E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 161
- chevron_right
Oi tici vai nee bet es arii gribu ielikt to motoru aatraak bet diemzheel tas buus tikai pats pedejais posms shai v8 projektaa;(lidz tam ir leeryms darba ap motortelpu,nebornals saraksts detalju,daudz custom lietas par ko rupejas @driftadarbnica un nu jaa...motora installs bus pedejais
BMW_The Ultimate Repair Bill
Būs.cipruss18 rakstīja:bus taa verts?
Te nav, kur atkāpties, viss ir perfekti
vērts kā?-mashina netiek taisiita tapēc lai kļūtu par kautko-tas vnk ir taads kā mans hobijs-iznākums būs tikai bonuss visam un braukšana pa koplietojamām ielām ar strerilu street legal V8 zhurku...hmm domātu būs to vērtscipruss18 rakstīja:bus taa verts?
šeit neiet runa par naudu-nauda jau lidz šim te tikai ielikta kosmiska-iet runa par baudu kuru iegūšu pārvietotojies ar šo auto
.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
gaida savu likteni
Numurs vecais atpakaļ vai bilde uzņemta pirms numura maiņas?
Bilde veca))
Motoram augsha gandriz salasita-vel nedaudz un var sakt apakshu skruvet un jau pamazam likt ieksha bundzaa
Kapec tie vaki zili ? Vispar ne pa temai
Vienmēr paticis kā m6x izskatās bez tā augšējā vāka
a kpc nevar but zili? es vienigi butu krasojis masinas krasa, nevis zilus, lai motortelpa saskan ar arpusi, jo pasas masinas krasa ir niceMajors rakstīja:Kapec tie vaki zili ? Vispar ne pa temai
Vāki čist uz visa fona izskatās lēti bet ja trubas bùs silikona zilās tad jau kopskats bùs tip top. Bet enwy , viss uz urrā. Bùs gan jauda , gan skaistums
Kapeec zili vaaki?tapec kad mana mashina un man ta gribejaas
Buus jau labi kopskataa-pacieshaties nedaudz:D
Buus jau labi kopskataa-pacieshaties nedaudz:D
Nezinu vai ietu kopā vai kā izskatītos, bet pasties kā izskatītos ar zilām trubām ( radiatoram etc )
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …