMW_The Ultimate Repair Bill
Var redzēt ka čalim smadzeņu nav, kur prāts bez OCTA un TA braukt vispār? Ķipa bad boy , vēl mašīnu nepāraksta , lai nu viņam tiek tas sliktākais un viss uz viņa atbildības.
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
ramyrez rakstīja:to vinji neredzees taapat kaa to ka man mashiina nonjemta no uskaites pagaisgadRidlihs rakstīja:+325, es tāpat darītu. tikai radīsies jautajumi, kāpēc tad csdd ir pieteikta 2x attālinātā pārrakstīšana.ramyrez rakstīja:veeljovairaak ja nenaaks pretii tadviss irljoti vienkaarshi-tu neesi LV-taatad auto staaveeja seetaa LV-kaa nokljuva avaarijaa tu nezini....NOZAGTS un amen:)
2x pieteikta attālā pārrakstīšana tpc ka vins vienu mēnesi nokavēja un tad velreiz piueteicu :(
vsp galvā juceklis, tgd jūtu bus dirsā :( ;(
Icikinsh rakstīja:Drifteris hujevs...
kāds sakars?
Zini kā, bez skats un OCTAS, low as fuck, tātad drifters hujovijs..pavisam vienkārša latvieša loģika
es Tev teicu sākumā , lai noziņo mentenei un viss no kakla nost Tev, lai viņš tad čakarējas pats un taisnojas. visas iespējas to vēl tagad izdarīt kā izskatās. paņēma mašīnu uz savu galvu bez Tavas ziņas un viss.blondaaa rakstīja:ramyrez rakstīja:to vinji neredzees taapat kaa to ka man mashiina nonjemta no uskaites pagaisgadRidlihs rakstīja:
+325, es tāpat darītu. tikai radīsies jautajumi, kāpēc tad csdd ir pieteikta 2x attālinātā pārrakstīšana.
2x pieteikta attālā pārrakstīšana tpc ka vins vienu mēnesi nokavēja un tad velreiz piueteicu :(
vsp galvā juceklis, tgd jūtu bus dirsā :( ;(
tik tiešām, īsta, pieauguša cilvēka rīcība!Ridlihs rakstīja:+325, es tāpat darītu. tikai radīsies jautajumi, kāpēc tad csdd ir pieteikta 2x attālinātā pārrakstīšana.ramyrez rakstīja:veeljovairaak ja nenaaks pretii tadviss irljoti vienkaarshi-tu neesi LV-taatad auto staaveeja seetaa LV-kaa nokljuva avaarijaa tu nezini....NOZAGTS un amen:)
bet nu jā, sveša cilvēka savārītus sūdus uz saviem pleciem uzkraut ne pavisam negribas
Pēdējais labojis Lawwr - 18 Sep 2014, 21:38, kopā labots 2 reizes.
Policijā nestrādā idiotiramyrez rakstīja:to vinji neredzees taapat kaa to ka man mashiina nonjemta no uskaites pagaisgadRidlihs rakstīja:+325, es tāpat darītu. tikai radīsies jautajumi, kāpēc tad csdd ir pieteikta 2x attālinātā pārrakstīšana.ramyrez rakstīja:veeljovairaak ja nenaaks pretii tadviss irljoti vienkaarshi-tu neesi LV-taatad auto staaveeja seetaa LV-kaa nokljuva avaarijaa tu nezini....NOZAGTS un amen:)
Jebkurā gadījumā, ceru, ka varēs sekot līdzi lietas attīstībai. Sarežģīta un interesanta situācija ar dažādām niansēm
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nu un kā Tev liekas, kas puikam bija galvā? "Pasties, kā es māku!"erda rakstīja:Icikinsh rakstīja:Drifteris hujevs...
kāds sakars?
Zems&Lēns
..Un vēl... Apskati vietu un avāriju! Kā Tev izskatās, kurš auto un kā brauca?
lieku 50/50°
Neveiksmīgs drifts vai neveiksmīgs apgriešanās manevrs(vietā, kur to nedrīkst darit!)
lieku 50/50°
Neveiksmīgs drifts vai neveiksmīgs apgriešanās manevrs(vietā, kur to nedrīkst darit!)
Pēdējais labojis Icikinsh - 18 Sep 2014, 22:03, kopā labots 1 reizi.
Zems&Lēns
Policijā strādā visādi cilvēki.
Protams negribas maksāt soda naudas par avārijām kuras es neesmu izraisijusi.
Bet es uzticos Renāram, ceru ka viņš beidzot visu nokārtos.
Bet ja nē tad nu pati būšu vien vainīga ka būšu uzticējusies.
Protams negribas maksāt soda naudas par avārijām kuras es neesmu izraisijusi.
Bet es uzticos Renāram, ceru ka viņš beidzot visu nokārtos.
Bet ja nē tad nu pati būšu vien vainīga ka būšu uzticējusies.
Paņem pats acis pierē vai vienkārši aiz vaiga.Icikinsh rakstīja:..Un vēl... Apskati vietu un avāriju! Kā Tev izskatās, kurš auto un kā brauca?
lieku 50/50°
Braukts laukā no vārtrūmes un Lexus sānā
ew cali pavisam nopietni, mani sitas lietas uzvelk.. tu biji tur? ne nebiji, tad muti turam ciet ludzu!!! ne jus zinat kas notika, kurs vainigs vai kas vsp kur un ka... ka lexus brauca zin kads? ne!!!! ka renoks brauca kads zin? ne!! tad mutes turam ludzu...
tas pats kas pec mana crasha, drifters jibanijs un sazin kas vel, a ka es parunaju ar cilvekiem aci pret aci, tad saprot... e dirst jau mak!!!!
p.s personigi tika runats ar rennok, cerams draudzenei vis ir kartiba! turies! tie ir tikai sudaini bleki!!!! galvenais lai vis parejais oke!!!!
tas pats kas pec mana crasha, drifters jibanijs un sazin kas vel, a ka es parunaju ar cilvekiem aci pret aci, tad saprot... e dirst jau mak!!!!
p.s personigi tika runats ar rennok, cerams draudzenei vis ir kartiba! turies! tie ir tikai sudaini bleki!!!! galvenais lai vis parejais oke!!!!
Nvienu saja gadijuma neaprunaju, bet jautajums gan prieks tevis ir?
Tavaa avarija tu nebiji vainiigs un neslipeji???
Tavaa avarija tu nebiji vainiigs un neslipeji???
atbilde tev! vainigs biju, bet neslipeju!
Paldies par atbildi.
želejnieku problēmas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11