e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …
- 90
- chevron_right
Nē nav nummurs 6666 Bet ir Zils sedans Ar 19'' diskiem un arī esmu Gun4aEmteks rakstīja:Tev ir 19'' diski un numurs ar 6666 ?
gan4am ir 323i ( ja nemaldos ) nevis 316i
Gadās arī tāandrjuha37 rakstīja:gan4am ir 323i ( ja nemaldos ) nevis 316i
Eh... Man sen vairs nav 19 diski un, diemžel, numurs man arī nav 6666,bet 6066
Gun4a
Jā es esmu atgriezies pie e36, bet nav laika tāda veida tikšanām.
Jā es esmu atgriezies pie e36, bet nav laika tāda veida tikšanām.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
piemeram es tevi atpazistu neskatoties uz numuru pat , bet par pavliku , gan skatos kas pie stures , jo kka vairaki kabri un tieši melnie noveroti pedeja laika jelgavagan4a rakstīja:Eh... Man sen vairs nav 19 diski un, diemžel, numurs man arī nav 6666,bet 6066
Te kads dzivs? Varbut piektdien ap 20:00 varetu savakties kaut kur pie Valdekas?
dzivs! Var mierīgi :)Kautrigais rakstīja:Te kads dzivs? Varbut piektdien ap 20:00 varetu savakties kaut kur pie Valdekas?
kaps2 rakstīja:dzivs! Var mierīgi :)Kautrigais rakstīja:Te kads dzivs? Varbut piektdien ap 20:00 varetu savakties kaut kur pie Valdekas?
Divi esam..Ir vel kads? 20:00 pie Valdekas.. Jelgavnieki aktivak..
ja busu jau atpakaļ jelgava un varesu braukt , tad ari pieriposu , tada gadijuma varbut var aizlaist uz neste pie Riga plaza pie parejem
Tad šovakar 20.00 pie veldekas!??
Netiku , uz kadiem 22.00 atbrivosos , rita kads brauc uz low as bass ?
to sabraucienu varētu runāt laicīgāk, jo parasti es nokavēju..
Itkā jau pietiekami lacigi jaau bija runāts. Es biju aizbraucis un neviena nebija!ervvis rakstīja:to sabraucienu varētu runāt laicīgāk, jo parasti es nokavēju..
Es ap 22 nobraucu , ari neviena nebija , lajcigi jau bija runats , bet kka nav manits ka pedeja lajka kads kkur vaktos
Es laicīgi domāju dažas dienas iepriekš, jo nesanāk tik bieži te paskatīties kas notiek.
Kas vispār sodien Jelgava notiek?
šodien mans bmw atpūšas, jālaiz ar riteni pa mežu. Moš kāds vēlas pievienoties? Riņļi +- 10km.kaps2 rakstīja:Kas vispār sodien Jelgava notiek?
nu pa dienu diezvaj kas notiks , un vakara - ka jau vienmer , tauta atputisies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- …