Skaistas E36 bildes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 116
- chevron_right
Priekšējie lukturi gavno, bet tas widebody baigi patīk!Mr. Lemon rakstīja:/==\
Nu kā tā. Tas taču Fuj. Nav ne M pakas, ne style 5 ne arkas no rūpnīcas. FŪUUU ĶEKAVA. un kas tie pa hondas krēsliem kur wanderi ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
zuze91 rakstīja:Nu kā tā. Tas taču Fuj. Nav ne M pakas, ne style 5 ne arkas no rūpnīcas. FŪUUU ĶEKAVA. un kas tie pa hondas krēsliem kur wanderi ?
Tie gan ir stulbi uzskati ja ir m-paka tad awesoma, ja nav tad mēsls. Nav ierastais stock bet uzskatu ka arī glīts, vismaz kaut kas nedaudz savādāks, bet protams, vienmēr būs kāds kuram tas nepatīk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas Tu to nopietni uztvēri ?
Tak es pasmejos pa dažiem labiem no foruma. Jo tieši tādi uzskati valda.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Un vel špliteris pie bagāžnieka pieskrūvēts.zuze91 rakstīja:Kas Tu to nopietni uztvēri ?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nezinu vai šādas bildes te jau ir bijušas bet nu man jau nu baigi patīk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
šitas labs
ha, nav ko iespringt vairs par vizuālo , redz kāds risinājums, un izskatās tāpat kruta galvenais uztaisīt par gludekli un viss...
ha, nav ko iespringt vairs par vizuālo , redz kāds risinājums, un izskatās tāpat kruta galvenais uztaisīt par gludekli un viss...
Pēdējais labojis Ridlihs - 01 Dec 2013, 14:03, kopā labots 1 reizi.
Normāls kaplis
Tāda gadījuma ļoti atvainojos, jo šeit jav daudzi ir ar tādiem uzskatiem un nevar saprast vai tiešām jokozuze91 rakstīja:Kas Tu to nopietni uztvēri ?
Es vienu te NL atradu,bet chalis prasija 800ls pa vinju,man bik zheel nauda,pa tadu plastmasas gabalu.
Instagram - Sandis_e36
Pa lielam, vajag to pašu GT spoileru un pēc tam tik atliek tās starplikas atrast.
starplikas ir pagrūti atrast bet te bija viens sludinājums tik nezinu vai bija oem: http://www.ebay.co.uk/itm/141121994221? ... 1438.l2649
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 116