E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 91
- chevron_right
Negribi man pārdot visu salonu?
celsi atpakaļ 1.8 vai braukāsi ar 2.8? kkad iepriekš rakstīji, ka sodu vai ko var dabūt par šito, vrbt kko jaucu.
Ticamak ka njemssu araa jo man metajas viens 1.8 motors
Bet tad redzes kas un kaa
Sodien veiksmigi netaalu no garazas salauzu diffu
Tas vel bija no 1.8 bet lidzi tikka dots no 2.8
Ja kads velas var motoru iegadaties pilns komplekta ar apkarinamo tik bez karbas 800€ ar piegadi uz majam
Noskrejiens 112k miles strada perfekti garanteeju
Bet tad redzes kas un kaa
Sodien veiksmigi netaalu no garazas salauzu diffu
Tas vel bija no 1.8 bet lidzi tikka dots no 2.8
Ja kads velas var motoru iegadaties pilns komplekta ar apkarinamo tik bez karbas 800€ ar piegadi uz majam
Noskrejiens 112k miles strada perfekti garanteeju
Instagram INDIGAIS
Pag, tu aizmugurējo bamperi atstāsi pussagriestu virsū?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Izstaas intresanti, bet nopietns jautajums.
Zinu ka izliegtas formas ir stipras pec geometrijas, bet vai matreals nau par planu un neliegsies, respektivi nespregas krasa kas busi pabeidzis?
es megjinatu stipribai piemetinad kadu kanti uz leju kas pastiprinatu visu to padarisanu.
Zinu ka izliegtas formas ir stipras pec geometrijas, bet vai matreals nau par planu un neliegsies, respektivi nespregas krasa kas busi pabeidzis?
es megjinatu stipribai piemetinad kadu kanti uz leju kas pastiprinatu visu to padarisanu.
...
Taa arka veel nav tuvu pabeigtai bus vel taa kantite kaa oem arkam
Un dzelzs ir 2mm vajadzetu but ok
Un dzelzs ir 2mm vajadzetu but ok
Instagram INDIGAIS
Interesanti skatīties kā automašina tirk pielāgota diskiem, nevis diski automāšīnai
Šis būs kaut kas futūristisks, ja tiks nobeigts līdz galam, ko protams arī novēlu
Šis būs kaut kas futūristisks, ja tiks nobeigts līdz galam, ko protams arī novēlu
Touringam nekas nav darits nav laika japelna nauda
Nevareju visu laiku sadzivot ar tiem baloniem aizmugure tadelj aizvedu lai uzstiepj jaunas saurakas Riepas tagad ir 235/40/17 uz 11,5j
Tagad esmu happy 3 riepu paaris un 640€ izmesti
Zilam kabrim motors iznjemts gaida uz trako 1.8i taadu laiku jau mekleju kabrim kaadus smukus diskus nekaa nebija vakar paradijas pardosana 728i Ciprussa sapnju auto ar style 32 8x18 un 9x18 nu neko lai dabutu diskus sanaca nopirkt ari masinu
Nevareju visu laiku sadzivot ar tiem baloniem aizmugure tadelj aizvedu lai uzstiepj jaunas saurakas Riepas tagad ir 235/40/17 uz 11,5j
Tagad esmu happy 3 riepu paaris un 640€ izmesti
Zilam kabrim motors iznjemts gaida uz trako 1.8i taadu laiku jau mekleju kabrim kaadus smukus diskus nekaa nebija vakar paradijas pardosana 728i Ciprussa sapnju auto ar style 32 8x18 un 9x18 nu neko lai dabutu diskus sanaca nopirkt ari masinu
Instagram INDIGAIS
prieksa e38 baigi gaisaa.
Man ir vismaz viens auto un ejosh nekaa 3 gabali ar zinamaam beigaam
ar kompatu pa brugji
jaa ar riepam esmu ljoti apmierinats
Cipruss starp mums ir viena liela atskjiriba tev 7 series liekas kruta masina bet es taadu noperku tikkai tadelj ka man vajag kaadu detalju no vinjas
un man uz so bridi ir 12 masinas kuras 9 no taam ir pat ljoti laba braucama stavokli un ir 4-5 gadi vecas tikkai
taka ar ko braukt man ir no prob man e36 darissan ir tiiri just for fun un inpulss buy nekas cits
Cipruss starp mums ir viena liela atskjiriba tev 7 series liekas kruta masina bet es taadu noperku tikkai tadelj ka man vajag kaadu detalju no vinjas
un man uz so bridi ir 12 masinas kuras 9 no taam ir pat ljoti laba braucama stavokli un ir 4-5 gadi vecas tikkai
taka ar ko braukt man ir no prob man e36 darissan ir tiiri just for fun un inpulss buy nekas cits
Instagram INDIGAIS
Pamatīgs aplauziens čalim.
aivis328 rakstīja:jaa ar riepam esmu ljoti apmierinats
Man e38 ir auto ar ko es braucu no punkta lidz punktam b un tur nav nekada sakara ar krutumu tas ka tev ir 15mit mashinas,tas tevi padara par oligarhu? Tu tak pats saproti ka tur Tu esi pakija liimenii un te megjini kko nozimeties?man 12 mashinas nav vajadziigas lai paceltu savu pashapzinju.tev tas izskatas pec maza pimpisha sindroma
Pēdējais labojis cipruss18 - 23 Dec 2015, 18:33, kopā labots 2 reizes.
ar kompatu pa brugji
kaa vienmer Cipruss njihuja neiebrauca un saka smirdeet tecipruss18 rakstīja:Man e38 ir auto ar ko es braucu no punkta lidz punktam b un tur nav nekada sakara ar krutumu tas ka tev ir 15mit mashinas,tas tevi padara par oligarhu? Tu tak pats saproti ka tur Tu esi pakija liimenii un te megjini kko nozimeties?man 12 mashinas nav vajadziigas lai paceltu savu pashapzinju.tev tas izskatas pec maza pimpisha sindroma
es nekad nelielos ar to kas man ir vai nav un lidz oligarham man vel taalu
nezinu kas ir pakiju liimenis ko tu ar to domaji?
un ja gadijuma nezini ar ko es nodarbojos tad paskaidrossu vel reiz
pasam man ir sava pagaidam neliela autokrasotava un vel plus visam perku un pardodu masinas bet vecie bmw ir tada ka sava veida slimiba
tadelj saja topika nelieku pa lielam citas masinas bet gan bmw un ja ir kas smukaks vai atraks
un ar pimpiti ari viss ok sieva nesudzas
taka Cipruss pirksti gaisa un laid ar savu e38 ar klauna diskiem
Un sobrid nemaz nebraucu ar pimpisa pagarinataju bet gan ar mazu polo 2011
Instagram INDIGAIS
Smuks POLOaivis328 rakstīja:kaa vienmer Cipruss njihuja neiebrauca un saka smirdeet tecipruss18 rakstīja:Man e38 ir auto ar ko es braucu no punkta lidz punktam b un tur nav nekada sakara ar krutumu tas ka tev ir 15mit mashinas,tas tevi padara par oligarhu? Tu tak pats saproti ka tur Tu esi pakija liimenii un te megjini kko nozimeties?man 12 mashinas nav vajadziigas lai paceltu savu pashapzinju.tev tas izskatas pec maza pimpisha sindroma
es nekad nelielos ar to kas man ir vai nav un lidz oligarham man vel taalu
nezinu kas ir pakiju liimenis ko tu ar to domaji?
un ja gadijuma nezini ar ko es nodarbojos tad paskaidrossu vel reiz
pasam man ir sava pagaidam neliela autokrasotava un vel plus visam perku un pardodu masinas bet vecie bmw ir tada ka sava veida slimiba
tadelj saja topika nelieku pa lielam citas masinas bet gan bmw un ja ir kas smukaks vai atraks
un ar pimpiti ari viss ok sieva nesudzas
taka Cipruss pirksti gaisa un laid ar savu e38 ar klauna diskiem
Un sobrid nemaz nebraucu ar pimpisa pagarinataju bet gan ar mazu polo 2011
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82